Смешки от форума - 43

• 84 162
  • 675
  •   1
Отговори
# 150
Един от малкото случаи, в които не разбрах - сериозна ли е авторката, или се шегува....

# 151
Ха-ха, Боряна, имаш бизнес нюх Joy

Що да се шегува? Какви ли не пазарни ниши има, като добавиш човешкия мързел и воала Simple Smile

# 152
Ще много трудно в Италия да отвори такъв бизнес,иначе щях да й платя билета ....Постоянно има деца с въшки ,не ги чистят и ги пускат на училище и детска и се въртим в кръг......

# 153
Бриджит Джоунс в някое от продълженията на книгата, вече като вдовица с две деца, се бяха заразили тя и децата, и бяха отишли в някакъв много скъп салон специално за чистене на въшки.

# 154
  • FRANCE
Да идва и във Франция. Тук просто лепват бележка "Въшките се върнаха",  оправяйте се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
И в Германия ще и процъфти бизнеса ✌️
Докато бяха в ДГ моите се бях видяла в чудо.. Всеки месец бележка "Имаме въшки" наред с другите болести

# 156
Авторката обсъжда дама, завършила Право в Сорбоната:
Цитат
Когато не ти приемат детето в СУ специалност Право и така или иначе ще плащаш за платена форма на обучение и имаш възможност, естествено че ще го пратиш в чужбина, а не в Нов български университет, примерно. Сорбоната е добър избор. Обикновено това е избор повече на родителите, отколкото на децата.
Колко е забавна! Значи който 'не става' за специалност право в СУ, директно към Сорбоната. Защото там нямат други критерии, освен студентска такса...

Аз никога не съм се интересувала как точно приемат в Сорбоната, но знам определено, че в много европейски университети приемат масово и без особени изисквания. За сметка на това след първата година окапват половината. Тоест там системата е обратната на нашата - там лесно влизане и трудно излизане, у нас трудно влизане (дали все още?) и лесно изкарване. Освен това в Сорбоната едва ли искат изпит по БЕЛ и българска история. Та, опция си е според мен и не е толкова смешно - който има пари ще си намери къде да се запише.

# 157
  • София
Освен това в Сорбоната едва ли искат изпит по БЕЛ и българска история.
Това вече и в СУ не го искат.

# 158
Понеже вчера ми стана интересно и намерих съответната тема, от която разбрах, че жената всъщност е завършила въпросната Сорбона и работи като юрист.
Смешно е такова омаловажаване.

# 159
  • София
Иска ми се дамата да беше отворила салона за чистене на въшки преди няколко години. В класа на дъщеря ми плъзнаха гадините, някой не си почистваше добре детето и се връщаха отново и отново. Що часове съм изкарала в пощене и що писъци "СКУБЕШ МЕЕЕЕЕ" са чули ушите ми. Да не говорим за препарати, дезинфекция. Ужас.

# 160
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не разбрах какво наложи да се изтрие дискусията за тази така компромисна алтернатива на СУ - Сорбоната, но нейсе.

Черна станция, не е съвсем така. Болшинството университети, които приемат без изпити, изискват отлична диплома и определен хорариум по различните предмети. Университетите с нумерос фиксус си имат и изпити плюс наличието на висок успех.

Една дискусия, която ме накара за секунда да се почувствам в света на Пикасо и Дали Joy
Цитат
Цитат
Аз имам малко глупав въпрос, за падналият клепач. Гледах снимките, но моят клепач не изглежда така и сега започнах да мисля по какво се определя че човек има паднал клепач.
Аз винаги съм смятала, че имам, но някак си представях, че скулата над клепача е това, което се има предвид.
Кожата на горния клепач покрива част от мястото над веждите. Има като излишна кожа.

# 161
Искала е да каже "над миглите" 😁
Много смешно се е получило 😂

# 162
  • Стара Загора
Мдаа, гравитацията е на друго ниво Grinning скули, вежди...

# 163
Идеална за модел на Пикасо Simple Smile
Скрит текст:

# 164
Това са сиамски близнаци Trollface

Общи условия

Активация на акаунт