Дали ми изневерява?

• 6 756
  • 209
  •   1
Отговори
# 75
Не знам хора, всичко в мен казва , че си има друг.
Не знам дали това е параноя и аз си измислям неща , но по цялото тяло усещам това чувство..
И как си слага спирала за да не стане гаф с любовника защото ако забременее и ние не правим секс веднага ще я хвана...

# 76
И какво ще направиш, ако ти изневерява?

# 77
Кенане, изчетох една камара глупости. Жените, които твърдят, че да си крие телефона и всичко останало е нормално, са точно тези, които са изневерявали многократно в търсене на чуждо удоволствие. Прочети ми първият коментар на първа страница.

# 78
  • София
Аз държа на мнението си, че се е случило нещо неприятно между вас двамата преди няколко месеца. Не знам какво, но е достатъчно гадно, че тя се е отдръпнала.

Тя също не постъпва разумно. Би трябвало да седнете и да говорите за "слона в стаята". Не е друг мъж. Не знам какво е, нещо си я обидил, нещо в домакинството, нещо с детето...

# 79
После се чудим как някои хора не си усещат рогата с години. Е сега виждаме как, в случай че наистина пишещите как всичко е точно жената да се къпе с телефона си и останалото, а не е просто да са на контра. Мен са ме премятали така като бях на 20, точно същите номера за доверие, лично пространство и ред други глупости, после се оказа цяла паралелна връзка. За големи хора да не се усетят обаче е чиста глупост или просто безсилие

# 80
  • Далечният изток
Ами като се е усетил, да подава молба за развод и да приключва. Вижда се, че е ревнив по природа, при всички положения каквото и да има, той няма да го прости. Така че да слага край на тая мъка навреме.

Не мога да повярвам, че някой влиза с телефона да се къпе, освен ако има вана и обича да се кисне във ваната, и през това време да си рови из форума или фейса.
Плюс това телефонът ѝ има парола. Дори и да го остави на масата като влезе да се къпе, той няма как да го отвори и рови. Липсва ми логиката да се взема телефонът в банята...

# 81
Елементарно е да имаш съмнения, ако не иска да правите секс, а преди сте правили.
Оставете тези глупости за сръдни и кривене. Нямало да го иска, дрън-дрън. Тялото си има нужди и ако е с нормално либидо, ще си прави секс с него. После пак може да се цупоти и вдига скандали.
По-вероятно е да има някоя афера. Не е задължително да е свързана с физическа изневяра, може да е само онлайн и по телефон.
//
Аида, логиката да взема телефона в банята е елементарна. Simple Smile Стават чудни снимки и включвания на живо.

# 82
  • София
Аз си взимам телефона в банята.
Когато седя на тоалетната, също се зачитам, а по време на къпане си пускам да слушам подкасти или музика. Може и тя така да обича.

# 83
  • Далечният изток
Да бе, мъжът ти в стаята, ти ще се включваш от банята гола на живо.... Филми.

Аз си взимам телефона в банята.
Когато седя на тоалетната, също се зачитам, а по време на къпане си пускам да слушам подкасти или музика. Може и тя така да обича.

Ами именно, може да има съвсем логично обяснение.

# 84
Е това, че не излиза без мен никъде.
Само на работа ходи и се прибира винаги на време.
Най вероятно излиза по рано от работа за да се види с любовника , аз др обеснение нямам.

# 85
Много възбуждащи при тва, рогатия в другата стая и под носа му.
Но по скоро да е сигурна, че няма да и пише докато е в банята или че не го е забравила отключен. На страха очите са големи

# 86
Колега май започваш да се е#аваш с нас, защото буквално отговорите ти са доста слаби. Прочете много съвети, прочети ги отново и предприеми това, което чувстваш на сърце. Безсмислено е да въртим локуми и да си измисляме теории.

# 87
Е това, че не излиза без мен никъде.
Само на работа ходи и се прибира винаги на време.
Най вероятно излиза по рано от работа за да се види с любовника , аз др обеснение нямам.

Май ти е малко работата на теб, че все си вкъщи и я виждаш кога излиза и кога се прибира. Ако не си безработен, намери по-натоварена работа с по-добро заплащане, че много свободно време имаш май, а само вкъщи си седите.

# 88
Мен авторът ми се струва пързаляч. Върти една и съща плоча от първа страница. Чете за сеир.

# 89
Отказвам да повярвам, че има и грам истина в тези безумни писания на автора, който най-вероятно е някое хлапе.

Общи условия

Активация на акаунт