iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 135

• 49 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравей Денис, взех някои от добавките, но сега се чудя как
Скрит текст:
да ги пия. Има ли някоя от тези да не се понасят с други - витамин В комплекс , омега три, алфа липоева киселина, силимарин, ацетил цистеин,глюкозамин и витамин Д с К2.
Здравей!
Няма проблем да приемаш всичко.
ALA, NAC, Глюкозамин и Силимарин се приемат на гладно, час преди хранене, но да има интервал между тях (30-40мин.) или преди отделни хранения.
Омега 3, Д3+К2 - след по-мазно хранене, на един прием
В-комплекс - след хранене, някое... може на един прием с Омега 3 и Д3+К2

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 20:51 от denis©

# 181
  • Варна
Благодаря много.

# 182
  • София
код 20JANSUPPS 20% намаление
на Supplements
- валиден до 15.01 - 20:00ч.
VT Cosmetics, Cica Cream, 3.38 fl oz (100 ml)....-59%
- хидратира, подхранва, успокоява кожата (Ceramide NP,  Tremella extr....)
- с ползи при проблемна кожа - предлага тройна грижа за възстановяване на кожата
- Cicahyalon - успокоява, възстановява и намалява възпалението и зачервяването

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 15:38 от denis©

# 183
Съществува ли в iherb комплекс витамини за бременни, който е само с метилирана фолиева? Без обикновена. Преди пиех елевит, той е и с двете, но търся само с фолат.

# 184
  • София

Brands of the Week
- до 20% намаление
валидни до  15 януари - 20:00 ч. н. вр.

# 185
Съществува ли в iherb комплекс витамини за бременни, който е само с метилирана фолиева? Без обикновена. Преди пиех елевит, той е и с двете, но търся само с фолат.

Prenatal raw на garden of life

# 186
Денис , поръчах един от препоръчаните от теб колагени , благдоаря за помощта 💕
Последно питане - пия колагена сутрин на гладно , после пия кафе , след един-два часа на гладно отново пия глицин ,пролин и лизин( като количество следя това в сайта -3 броя глицин ; от едното две и от другото едно хапче ) и след час мога да хапна ?
Ох големи схеми 😬

# 187

Prenatal raw на garden of life
Много благодаря Simple Smile Даже са на повече от страхотна цена при поръчка с абонамент Simple Smile

# 188
  • София
Денис , поръчах един от препоръчаните
Скрит текст:
от теб колагени , благдоаря за помощта 💕
Последно питане - пия колагена сутрин на гладно , после пия кафе , след един-два часа на гладно отново пия глицин ,пролин и лизин( като количество следя това в сайта -3 броя глицин ; от едното две и от другото едно хапче ) и след час мога да хапна ?
Ох големи схеми 😬
Супер ти е схемата. Peace Колаген и АК се приемат с повече вода и през деня трябва да се приема повече вода - поне 3 л.
За да се усвоят отделните елементи максимално добре и да има все пак някакъв, в случая, видим ефект, трябва да се спазват определени условия на прием. Даваме немалко пари и като ще приемаме нещо, да го правим както трябва.

# 189
  • гр.Видин
А може ли препоръка за глицин ,пролин и лизин?

# 190
А може ли препоръка за глицин ,пролин и лизин?
  И аз се присъединявам към това питане. Има ли комбинирана добавка? Благодаря!

# 191
# 192
  • на последния етаж
Хубава ли е тази омега или ще препоръчате нещо по-добро?
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-omega-3-premiu … in-softgels/62118
Тази съм поръчвала преди време: https://bg.iherb.com/pr/life-extension-mega-epa-dha-2-000-mg-120 … per-softgel/68440
Сега не знам каква да поръчам.

Код за отстъпка при поръчка от www.iherb.com - KJB032

# 193
Хубава ли е тази омега или ще препоръчате нещо по-добро?
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-omega-3-premiu … in-softgels/62118
Мисля, че тази - https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-omega-800-ultr … in-softgels/82845 - е по-добра. Simple Smile В момента я ползваме у дома.

Мъжът ми пък много харесва на "Carlson".

# 194
  • Варна - Черна гора
Идвам с питане към denis©
В менопауза съм от няколко години. Винаги съм била много емоционална, но сега стреса, притесненията и тревожността направо ме "трупясват".
Предстои ми важно изпитание и ми е трудно да се събера, а е важно да се справя.
Имам МВИ и Радиола. Зная, че няма да подействат мигновено, но по каква схема да започна приема им?
МВИ
Радиола

Общи условия

Активация на акаунт