Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 292
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм за сборна среща, не виждам смисъл да се делим на бъдещи и настоящи. Само казвайте кога Simple Smile
И аз newsm10 newsm10 newsm10
Честито на малкия проходил палавник на Цачи!  bouquet

# 106
  • Бургас
Много благодаря за пожеланията на всички. Аз бях в командировка и днес се върнах и сега ми остана малко време да погледна форума, но съм адски изморена и отивам да почивам. Малкия е доста по-добре и даже днес цял ден беше навън.
Една скромна почерпка от мен

# 107
Здравейте момичета!за първи път се включвам при вас за да ви разкажа за злощастното ми раждане в бургаската болница и ако мога да предпазя по този начин бъдещите майчета!след 16 часа мъчения на 16.01.07 се роди моята принцеса-тъй като беше с ръчичка на главата и усукана пъпна връв ме ръзкъса ужасно и резултатът бе-12 вътрешни и 4 външни шева!на смяна беше "доктор"миринчев който ме заши така некъдърно че след 55 дни от раждането аз съм отново с други 5 шева!отидох на профилактичен преглед при д-р петрова в айтос вчера с надежда че всичко е наред но като ме видя се хвана за главата!МИРИНЧЕВ така ме е зашил че няма никаква съвместимост на тъканите и ако тя не ме беше шила наново е можело при първия полов контакт да се разпоря до дупето!в момента заради този НЕКЪДЪРНИК съм пак като току що родила заради новите шевове!момичета пожелавам ви да нямяте моя гаден късмет и да родите безпроблемно!но все пак имайте едно наум...........!успех!

# 108
  • вкъщи
здравей лолита,аз също имах точно толкова шевове,ши ме душепееев.а обързо възстанот миринчев имам само хубави впечатления,скоро една позната ражда при него и е много доволна.съжалявам,че се е случило така с теб.сега твърдо съм решила да раждам при д-р гамиешв.бързо възстановяване!

# 109
  • На морето!
Мариана мама,имаш ли вече уговорка с Гамишев?Знаеш ли колко пари иска?Аз също се замислям за него,но не съм решила 100% newsm78

# 110
С две ръце (и два крака) съм за Гамишев! Simple Smile
Имам перфектно раждане при него!!!

Пу надух ви главите с тоя Гамишев ама какво да направя като съм толкова доволна от човека! Wink

# 111
  • На морето!
Сестра ми и двата пъти ражда при него-без уговорка,на късмет.И е невероятно доволна,а роди едри бебета по 4кг средно. Crazy

# 112
  • вкъщи
имам доста време,така че още не съм се уговорила,но братовчедка ми ражда при него и са му дали 100 лв,от които 50 е дал на акушерката.е това беше преди почти 2 години,но мисля ,че той не е от алчните лекари.аз ходу при него на нконсултация и не ми е взел и стотинка за нищо!всеки път ми пуска изследвания и ме гледа на ехограф.дори последния път не му работеше коремния и ме гледа с вагиналния отгоре.много съм доволна засега от него,чак не ми се вярва,колоко е добронамерен,в сравнение с оная некадърница вълкадинова,при която ходех първия път.а в четвъртък съм на фм при калчева.дано си струва,че не ми се дават 50 лв за нищо.

# 113
marinamarina, пиши после дали си доволна, и аз съм пред дилема дали да ходя. в коя седмица се ходеше?

# 114
  • По света и У нас
marinamarina, пиши после дали си доволна, и аз съм пред дилема дали да ходя. в коя седмица се ходеше?

ЗА г.с. по ФМ виж тук http://www.bg-mamma.com/site/content/view/744/53/
Аз ходих в 12 г.с. и 18 г.с.

# 115
  • вкъщи
herelina аз днам,че между 18 и 20 е най добре.уф,надявам се,да ме успокои,че всичко е наред,че ме гони една параноя.....,само си втълпявам глупости.

# 116
  • Бургас
Здравейте , момичета,
Докато разбера какво станало и докато се ориентирам къде да пиша то............
Да се представя на заварените мами , аз съм на 29 год. първа бременост,термина ми е 22.07.07г. Хубаво е че ще се съберем в една темичка.

# 117
Здравейте момичета! Добре дошли на  lolita-83 и  didi78  Hug
Аз днес съм малко притеснена. Понеже съм решила да раждам с операция във Варна, ходих в болницата и се срещнах с доктора,към който съм се насочила. Вниманието на човека беше безпределно,обясни ми всичко,което ме интересуваше. Много съм доволна,но не това е проблема. Гледаме на видеозон и каза,че бебето е изостанало 2 седмици. Размерите му отговарят за 32 седмица,а аз съм в 34. Иначе всичко друго си му е наред, само дето е малко по-мъничко. Опитвам се да съм по-спокойна и да не си мисля глупости,ама.... все едни шантави мисли в главата ми.

# 118
  • България
Мила, изобщо не се притеснявай и на мен ми бяха казали , че моята бебка е доста по-малка и аз така се притеснявах. Но на следващия преглед ( след 2 седмици) се оказа, че е наддала колкото за 3  Laughing.
Така , че или ехографа не измерва точно или бебчетата си имат период на по-бързо и по-бавно нарастване.
 А пък в крайна сметка кой е казал, че всички трябва да са с еднакви размери, това , че е малко по-дребничко детето според мен изобщо не означава , че не се е развило по-добре от другите бебчета. само спокойствие, мисли си само хубави неща и знай , че бебока е добре. Кога ти каза да отидеш пак?

herelina аз днам,че между 18 и 20 е най добре.уф,надявам се,да ме успокои,че всичко е наред,че ме гони една параноя.....,само си втълпявам глупости.

Точно така м/у 18-та и 20-та споко и натеб, всичко ще е наред. Това е деин супер вълнуващ преглед, аз после цял ден бях нахилена  Laughing

# 119
Мила, изобщо не се притеснявай и на мен ми бяха казали , че моята бебка е доста по-малка и аз така се притеснявах. Но на следващия преглед ( след 2 седмици) се оказа, че е наддала колкото за 3  . И примен беше така и имам двама юнаци несе шашкай  Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт