Отговори
# 75

За всички ранобудни кафеджийки.И най-вече за Марианка

# 76
  • sofia
Добро утро в понеделник сутрин!
Дано цялата седмица е усмихната!
Честито на днешните празнуващи. Да са живи и здрави, леко зъбоникнене, спокойни нощи и весело опознаване на всички нови неща в този чудесен свят.
Марианка, много благодаря за поздравленията, но Габи е родена на 13, така, че поздравленията си запазвам правото да ги получа утре  Mr. Green
Мила84, благодаря за кафетооооо имах нужда.
Нека пролетното слънце стопли душите на всички нас, ако ли не, всички вече имаме слънчица, а те със сигурност ще стоплят сърцата ни  Heart Eyes

# 77
  • Sofia

Хайде от мен и едно десертно сутрешно изкушение да ви разваля диетите Heart Eyes

# 78
  • София
Честит мини рожден ден на всички празнуващи днес
Алина, ние взехме този модел"Примера" от Метро Люлин, а мисля, че и в новия Хиполенд/до Метро/ го има!
Деннис, и аз отдавна съм намислила да проверя дали има плуване за бебета там/нали това е болницата на Мазнейкова/?

# 79
Благодаря за кафето на Mila84 (знаех си, че няма да забравиш Grinning) и за сладкото изкушение на Vesana.  bouquet
assia,  в календара Габи е записана на 12-ти. newsm78 Извинявай все пак, утре пак ще си я поздравя. Laughing Но погледни в "Календар" и го поправи, че иначе всеки път ще ви поздравявам на 12-ти. hahaha

# 80
  • sofia
assia,  в календара Габи е записана на 12-ти. newsm78 Извинявай все пак, утре пак ще си я поздравя. Laughing Но погледни в "Календар" и го поправи, че иначе всеки път ще ви поздравявам на 12-ти. hahaha
няма за какво да ми се извиняваш всичко е наред. Знаех, че е допусната грешка, но не исках да притеснявам Ирини с дребни и незначителни неща. Ще опитам да поправя в календара  Wink а ако ни поздравяваш всеки път на 12 ще те поправям и всеки път ще ме поздравяваш и на 12 и на 13, на далавера съм   hahaha Mr. Green  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 10:29 от assia

# 81
Хайде и от мен едно хубаво и ароматно кафе!

Честито на всички,които правят половин годинка,да са живи и здрави и много щастливи,да радват много мама и тати!

Тази нощ беше много тежка за нас,Габи е с висока темпарестура,изгоря ми детето (39.5),в 4 часа през нощта мъжа ми ходи до денонощната аптека да купува ефералган свещички и Панадол,лепнали сме някой вирус и сега се моля да се разминем без АБ.Водих я на лекар вчера следобед,няма нищо освен хрема,откриха ни рахит и сега ще давам освен Витамин Д и Калций под формата на сироп.От къде ми дойде това чудо,незнам ooooh!.Габи плаче по-късно пак ще се включа.

# 82
Ех, walentin, aма, че неприятност! Confused Много ми е жал за мъничето. Стискам палци за скорошно оздравяване. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 83
Благодаря за поздравите,
Днес сме в празнично настроение всички около Алекс! Естествено ще правим парти и ви черпя

ЧЕСТИТО НА ГОЛЯМОТО МОМЧЕ МИШО НА мама Сладурче! Да е все така добро и послушно детенце!
Мартин на Весито,  Калина на e.t. и Мартин на rossalka! Весело празнуване !

# 84
Здравейте,мили майчета! Hug
Честит празник на всички!В почивните дни имах доста задачки Embarassed и не остана време за форума ooooh!
Честити 7 месеца на Михаил на sladur4e! HugДа е жив и здрав и да носи много радост на мама и татко!
Честити 6 месеца и на Алекс на teletabis,Мартин на Весито, Габи на Ася, Калина на e.t. и Мартин на rossalka! Hug GrinningДа са ни живи и здрави и мно-о-ого щастливи! Hug Peace
walentin,дано бързо се оправи малката душичка,стискам палци утре вече да сте по-добре!
При нас,след като вчерашната нощ беше чудесна само с едно събуждане Shocked,не можех да повярвам,че спа толкова,но днес пак се събуди 2-3 пъти Sad,тъкмо си мислех,че и ние вече ще спим като големи,но пак се събужда с вик и си чеша зъбките,вече нямам търпение да излезнат да се успокои малко,че направо ooooh!голяма мъка му е!Иначе няма нищо ново при нас,хапваме си с апетит пюренца и се смее и играе по цял ден!През уикенда ни дойдоха и доста мои приятели,които не са го виждали отдавна и у нас стана малко бебешко парти,прекарахме страхотно!
За пюретата- аз все още не давам тези с мляко и сметана,карам го по-предпазливо,следващото което смятам да въведа е месното пюре от тази седмица!
Това от нас,че ме викат Simple Smile,по-късно ще се върна с коментари по някой теми,дано да ми остане време! Wink

# 85
Честита 7-ма месечинка на Михаил на sladur4e*2! Да ти е жив и здрав и многоо да те радва!!!
Честита половин годинка на Александър на teletabis2, Мартин на Весито,  Калина на e.t. и Мартин на rossalka!

Аз не мога да седна да драсна два реда, но пък чета редовно  Mr. Green
Валнетин, да се оправя бързо малката сладурана

Ние бяхме на консултация тия дни - 8020гр.(+600) и 70 см. Много съм доволна от моята принцеса. Взеха ни кръв и урина и днес ще видим резултатите!

Вчера прекарахме деня в разходка из гората край р.Искър. Беше много приятно и разтоварващо

целувки от на

# 86
Честит седми  месец на Михаил на sladur4e*2!
Честита половин годинка на Александър на teletabis2, Мартин на Весито, Калина на e.t. и Мартин на rossalka!
Бъдете здрави,щастливи и усмихнати деца.И занапред да радвате всички около вас и да им носите радост.
Валентин съжалявам да чуя че Габи е болничка.Бързо да оздравявате Hug Винаги като чета постовете ти се сещам за последните дни на бременността ти.Как по всякакъв начин се опитваше да предизвикаш Габи да излезе Crazy
За проходилката пак да кажа.Аз оставям Неси по десетина минути за толкова и се задържа вниманието върху мигащите и светещи играчки.Иначе се опитва да ходи,но назад newsm78 Много е смешна.
За бънджито Ние си имаме от събота и е голяма веселба вътре В началото само се връткаше,но се усети и започна да подскача и да пищи.Много е смешна.Някой пита за марката-нашето е като на Ави едно патенце със свиреща муцунка,но за разлика от тяхното нашето е червенко.Марката е пилсан.
За пълзенето Както някой беше писал пълзим със забита глава и дигнато дупе нагоре и естествено назад.
Още нещо щях да пиша ,но докато пиша и 4 нови отговора,а и се събудихме и искаме да си играем

# 87
  • Варна

Да почерпя и благодаря за поздравленията
Честита 7-ма месечинка на Михаил на sladur4e*2.Честита половин годинка на Александър на teletabis2, Мартин на Весито,  Калина на e.t.  Да са ви живи и здрави.
Аз отдавна не съм писала но ви чета редовно. Ние със захранването сме до кашата само и едно пюренце от круши.Но не бързаме. Нямаме още зъбче,но много ни мъчат.Мажа с едно гелче но не помага.
Желая приятен и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 09:36 от rosalka

# 88
Валентин как сте вече? Боже ужас!От какво е температурата Sick???

Хайде идващата половин година на бебчетат ни да е в здраве и усмивки в забавления и игри  bouquet

При нас още се храним мощно през ноща! Wink
Имаме сини да викаме пеейки  и от недоволство  уви та чак губя търпение Shocked

Има едно въртене на главата като повик за глезене и гуш- при вас има ли подобно нещо?!?
Ина4е разходки и търсим за моето място. Мислите ли че към 15сти юни ще е хладно още?Икак е по добре комплекс с включено всичко или самостоятелна къща?

До скоро и хубави разходки днес1

# 89
Добър ден на всички!  bouquet

Честити 7 месеца на Мишо на мама Сладурче! 6 месеца на:
                                                  Алекс на Телетабис
                                                     Мартин на Vesito
                                                    Габи на мама Ася
                                                      Калина на мама e.t.
                                                   Марти на Росалка!

newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura
Зелена мамба, много ти благодаря за телефоните! Петър се рови като кокошка из интернета и не ги намери! Joy

Нямам сега грам време да пиша, ставам да храня пиклата и излизаме, че времето е супер... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт