Октомврийското ни бъдещо детенце маха вече с(ъс) ръчици и краченца

• 12 915
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
ndin4eva      Hug не се ядосвай-завиждащи и неразбрани хора много! Фирмата, че фирмата персонала не е важен...ама че човек той деца няма ли?Или може би това му е проблема???? newsm78

# 166
Има даже 2 деца да са му живи и здрави!!! Много се връзвам и ми се отразява на нервичките а искам да бъда по отгоре на нещата ама...

# 167
ndin4eva, съчувствам ти!! Този твой шеф, няма ли си негов шеф, че на него да се оплачеш. Какво е това безобразие???????????? #2gunfire #Cussing out

# 168
ndin4eva не му се впрягай толкоз. И аз знам, че на моя шеф сега ще му е много трудно да ми намери заместник, и не му хареса новината, а ма въобще не ме интересува. Аз да си гледам здравето и бебето пък той да си говори и прави каквото си ще.

# 169
Добро утро момичета!mimi_mimi      silverarrow гледам да не се ядосвам защото знам че всичко се отразява на бебо.Но съм станала много тънкообидчива напоследък забелязвам! Но аз не искам от него внимание и специално отношение а просто да е човечен и да не е толкова ироничен! И естественно тази сутрин се събуждам с главоболие а е толкова хубав ден! Днес моят мъж има рожден ден и ми предстои натоварена програма от към приготовления! Но той заслужава много повече! Чао и лек ден за сега!  Hug    bouquet

# 170
Mami napravih si liniika ama nezkam kak da q dobavq da mi izliza kato vi pi6a.Izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica

# 171
Привет мили слънчеви мами. Колкото и да ми се иска през седмицата не ми остава и секунда време за вас. Поработвам до по късно и като се прибера гледам да хапна и право в леглото.
А иначе от една седмица се чуствам чувствително по-добре и си мисля, че това се дължи на един вълшебен натурален зеленчуков сок. Съдържанието му, като комбинация може да прозвучи странно, но от както изпивам по една чаша сутрин със закуската сънливостта ми през деня почти изчезна, а що се отнася до сутришното гадене на 100% изчезна.  newsm10 Ако проявите интрес ще ви дам повече подробности за сокчето. Отразява ми се много добре и на перисталтиката. На доки ще ходим с моето мило-мило в четвъртък и се надявам да имам възможност да ви покажа снимчица на бебуня.
Весел и слънчев ден от мен.
Нека ви цветно и нежно.....
Отдайте се на разходки днес, домакинската работа няма да ни избяга..... smile3525

# 172
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

jazznia - аз определено се интересувам от сокчето. Ще бъда много благодарна, ако споделиш с нас.  Hug

Момичета вашите шефове направо ме  #Crazy. Какво е това отношение,  това нещо....

Аз не знам как бих издържала така, каквато съм си чувствителна. Дано нещата се оправят и тези хора се поопомнят малко.  NaughtyАко не взимайте си болнични и да ги видиш още от сега как ще се оправят без вас... smile3533 smile3534 newsm08

Сега ви пожелавам много слънчево настроение. Мойта мило отиде по спешност да работи, но ми обеща преди 1 часа да свърши, така че аз отивам малко на пазар, още шопинг, после с него...и после при мама, защото ми е сготвила нещо вкусничко и специално.   eat

# 173
Така, ето и повечко за моето вълшебство.
Първо със сигурност можете да го намерите в хипермаркет "Метро"

Kring Premium
Заленчуков сок, съдържание: сок и пулпа (това е месестата част) от домати, целина, морков, лимон, червено цвекло, морска сол, зеле, спанак, магданоз, лук, босилек (сладък), подправки, антиоксиданти, аскорбинова киселина.

Производител: Krings Fruchtesaft GmbH, Германия
Вносител: Авалон груп" ЕООД, София, ул."Лале" 4, тел.02/9632661

Чудна чуднотия  е.... Laughing

# 174
Здравейте мами!  bouquet

Добре дошли на новите мамчета, леко и безпроблемно бременеене Hug

Напоследък все не ми остава време да се разпиша, и като вляза да ви чета сте изписали един куп новини, трябва да си ги записвам някъде тези полезни сокове и хитринки,че както съм разсеяна...

nadi666 в лентичката ти всичко е нормално, добавила си я точно както трябва и се изписва, не се притеснявай Laughing

Момичета, толкова много ми се пазарува за бебето, че вече едвам се сдържам, все още е рано все пак, някоя от вас направи ли вече първи покупки за своето съкровище???

Аз с гаденето си продължавам и даже толкова свикнах с него, че имам чувството, че и след бременността ще си го нося Whistling, ужас... А с килограмите съм с 6 напред, което никак не е добре, имайки предвид че съм 152 висока, незнам как ще се движа по улиците ако продължавам с това темпо newsm12, но важното е бебето да е добре, като го видях как си плуваше весело при прегледа, нищо не го безпокои сега, най-малко моите килца.
На работата още не съм съобщила, мислех да кажа официално веднага след като ми издадат книжката за бременни(тук се издава паспорт на бременната, в която се вписват резултатите от всички прегледи и изследвания, вкл. тези от личния лекар и стоматолога) ама гинеколога ми каза "немога да разбера защо бързаш, тежка работа ли ще вършиш или какво? това си е твое лично право да кажеш когато си поискаш, не си длъжна да информираш работодателя си от сега..." и аз реших да поизчакам. А иначе колежките ми не подозират нищо, защото никоя от тях все още не е майка и си нямат представа от бременност Joy, само за диети и разкрасяване ми говорят, което е разбираемо, с моите темпове на дебелеене  smile3532

Пожелавам ви хубав ден и много усмивки!!!

# 175
Някой знае ли дали ето тази фирма: http://www.miro-style.com/products/?lang=bg
има магазин в София?

Здравейте, а да знаете как по интернет да си поръчваме от тази фирма, посочен е само мейл, дали доставят с куриери, някой да има инфо? Мерси

# 176
Здравейте мили мами,не обръщайте внимание на шефовете си ! Сок4ето наистина е много хубави ,аз съм пила от него,а колкото до килиграмите все още не съм качила ,но коремчето ми малко е  порастнало  Party

# 177
здравейте, мами Hug Hug Hug
маграт чеснова, в софия при д-р Мазнейкова ще ми правят то4но това изследване - фетална морфология. заради годините ми и missed-а преди няколко месеца
ndin4eva, няма да ми се връзва6 на шефа Crossing Armsиставяй думите му да минават покрай ушите ти
девойки, от една седмица пия дуфастон по 1 табл. през 8 часа и ми е толкова ло6о и гадно, 4е не ми се става от леглото........ и се чувствам толкова подута, 4е ще се пръсна..........
  bouquet до скоро

# 178
Здравейте и от мен.))) И аз очаквам бебето през октомври месец.) Надявам се тук да споделяме и обменяме информация.))

# 179
здравей, Mira12345 Hug Hug Hug
добре дошла! пожелавам ти най-леките и щастливите бременни месеци

Общи условия

Активация на акаунт