Име за момиче с галено Вая

• 2 478
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Гласувах за Валерия. Може и Валентина, Виолета, Вилиана...

# 16
Ивая ми е любимо име -
и Ивая бих избрала.

И Ивайла, Василия -
може на галено Вая...
И ще бъдат и Ива, и Васи...

Ивана, Василена, Василина...
Милвана, Василиса...
И Иваяна съм срещала...

# 17
Вие може да и казвата Вая,но как ще и казват в училище и после в живота е въпрос.
Дайте на детето нормално име,не тези трибуквени измишльотини,пък и казвайте както искате.

# 18
Познавам едно мило момиче, което се казва Виолина. Отначало ми беше странно име, но започна да ми допада, сигурно и защото е готина личност. Така че предлагам Виолина, пък вие си я наричайте Вая. Тези в анкетата са доста зле повечето, не забравяйте, че кръщавате бъдещ възрастен човек, а не котка. Има и други начини човек да е оригинален, без да съсипва детето си с безсмислена суета.

# 19
Гласувах за Ваяна, което е най-подходящо за Вая на галено. Освен това Ваяна е героиня от филмче, но и има своето значение, пък било то и да хавайски.

# 20
Според мен само Валерия е вариант. Другите не ми се струват точно имена. А Ваяна ми е малко отвеяно.

# 21
Колебах се между Ваяна и Валерия, понеже другите са твърде измислени. В крайна сметка гласувах за Ваяна, защото на мен Валерия винаги ми е звучало като валериана.

# 22
  • София
На мен ми е малко странно как се търси име според това как ще й казват на галено.
Ако целта е да й казват Вая, най-добре я кръстете Вая.

# 23
Гласувах за Ваяна, което е най-подходящо за Вая на галено. Освен това Ваяна е героиня от филмче, но и има своето значение, пък било то и да хавайски.

Героинята всъщност се казва Моана и това означава океан на хавайски. Не знам защо е Ваяна в много държави, но на хавайски е Моана. Което не е лошо име в сравнение с повечето от анкетата...

# 24
Сега видях имената предложени...
Малвая бе... Т'ва откъде ви се падна 🙄

# 25
А Ваяна на таитянски означавало От сърцето на океана

# 26
Моана е като moaning (пъшкане, често сексуално), ще я сбъркат от бъзици.

# 27
Ами не, Моана си е популярно име в Хаваи и не се бъзикат, а и всички деца са гледали филмчето (сега и ново ще излиза) и го знаят като име.

# 28
А след 20 години?

# 29
Гласувах за Валерия.
Ако приемате нещо извън списъка - Валя, Валентина, Ванина/Валина , имам в обкръжението Ивана, всички и казват Вани. Ванеса, Василена.
Онзи ден една майка ме нахока, че съм казала на дъщеря и Теодора-Теди, а не Тея Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт