"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 775
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Една малка почерпка от нас  , че отиваме на доктор да ни боцка. 

# 106
  • София
здравейте, мами!
keti qncheva, и аз не съм се оциклила още и горещо се надявам да нямам цикъл поне още няколко месеца.
Nikky, ние се храним през 3 часа, включително и през нощта. особено и като  ния яде средно по 100 грама, което ми се вижда малко на фона на другите бебоци на нашата възраст.
аз знам, че стомахът на бебока действително трябва да почива през нощта, но ако е на АМ. а ние се кърмим. Peace

# 107
iva-bebe късмет с боцкането !
Момичета, наред с колажа не е ли време да си направим и албум за трите месеца на рожбите ? А относно колажа моето предложение е всеки да избере най-смешната или оригинална снимка на чадото си и тя да влезе в колажа. Какво ще кажете за това ?

# 108
честито на бебчетата кои стават днес на 3 месеца!мнoго усмивки и радост да ви носят!

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 12:27 от desidm

# 109
Да се запиша и аз при вас.Казвам се Наталия на 26години от Варна.Родих малкия ни син Мартин на 28.12.2006г,а големия Алекс на 21.01.2002г.
Ако мога да коментирам темата за цикъла-Раждах със секцио,вече не кърмя и миналата седмица ми дойде.За мен беше кошмар-толкова много никога не ми е текло.Близо 3 пакета от двойните ойес не ми стигнаха.Направо в чудо се видях

# 110
poli.jekova много ми харесва твоята идея за колажа smile3501. Ще бъде весело да го направим със смешни снимки newsm62

# 111
Айде, почерпете се за наше здраве!
Ставаме на 3 месеца!

# 112
Честити 3 месечинки на бебоците:
Елисавета - на мама Sarra 
Теодора  - на мама iva-bebe
Александра - на мама vi_ki   

Владислав -  на мама Net
Живко - на мама Елито   

Микаела - на мама Vessito
Петя - на мама avella

Да са живи и здрави!!!
Sarra голямо изкушение ви е тортата! Wink

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 13:12 от HEBMEHTE

# 113
Честити три месеца на бебе Елисавета на мама Sarra, на бебе Теодора на мама iva-bebe, на бебе Александра на мама vi_ki, на бебе Владислав на мама Net, на бебе Живко на мама Елито, на бебе Микаела на мама Vessito и на бебе Петя на мама avella!
Добре дошла на новата мама!
И аз още не съм се оциклила и скоро не го чакам. При първото ми раждане се оциклих след като спрях да се изцеждам - тоест след 6 месеца. Сега смятам да кърмя по-дълго.
А за моренцето - ние така си го планирахме още преди да забременея, че при нас бебетата стават от раз Laughing Миналата година да не съм прекалено бременна за море, а тази бебенцето да е достатъчно голямо, за да отидем.  Така че съм твърдо за, но още не сме решили в края на август или началото на септември ще идем. Нашият батко така обича морето, че не можем да го лишим.
Днес си поръчахме Пентаксима. Сега остава и да оздравеем, че нещо от една седмица нослето ни тормози по малко. А и аз отново съм болна #2gunfire вече ми идва да се гръмна. Този път не е толкова сериозно като миналите пъти с температура, но имам сериозна хрема, а днес и гласът ми никакъв го няма.  Така че се надявам до края на седмицата да ни мине и да се боцнем. То си е време и за следващата консултация, така или иначе.
Ух, и днес само се мръщи времето, чудя се дали да не се покажем навън за малко сега като се нахраним.  Приятен ден на всички ви!

# 114
Честити 3 месеца   на бебе Елисавета - на мама Sarra; бебе Теодора- на мама iva-bebe; бебе Александра - на мама vi_ki; бебе Владислав - на мама Net; бебе Живко- на мама Елито; бебе Микаела - на мама Vessito; бебе Петя - на мама avella !!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 115
Мами, дайте съвет за една моя приятелка. Бебето няма и три месеца (на 30.12 прави и е роден 3.850 ) а тежи вече 7.100 и е само на АМ (фризолак). Дава му по 130 мл, а то се сърди и плаче недохранено. Какво може да се направи в този случай, че док се карал че е много дебел ?

# 116
Киркорова 80, добре дошла!
Ние нещо не се виждаме на море с толкоз малко бебче, но виж на планина - задължително! Най вероятно като свърши Кардам училище ще си отидем на вилата и цяло лято ще си седим там! Тати нещо споменава за Рилските езера, ама ще видим...
Утре сме на втория бод на Пентаксим, дано пак е без проблемна!
Поли, да дава водица... Да започне сокове и пюренца....
По повод нощното хранене - оставих беба сама да се откаже... Това беше преди 2 месеца. Сега отказа още едно и вече е на 6 , че даже понякога и на 5... Може би е хубаво сами да се решат, стига теглото да си върви в норма...

# 117
Честито на наборите.     bouquet Ето вече нормална почерпка от нас.

И да се похвалим........станали сме 5 килца и сме високи 57 см.

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 13:45 от iva-bebe

# 118
  • София
Честит 3-ти месец на Eлисавета - на мама Sarra, Теодора- на мама iva-bebe, Александра - на мама vi_ki, Владислав - на мама Net, Живко- на мама Елито, Микаела - на мама Vessito и Петя - на мама avella!

Niki, пратих ти снимка за колажа.

Как ми се ходи на екскурзия с бебка някъде извън София и на мен.  Сигурно другия месец ще го направим, че сега се мъча да си напиша дипломата  Tired Тогава ще ви разпитам момичета които вече сте били по х отели с бебета, как сте се справили Simple Smile Харесала съм си един хотел над Сандански, бивша резиденция и има страхотен парк, само за разходка с количка Simple Smile
А за морето се чудя дали няма да сме малки все пак  newsm78 Въпреки че е много полезно. По-скоро другата година на море, а тази само на планина.

За нощното хранене, както и за всички останали хранения - каквото каже Нели - това правя. Напълно съм съгласна с ClanG.  И никак не ми пречи, а напротив (особено откакто спря месечната ни стачка или там каквото беше  #Crazy )

И аз да благодаря за поздравите  Hug

Добре дошла на новата мама!

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 13:56 от verolina

# 119
Малко ще наспамя темката- но! излагането на слънце никак не е полезно - това разбира се си е мое мнение - който иска да внимава , особено с такива малки дечица!

Общи условия

Активация на акаунт