Отговори
# 60
gm67,можеш да пробваш с пюрета на Хипп-първо еднокомпонентни,после смес.На моя бебок мн му харесват и на Хаме-имат хубава консистенция.Карай по-бавно и след всяка нова храна следи за реакция.Аз лично не си играх толкова със захранването,но и нямахме проблеми,.затова действах смело.Гледай да няма глутен,краве мляко за начало.Ако се появи реакция от нещо,спри и опитай друго,а по-натам пак пробвай с първото.Или се обърни към педиатъра да обясни как се действа в такива случаи Naughty
А за домашни или готови пюрета-въпрос на вкус и желание за кулинарни изяви Wink

# 61
Благодаря на всички за честиткити Hug  bouquet

# 62
  • София
Честита половин годинка на Ники, Лидия и Мария Simple Smile
Денис, очаквам отзиви от проучването. Хриси прави някакви опити в коритото и съм решила да го запиша да тренира плуване в първата възраст, когато е възможно. А и плувците имат хубави тела Embarassed
Днес излизахме съвсем за малко ицял ден сме много кисели. С триста мъки заспа току що, а цял ден не беше спал. Тъкмо време да надникна във форума и да продължа с домакинството Simple Smile

# 63
Здравейте, и от нас с Йоана
ние се включваме след дълко отсъствие, но какво да се прави на мама все не и остава време за писане.първо да честита пололин годинките  на Ники, Лидия и Мария, да са живи и здрави и много щасливи!  bouquet.И сега да ви разкажа на кратко как сме ние, вече пълзим с дупето на горе и главата забита в леглото, не спим по цял ден, искаме да се изправяме и да сядаме, много сме активни и игриви , почнахме и да се сърдим и като искаме нещо мучим като крава/е  не винаги разбирам какво точно иска/Майчета как сколосвате  с домакинството, аз нещо кото  че ли  го  занемарих  стези разходки , акато сме в къщи све да си играя с нея Joy,оставяте ли ги сами за по дълго време /аз за повече от 5-10мин не  смея/и време не остава за друго. Е намерила съм вариант вечер след като заспи, но това става към 23,00-00,00ч и докато свърша ............. .Почнаха ни зъбчетата, някой можели да ми препоръча някакво кремче за венците, че нашето много не помага/calgel/.А за пюретата аз съм много доволна от hipp.до сега да чукам на дърво няма проблеми,макар че се захранваме многоооо бавно искаме си познатото до сега, апък и по добре да не бързаме.Е това е от мен  за сега дано ми остава повече време да се включвам, и да контактувам с вас, че още не съм се запознала с майки на нашата възраст в квартала и сте ми само вие. лека и спокойна вечер Grinning 

# 64
  • Munich
Привет от Мюнхен, мили майчета и бебенца! Честит празник на Мария, Лидия и Ники и на семействата им!!!   bouquet
Ceceyy, dennis беше писала за един гел Пансорал и всички, които го изпробваха, бяха много доволни. Аз го търсих тук, но не го намерих, забравих да питам педиатъра за него, може да помоля майка ми да го донесе. Тя ще идва на 21ви, пак се уредих с помощ  Party
Ние днес си прекарахме чудесно. Към 11ч. отидохме на палачинки у едни съседи, към 2 на разходка до парка с тях, в 3 на рожден ден у други съседи, където се срещнахме с още приятели, пак съседи  Mr. Green хапнахме, пийнахме, повеселихме се и си тръгнахме към 6. После разходка, за да поспи Виктор още малко навън и сега се прибираме скапани. Предстои къпане, хранене, приспиване... нищо ново за вас Simple Smile И ако заспи бързо и безпроблемно към 21.30 мама и татко може да се уредят с гледане на филм или някоя книжка...
Виктор се придвижва  вече назад, наченки на пълзене, като червейче е - надупва се, прибира ръцете и изпъва краката. Много е смешно. Явно ще пълзи назад. Или има шанс да тръгне напред  все пак newsm78 Някой разказваше скоро, че някакво близко дете пълзяло винаги назад, докато не проходило и когато усъвършенствало пълзенето развивало доста висока скорост и все назад движело  Laughing Ако и ние сме в тази група ще пада голям смях. Днес нещо сравнително слаба активност в темичката, нормално за уикенда, утре като вляза следобед да сте изписали поне две страници Simple Smile Спокойна нощ на малките човечета!

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 20:30 от дилИпилИ

# 65
Здравейте!
4естити месе4инки на бебетата.  Hug
Денис, аз правя дома6ни плодови пурета, за сега съм въвела ябълка, кру6а и смес. Стават много ароматни и сладки, аз ги харесвам съ6то толкова, колкото и Филип, та приготвям по-голямо коли4ество.   Blush
  Варя плода и пасирам, а и откакто по4нах да давам и сварената вода, Филип пропи вода. Явно до сега не му е била така сладка и вкусна, но сега си пиива по малко. И ние бяхме  от непие6тите вода и ни6то от биберон...

# 66
Еййй страхотна е новата тема! Браво, поздравления на автора! Simple Smile

Аз едва сега се включвам, защото се завърнах от уикенд на Боровец преди часове. Бяхме наели една вила там със още 4 деца и техните родители Simple SmileSimple Smile Общо взето не можах да карам ски, само ми остана това че смених малко атмосферата и въздуха, но не и задълженията. Алекс да го похваля беше много послушно дете- само игра и спа, а  другите деца му бяха изключително интересни и само ги наблюдаваше в захлас и им се смееше.

Имаме малък проблем- преди 3 дена след баня помолих мъжа ми сда му забели лекичко пенисчето докъдето позволява, а той с лекота го отвори цялото и ...се оказа че се е цепнало малко. Алекс не плака, но имаше малко розово на памучето след това и сега е малко зачервено. Много ме е страх да не забере сега...слагам му реванол и една паста, но ме е старх да го дарпам по-надоло и само лекичко отгоре третитам....

Ави, много много хубав адаша бе Simple Smile много му се радвах на клипчето. Ние още не сме опитали подскоците в бънджито, но още утре ще го пробвам моя маймун.
Вики 81, не ми остана време да ти отговоря в предишната тема - аз давах вече млечния спанак и честно казано не му се е отразило зле, дори го яде с апетит. Мисля че вече може да се дава, а й щом на бурканчето е отразено че може- няма проблем.
Дилипили и ние пълзим назад Simple Smile чувала съм че така започват първо назад.
Денис, аз дадох вече домашно пюре от ябълка- много добре се прие.
Сладурче, блазе ти за 8-о мартенското приключение. Аз нещо не го празнувах, инъче получих букет от Алекс / баща му ми го поднесе, но пак е от детето Simple Smile /
Щастливка тази седмица започваме нов тур на южния парк, хайде да се засечем вече  Wink

засега се оттеглям за почивка и доскоро

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 22:46 от teletabis2

# 67
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Честито на всички мини рожденници днес!  bouquet
По въпроса за проходилките - аз се притеснявам, защото ортопеда и една друга педиатърка /нея си я викаме вкъщи на прегледих- платени/ ми казаха, че не ги препоръчват и ми дават по-добри отзиви за бънджитата! Ние си имаме вече подарък проходилка, но аз още не съм пробвала да слагам бебето в нея!
Вие какви бънджита сте си купили?! Дайте отзиви Praynig!

Благодаря на Марианка за съвета, още утре ще го изпробвам метода! Grinning
Аз съм от пловдивските мами и съм за срещата!

Ние за сега също ядем пюренца на Хип и много му харесват на бебо, даже ми се сърди, когато спра да му давам!  chef

От 2-3 дни моят сладурчо казва та-та-та на всички, но ма-ма-ма засега само веднъж Thinking! Чуствам се малко прнебрегната, но какво да се прави Wink!

Приятна вечер на всички!

# 68
Честита половин годинка на малката Мия на мама Диман! Нека за е здрава, весела, повече да спи, за да може и мама да си почине и да слуша баба като я гледа!

Честито и на Ники и Лидия (страхотно име, което и аз обмислях за моето момиче)

Ох, два дни не съм влизала и вече не мога да ви изчета момичета!

Този уикенд Иглика я гледа баба й, която ни е малко на гости, а аз им оставям голямо шише кърма и кръстосвам из улиците, моловете и кафенетата с приятелки или с моя мъж, с когото отдавна не сме излизали заедно.

В петък Иглика също е вече в отбора на падналите. Слава богу няма контузии, но си изкарах акъла. Аз сама съм си виновна де. Много добре знам, че тя се търкаля като луда, но не беше го правила толкова бързо. Отидох до кухнята за минута само и я оставих върху нашето легло по средата, за да е далече от ръбовете. Докато се връщах  чух някакъв тъп звук, но без рев (явно девойката първите няколко секунди се е ошашкала). Влизам в спалнята и я виждам по корем на килима (добре, че той е омекотил удара). В този момент тя ревна с всичка сила. Но явно й нямаше нищо сериозно, защото след това започна да хвърля усмивки.  ooooh!
И в тази връзка:

Мами, дори и децата ви да не се обръщат много не ги оставяйте сами на спалнята, върху повивалки и др. подобни. Както не очаквате, така може да се изненадате колко са бързи.

bazel, страхотно инфо, благодаря. Според мен можеш спокойно да дадеш праскови и кайсии. И аз имах предубеждение как ще се понесат, но Иги няма проблем. Дала съм ги в пюрета на Гербер смес с ябълки.

Алина, това столче люлка го видях в Хиполанд - в София се намира на ул. "Коста Лулчев" 52, МОЛ - Sky City. Проверила ли  си в бургаски Хиполанд в Пикадили? Ако го няма, тук го видях със сигурност. Ще ти пиша на лични по-подробно къде е магазина.

# 69
  • Стара Загора
Искам да попитам някой дали знае някакви телефони на "Рилския манастир"? Пробвах да потърся в интернет , но нищо не намерих! Hug
Не си питала най-важния...гугльо..ето ти телефони http://www.rilamonastery.pmg-blg.com/Contacts_bg.htm

# 70

Честита 7-ма месечинка на Михаил на sladur4e*2! Да расте жив и здрав, палав и засмян!
Честита половин годинка на Александър на teletabis2, Мартин на Весито, Габи на Ася, Калина на e.t. и Мартин на rossalka! С пожелание за едно незабравимо детство, изпълнено с много усмивки!
Хайде, слагайте кафето! На мен нещо не ми се отдава Embarassed Но за компания веднага съм на линия.
irinii, все забравям да ти благодаря за уроците, които ми преподаваш по компютърна грамотност. Виж сега какви красиви картинки мога да слагам bowuu. Сега обаче имам нов проблем. Искам като аватар да си сложа моя снимка. Качих такава в snimka.bg и до там. Как ли не се опитвахме с мъжа ми, не става и не става. Та затова сега, колкото да не съм без хич, съм с тези блестящи устенца hahaha Днес пак ще се мъчим. Та, срам, не срам, ако можеш да ми помогнеш пак (за кой ли път вече Embarassed), ще съм ти много благодарна.  bouquet
Вчера времето тук беше мрачно и ветровито. Върнахме се от психолог чак към 15ч. Взех Веси от свекърва ми и заедно с Мими ги заведох на кафе на открито. Но бях сама, дружките отдавна си бяха отишли. А нашият тати се наложи да отиде до завода, че си имаше работа.
Явно нещо съм настинла (ами то с тези къси поли, където се размотавам, по думите на мъжа ми hahaha), защото такъв цистит ме е "лепнал", че умирам  от болки. Пия тук едни хапчета по препоръка на джипито. За капак, ми дойде и цикъла и картинката е пълна. Thinking
bazel и от мен благодарности за инфото!  bouquet
venush, супер си разпуснала. Браво, човек определено има нужда. И добре дошла в отбора на падналите бебоци! Това на шега, разбира се, знам каква уплаха е за мама, пък и за бебо сигурно.
Хайде, пловдивски мамчета, казвайте кой е за среща и давайте предложения за дата, час и място. Едно предложение от мен. Какво ще кажете за 24-ти март?
Усмихнат ден желая на всички вас!  love001

# 71
  • Стара Загора
Копирай адреса на снимката с десния бутон на мишката...оттам Пропъртис и слагаш адреса в профила си. Снимката трябва да е с размери 200/150 не по-голяма.

# 72
Зелена мамба, много, много ти благодаря!  bouquet Ама, че си бърза, супер! Но ще се опитвам довечера, че малкия дзвер не ме оставя намира Grinning Мисля, че докарах изисквания размер.

# 73
  • Стара Загора
Зелена мамба, много, много ти благодаря!  bouquet Ама, че си бърза, супер! Но ще се опитвам довечера, че малкия дзвер не ме оставя намира Grinning Мисля, че докарах изисквания размер.
Бърза като змия  Mr. Green

# 74

Общи условия

Активация на акаунт