Отговори
# 60
Мире недей ,че първите епизоди Heart....

Нейсе давам тон за още 86.

Мислех да си мълча ама не мога не ми е в стила. Сори от сега ...

Не разбирам какво толкова ще стане ако не направят Абидин лош? Суна лоша и тн... Ако толкова им трябваха лоши можеха спокойно да вкарат някой нов или да върнат някой стар. Какъв е смисъла Ферит да яде ритник от Абидин? Целта ако е да уморят Ферит на път са всички купом. Момчето не е добре ясно е ,но припаднал на ужким.
Съжелявам ,че ще го напиша това ,но за мен е нелепо всичко което се случва погледнете си хала на рейтинга и вижте какво давате после си вижте конкуренцията и се замислете къде объркахте ,че сега да нямате половината и рейтинг. И Емруллах просто как повишава всички ми е най-жалко ,че то 2 епизода гледаме само Есме и нейната ненужна история нямам против Абидин ама какъв е смисъла да го правят отмъстител.Каква вина има Ферит забога ,че дядо му е такъв? Ако въобще е така както казва тази Чичек... И Сейран не иска да действал на негова глава ,а тя не прави ли същото? Близостта със Суна ми дойде в повече ако смятат да почват линията която очаквам 3 сезона да я вкарат вече. Просто който идва пише до някъде и не знаеш какво пише после да не коментирам падането на леглото за детето ,че беше опит да изчистят ръката на Ферит и унито след Мармарис ама по друг начин и пак едно и също. Измъчена работа как актьорите не дават на късо това се чудя.

# 61
Всичко е от безсилието на сценаристите...
Каквото и да направят вече, нищо няма да се промени.

# 62
Всичко е от безсилието на сценаристите...
Каквото и да направят вече, нищо няма да се промени.
Ей затова не им прощавам.

# 63
Привет!

Диди, мерси за превода.

Абидин, ако направи нещо лошо на Ферит...

# 64
Я да продължа с 86.

# 65
Нови творения на Фатих Четинкая.

# 66
Охоо пръстена който Ферит се опита да боядиса в синьо който почнаха да правят заедно.
Хммм...

Мерт също е направил реклама на новия сериал на ОГМ със сторито си.
Напомням ,че режисьор на сериала е Чааръ Вила Лостувалъ която беше режисьор на Метрук Адам.

https://www.instagram.com/stories/mertramazandemir/?hl=en

# 67
Още Пелин Акил.

# 68
Някаква екипна реклама на "Не плачи Истанбул" ли има? Афра, Мерт, Берил, Ерсин.. всички споделят в сторитата си за новия епизод на сериала. Да не използват от канала популярността на Чапкъните да си вдигнат рейтинга? 😀 Че той започна доста слабо...

# 69
Предимно ОГМ прави това и с Йомер и със Сакла Бени не ме шашкат даже в Сакла Бени и Йомер си ходихме на гости като персонажи ;д
Баръш Фалай дойде в Чапкъна да им чете коранови лекции.
А пък Асуман и Ифакат ходиха в Сакла Бенито после и Тамер Левент дойде в Чапкъна после като граф Зия.

Аз мисля ,че сериала ще вдигне тази вечер защото повторенията му
не бяха слаби и голямо лансиране ама да видим.

Нейсе продължавам с 86.

# 70
Диди, ти пак си подредила хубавите гифки!
Благодаря ти!

# 71
Хелоууу! Heart

Афра и Наги на разходка.

https://x.com/ayyseur/status/1869300807910424779

# 72
# 73

Днес е ден за фрагман да видим какво ще дойде.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт