Октомврийското ни бъдещо детенце маха вече с(ъс) ръчици и краченца

• 12 930
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
момичета,

намерих сравнителна(препоръчителна) таблица за килограмите през бременността.

http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

трябва само да си попълните колко кг сте били преди зачеването и височината

preggo

# 181
  аз набарзо да се разпиша. че днес половината багаж е изместен....сега отивам на лекции, Мъжа продължава да мести а колко подреждане ме чака...дано и скоро да ни пуснат НЕТА, че ми липсвате.   
  Hug Hug Hug

# 182
Здравейте мами,снощи не можах да спя цяла вечер от кръст,незнам какво ми стана,място не мога да си намеря,не мога да ходя и леглото не мога да си оправя,пих но шпа ама не ми помага  #Cussing out  Утре съм на лекции и май няма да мога да отида

# 183
Здравейте и от мен момичета,

наистина много хитринки и съветчета давате тук и човек наистина трябва да си води записки! Вчера се разходих с майка из Бургас цели 6 часа! Беше ми много хубаво не ми се гадеше и настроението беше  newsm10. Единствено ме смущаваха малко втренчените погледи в моето коремче. не знам защо хората така те зяпат така, сякаш е нещо ненормално. Предполагам обаче, че и с това се свиква.
Me and baby с килограмите които съм нарастнала по тази табличка би трябвало да съм в 24 с.  newsm62

Добре дошли на адашчетата и всички други мами! Надявам се да намирате сродни души тук и форума много да ви помага, както на мен!  bouquet

# 184
Здравейте моми4ета как сте гледам днес не сте много активни и предполагам вси4ки сте навън на разходка в хубавото време.
Аз преди време попитах има ли майки от Пловдив и къде мислите да раждате и при кой лекар. Аз не съм от Пловдив но се чудя дали там да не раждам.  За клиники и лекари събирам информация, моля ви ако сте доволни от някои лекар или клиника пишете ми на лични предварително ви благодаря
Утре ще ходя на лекар да видя малката ми звездичка колко е пораснала.
nadi666 и аз онази нощ се събудих с болки в бъбрека и кръста и утре ще питам моя лекар и ще пиша. Засега това е от мен до скоро и да се пазите и много много хубавки моменти и позитивни  ви пожелавам   bouquet  Hug

# 185
  • София
ndin4eva честити рожден ден на мъжа ти на патерица, да ти е жив и здрав и много да те слуша  Hug

# 186
здравей, Mira12345 Hug Hug Hug
добре дошла! пожелавам ти най-леките и щастливите бременни месеци

Мерси много, на теб също.))) Гледам и ти си още в началото на бременността като мен.)))

# 187
Благодаря ти  meggyv !!! Да ти се връща и на теб Hug сега героите са уморени.....събираме сили за довечера когато ще дойдат родителските тела в цялата си прелест!   newsm62  Снощи купонясвахме младежите а днес със създателите!Да не ви обяснявам че не ми се поглежда печка и кухня изобщо!!!Така ми се ще да си помързелувам.....Сега  smile3524  прегръщам възглавничката.....  а после продължавам!  food002

# 188
Me_and_baby чудесно е това калкулаторче което си изнамерила, ама свят ми се зави като видях, че накрая на бременността трябва да тежа /според него/ 79 кила. Като се има предвид, че съм 150см висока можете да си представите картинката.   Embarassed

# 189
Добро утро и от мене.
Обаждам се да се оплача от гадна болка и в двата яйчника - май съм понастинала ми се струва  Thinking Просто не мога да упражня никакъв натиск особено от едната страна - иде ми да завия от болка.

Ндинчева, да си изкарате чудесно утре. (И моят мъж имаше рожден ден преди няколко дни  Flutter )

Мими_мими, спокойно, мене ме даде 73кг, и като се има предвид, че никога не съм била такава дебела, просто се ужасявам. Но истината е, че ако не друго, то калкулатора си е направо консервативен. Колко пъти слушах за мами качили по 25,30,40кг... ще се чувствам благословена ако не кача повече от 12.

Ирен, успех утре, да ни радваш с нови снимчици и хубави новинки.  Hug

Галентинас, да не се напъваш много много с тежкото, нали знаеш, че не е хубаво  Flutter

Нади666, и аз имах такива болки, явно е нормално, макар, че ако продължава, нали знаеш, чичо доктор най-добре може да ти помогне.

Здравейте и на новите мами, прибавени сте в списъчето т.е. имате запазено местенце вече в 9 месечната (всъщност 6/7 месец май вече  Wink ) октомврийска темичка. Вече сме се окръглили на 60 парчета. Ха, честито!  Hug

# 190
Me_and_baby, супер калкулатор!засега съм в норма Wink
в мнение от в4ера една мама даде идея да си следим и мерките. с удоволствие бих го направила, но съм много неука по тази 4аст.... newsm78
ако някоя мама може да се справи с тази тежка за мен зада4а:
1.69м/60 кг от преди бременността и до днес
гр. обиколка (No на сутиена): в началото 75с, сега 80д

# 191
Вече сме се окръглили на 60 парчета. Ха, честито!  Hug

ихааааааааа Grinning Grinning Grinning
браво на нас. да си пожелаем само да се множим. стискайте палци вси4ко да е ок. идните две-три седмици са ми крити4ни  Whistling

# 192
  • София
Момичета, здравейте.Simple Smile)

И честито за бройката....хайде сега до 100 да я докараме.  Mr. Green

nadi666 дано да се оправиш скоро! silverarrow - Мила и ти също! Почивайте си, посъветвайте се и с лекар. Не трябва да пренебрегваме болките.  Hug

Момичета, вчера с милото ходихме на пазар и минахме през 3 от магазините за бременни.  Crazy И там видях мами в доста по-напреднала бременност, дрехите бяха малко....ммм.... ooooh! и ми се сториха огромни и си казах - а, хич не му е сега времето,  Crazy Направо се почуствах като някаква луда, че толкова рано е тръгнала по магазините за бременни.

Но днес се появи проблем. По принцип нося техни дрехи, все по мен.И реално днес излезе, че само два панталона ми става все още. #Crazy  Пък аз и двата ги изпрах вчера. И обличам днес сутринта един друг, които уж също ми беше по-широк - кошмарно ме стягаше и докато бяхме на пзар му откопчах горното копче под якето. После пак трябваше да излизам, пробвах друг и пак....ужас...с откопчано копче бях, добре че не се виждаше под блузата.  Просто не знам какво да правя. Не съм качила нищо още на същите кг. съм си, но корема определено си расте. Пък май за дрехи за бременни ми е рано....не знам, какво да правя..какво да купувам, какво да нося.  newsm78

# 193
Ивон и аз имам същия проблем с дрехите,аз също ходя с разкопчани дънки,иначе в повечето време ходя със долница от анцунг и ми е много по удобно  Peace иначе и аз ще трябва да си жзема някой панталон и мисля че още е рано за дрехи за бременни и май ще взема нещо по широчко за да не ми стяга на коремчето .
Здравейте моми4ета как сте гледам днес не сте много активни и предполагам вси4ки сте навън на разходка в хубавото време.
Аз преди време попитах има ли майки от Пловдив и къде мислите да раждате и при кой лекар. Аз не съм от Пловдив но се чудя дали там да не раждам.  За клиники и лекари събирам информация, моля ви ако сте доволни от някои лекар или клиника пишете ми на лични предварително ви благодаря
Утре ще ходя на лекар да видя малката ми звездичка колко е пораснала.
nadi666 и аз онази нощ се събудих с болки в бъбрека и кръста и утре ще питам моя лекар и ще пиша. Засега това е от мен до скоро и да се пазите и много много хубавки моменти и позитивни  ви пожелавам   bouquet  Hug

Пиши  какво ти каза лекаря за кръста

# 194
Добро утро момичета честита ни нова седмица и много се радвам, че сме станали вече 60  Peace
Добре дошли на всички нови мами и леко бременеене с нас   bouquet  Hug
Да ви кажа сега звъня да си запазя час за моя доктор и ми казват, че лекаря ми бил в чужбина другата седмица ще работи от вторник   ooooh!
Аз така се надявах да видя моята малка звездичка дали е пораснала, а и пак имам да го питам хиляди въпроси но сега реших ако съм добре ще го чакам до другата седмица, ако нещо има ще отидя при някои друг профилактично или при тази която ми е на ЖК.
Айде дано новата седмичка ни е много хубавка само с хубави моменти и много нови мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт