А за домашни или готови пюрета-въпрос на вкус и желание за кулинарни изяви

.И сега да ви разкажа на кратко как сме ние, вече пълзим с дупето на горе и главата забита в леглото, не спим по цял ден, искаме да се изправяме и да сядаме, много сме активни и игриви , почнахме и да се сърдим и като искаме нещо мучим като крава/е не винаги разбирам какво точно иска/Майчета как сколосвате с домакинството, аз нещо кото че ли го занемарих стези разходки , акато сме в къщи све да си играя с нея
,оставяте ли ги сами за по дълго време /аз за повече от 5-10мин не смея/и време не остава за друго. Е намерила съм вариант вечер след като заспи, но това става към 23,00-00,00ч и докато свърша ............. .Почнаха ни зъбчетата, някой можели да ми препоръча някакво кремче за венците, че нашето много не помага/calgel/.А за пюретата аз съм много доволна от hipp.до сега да чукам на дърво няма проблеми,макар че се захранваме многоооо бавно искаме си познатото до сега, апък и по добре да не бързаме.Е това е от мен за сега дано ми остава повече време да се включвам, и да контактувам с вас, че още не съм се запознала с майки на нашата възраст в квартала и сте ми само вие. лека и спокойна вечер

И ако заспи бързо и безпроблемно към 21.30 мама и татко може да се уредят с гледане на филм или някоя книжка...
Някой разказваше скоро, че някакво близко дете пълзяло винаги назад, докато не проходило и когато усъвършенствало пълзенето развивало доста висока скорост и все назад движело
Спокойна нощ на малките човечета!

Общо взето не можах да карам ски, само ми остана това че смених малко атмосферата и въздуха, но не и задълженията. Алекс да го похваля беше много послушно дете- само игра и спа, а другите деца му бяха изключително интересни и само ги наблюдаваше в захлас и им се смееше.
много му се радвах на клипчето. Ние още не сме опитали подскоците в бънджито, но още утре ще го пробвам моя маймун.
чувала съм че така започват първо назад.
/
!

! Чуствам се малко прнебрегната, но какво да се прави
!

. Сега обаче имам нов проблем. Искам като аватар да си сложа моя снимка. Качих такава в snimka.bg и до там. Как ли не се опитвахме с мъжа ми, не става и не става. Та затова сега, колкото да не съм без хич, съм с тези блестящи устенца
Днес пак ще се мъчим. Та, срам, не срам, ако можеш да ми помогнеш пак (за кой ли път вече 
), защото такъв цистит ме е "лепнал", че умирам от болки. Пия тук едни хапчета по препоръка на джипито. За капак, ми дойде и цикъла и картинката е пълна. 

Ама, че си бърза, супер! Но ще се опитвам довечера, че малкия дзвер не ме оставя намира
Мисля, че докарах изисквания размер.