Нейсе давам тон за още 86.

Мислех да си мълча ама не мога не ми е в стила. Сори от сега ...
Не разбирам какво толкова ще стане ако не направят Абидин лош? Суна лоша и тн... Ако толкова им трябваха лоши можеха спокойно да вкарат някой нов или да върнат някой стар. Какъв е смисъла Ферит да яде ритник от Абидин? Целта ако е да уморят Ферит на път са всички купом. Момчето не е добре ясно е ,но припаднал на ужким.
Съжелявам ,че ще го напиша това ,но за мен е нелепо всичко което се случва погледнете си хала на рейтинга и вижте какво давате после си вижте конкуренцията и се замислете къде объркахте ,че сега да нямате половината и рейтинг. И Емруллах просто как повишава всички ми е най-жалко ,че то 2 епизода гледаме само Есме и нейната ненужна история нямам против Абидин ама какъв е смисъла да го правят отмъстител.Каква вина има Ферит забога ,че дядо му е такъв? Ако въобще е така както казва тази Чичек... И Сейран не иска да действал на негова глава ,а тя не прави ли същото? Близостта със Суна ми дойде в повече ако смятат да почват линията която очаквам 3 сезона да я вкарат вече. Просто който идва пише до някъде и не знаеш какво пише после да не коментирам падането на леглото за детето ,че беше опит да изчистят ръката на Ферит и унито след Мармарис ама по друг начин и пак едно и също. Измъчена работа как актьорите не дават на късо това се чудя.