Октомврийското ни бъдещо детенце маха вече с(ъс) ръчици и краченца

• 12 934
  • 288
  •   1
Отговори
# 195

Добро утро , момичета!!!!!

На вън какво е пролетно................цъфнали нарциси, зюмбюли и минзухари. Нацъфтели дръвчета, птички пеят весело!!!!!  Много пролетни поздрави и настроение за всички вас!!!!!

И аз съм с разкопчани копчета на панталоните, но съм си зашила широк ластик на корема (от илика до копчето), така хем не ме стяга, хем не стърчат панталоните и няма опастност да паднат Wink

galini, мила стискам ти палци от все сърце  bouquet, не се тревожи, сигурна съм, че всичко ще е наред този път!!!! Благодаря ти за информацията. Ще се радвам да споделиш как е минал прегледа!

Мамма миа  видях в началната страница, че имаш рожден ден!!!! Така ли е?

Да си жива и здрава! Много любов смях и радост да има около теб. Сбъднати мечти и реализирани пожелания!  А най-хубавия подарък ти желая октомври месец - мъничко, здравичко, хубавичко бебенце!  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Mamma mia, честит рожден ден и  от мен,пожелавам ти здраво и хобаво бебче да  гушкаш   bouquet

# 197
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MAMMA MIA! !

Много здраве, късмет и любов! И едно сладко, сладко бебе през октомври...Simple Smile)))))

# 198
Аз още си влизам в дънките, а да ви сепохваля, резултатите от изследванията са в норма, което много ме радва  Hug  Hug  Hug
Според калкулатора е нормално да стана 70 кг в края на бременността, лелееее - малко слонче  Joy ще се търкаляме  Joy

# 199
  • София
Момичета да ви покажа вчера на какво попаднах. http://www.i-am-pregnant.com/pregnancy/calendar/week/10

Вижте по-надолу има едно филмче от ултразвук и това бебе в 10 г.с. направо не се спира.  Joy Голям купон пада...гледа да се възползва докато му е широко!  Mr. Green

# 200
Здравейте момичета
ЧЕСТИТ РОЖДЕН MAMMA MIA!
Mного здраве и късмет за теб и бебока!

Nadi, siverarrow дано се оправите скоро, пазете се и си почивайте колкото може повече!
Galentinass леко местене!
Ирен, galini дано всичко е наред и да е само нетърпението което да ви притеснява!
viodidi радвам се че изследванията са добри! Дано всички скоро се похвалят с такива добри новини
Нашето пътуване мина добре, само дето в събота сутрита получих кафеникаво зацапване, обадих се веднага на доки и той ми каза да пия но-шпа, днес трябваше да ме види но нямаше часове и чак за сряда остава , но хубавото е че зацапването изчезна а и днес се обадих в офиса че съм болна. За пръв път се уплаших наистина и въпреки че за сега всичко е наред не се поколебах и за миг че трябва да си остана вкъщи. Вярвам че постъпвам правилно. Сега като се замисля може би вече ще трябва да кажа на шефа защото ставам подозрителна с честите отсъствия напоследък, а и като се започне скоро с изследванията става още по неудобно. Аз вярвам че ще ме разбере и няма повече да мрънка като трябва да ме пуска  Praynig
И аз забелязах че панталоните ми започват леко да ми отесняват, въпреки че не са много тесни. За сега имам още да раста преди да започна да ги разкопчавам но и аз нямам търпение да си купя някоя бременна дрешка, но нека се постопли още малко за да може да се носи повече време.
Ако ще се води статистика аз съм 180 см/ 80 кг - за сега не съм наддала
а сутиените от 80б минавам за сега на 85б
Успешна и безпроблемна седмица за всички!
 Hug Hug Hug

# 201
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН MAMMA MIA   bouquet   bouquet   bouquet
Да си винаги здрава, щастлива, слънчева и усмихната  Hug

# 202
момичета,

намерих сравнителна(препоръчителна) таблица за килограмите през бременността.

http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Таблицата е хубава наистина.) Аз засега се движа в норма, даже от началото на бременността до сега, (10г.с) съм отслабнала с 2кг. Не знам защо така, надявам се да не е опасно.)

# 203
Здравейте, дами   bouquet
Отдавна не съм писала, ама чета, чета  Heart Eyes
Mamma mia  Честит Рожден Ден с мелодия от мен http://www.divshare.com/download/250562-8cc
Според калкулатора..хич не ми харесват тези 77 кг.., ама всичко си има цена в крайна сметка Rolling Eyes  После ще се свалят някак. Аз съм 180/65кг.....упс! Вече съм 66. Краката и дупето са ми отслабнали, а коремчето нещо стърчи хахахха, все едно сериозно съм преяла. Ама МНОГО сериозно!  Joy  Повечето дънки ми стават, ама те са с мн.ниска талия. Сутиените са ми същите / 75C /, само дето сега са изпълнени отвсякъде, че и малко прелива отгоре  Joy  Иначе за през нощта минах на спортни ластични бюстиета, защото без нищо много ме болят ц*ците  #Crazy
Цунки на всички и хубави емоции! 

# 204
 Здравейте! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
Добре дошли на новите и УСПЕХ !!!
На мен все още ми е лошо. Вие ми се свят. За два дни се бях поуправила и си казах..аха всичко май ще свършва-свърши се с гаденето, но уви... излъгала съм се. Събота и неделя не можах да стана от леглото. Нямах сили. На работа едвам се справям...и все още никой не знае от колежките и шефът ми. Сътрин и въобще ако съм гладна имам позиви за ... Sick много е гадно . Ходих на лекар- измериха ми ацетона и захарта в урината -всичко беше в нормата. Незнам до кога ще продължава това...по някога нямам сили вече и все си мисля ,че още малко остава. Искам да се управя и ще се чувствам сигурно щастлива. А и каква хубава пролет е дошла, аз оше не мога да и се нарадвам.  newsm19

# 205
  • София, Павлово
Честит рожден ден и от мен, Мама мия. Пожелавам на теб и бебчо леко и безпроблемно "съжителство" до деня на срещата ви през октомври  Grinning
Момичета, някоя от вас има ли котка? И ако - да какви бяха резултатите от изследването за токсоплазмоза? Аз имам две и много ги обичам. Не са ваксинирани, но едната я гледам вече 14 години, а другата ще направи 9 през юни... Не излизат навън, не ги храня със сурово месо.. но много се притесних след като изчетох всичко за последствията.. Дайте повече информация за симптоматиката и то при заразени животни, защото разбрах, че при хората няма.. newsm78

# 206
Момичета да ви покажа вчера на какво попаднах. http://www.i-am-pregnant.com/pregnancy/calendar/week/10

Вижте по-надолу има едно филмче от ултразвук и това бебе в 10 г.с. направо не се спира.  Joy Голям купон пада...гледа да се възползва докато му е широко!  Mr. Green

Ooo, толкова е сладичко!!!!  Heart Eyes
Не знам, май моето бръмбарче не мърдаше чак толкова, аз всъщност изобщо не го видях да мърда, ама доктора каза, че мърдало, така че...

Момичета, аз вече усещам уголемената матка в долната част на тялото си - много е странно - едно такова изпъкнало и твърдо. Допреди 3-4 дни можех само в легнало положение да го напипам, но сега се усеща много ясно. Явно още ми е трудно да повярвам, че ще имам коремче до няколко седмици.  Crazy

Мама-мия, много и най-страхотни пожелания за рожденния ти ден. Лека бременност и здраво бебче накрая за мама (и татко) шампион!!  Hug

# 207
привет момичета.и аз да се запиша в тази темичка.казвам се мимирна 20 години,от софия с първа бременост.моето съкровище трябва по план да се появи на 27 октомври.аз съм скорпион и таткото е скорпион.надяваме се и бебето ни да се роди скорпионче.искаме да си правим терариум. Joy
от мен късмет и много здраве

# 208
Здравейте момичета
Честит Рожден Ден на Mamma mia много щастие, здраве, лека бременност и най хубавото подаръче на есен   bouquet  Hug
Да ви кажа днес не бях на работа и цял ден почти се ровя насам натам из сайтовете да търся информаци за Пловдив за часните клиники и доктори. Днес много хвалби прочетох за Селена някоя Пловдивска мама била ли е там или чула ли е нещо
Направо се чудя и мая трябва да решя до 1-2 месеца къде ще раждам, и искам още от сега да знам къде е най добре и какви са цените се пак де

# 209
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Честит Рожден ден на Mamma mia! Много късмет и любов и хубаво и здраво бебенце през октомври!

Ирен, аз първоначално се бях насочила към Селена, но после се отказах. За Селена има много хубави отзиви, но този път реших да не рискувам и ще родя живот и здраве във ВМИ. Искам да съм съвсем близо до неонатологията този път за да не подлагам на риск бебето.

Общи условия

Активация на акаунт