КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 27 191
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Ооо, Борянка, медалите отдавна свършиха, кой се уредил, взел Simple Smile.
Да се видим ние с гайдите, к'ви ще ги дрОбим Simple Smile ( т'ва за ,,гайдите"" помните ли от какво предаване беше по ТВ от преди 100 години - аз само израза си спомням )

Сега по служба -
Имам важно поръчение от Яжка -;
Тъй като тя няма интернет и ми поръча да пиша че -
Яжка честити имения ден на всички празнуващи !

Специални поздрави от нея и ЧРД на нашето момиче Анжелка[!
Да е здрава, да е щастлива, да има много любов и късмет е дните й./i]

И утре ако прочетете или видите по новините, че някой е разбил офис на Виваком и е изтрепал крякащите кокошки вътре, които грам работа не вършат да знаете, че т'ва е нашата дружка Wink  толкова се е налЮтила че от дума време я мотат.

П.п. Борянка,
видях, че се чудиш, какво да искаш от Дядото Коледа - Абе, ако имаш право на повече желания, що не поискаш един общ дядо за тия дето си нямаме, да ни върши черната работа, ммм?
Днес си говорихме за ремонти, за вкарване и изкарване на тежки мебели, нЕма да се мОрим, яя. Пък на теб лятото цял ден ще ти кОпа, а ти ще вириш краци Simple Smile . Пък г-н   д -ра може с едно куче да те обзаведе и да го разхождаш по цял ден по улиците и полянките Simple Smile . ЗнаЙш ли к'ъф е кеф ?
Ставам, че време не остана.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 18:33 от Важна клечка

# 61
  • София
Честит рожден ден на Анжелка с пожелания за здраве, щастие и успехи!
Днешните именици да са здрави и да си носят с гордост името!
Добре дошла на новата баба Жана. Разписвай се често, не ни забравяй.
Радвам се за срещата.

# 62
Добра идея , Клечок. Да ми копа ,за друго не ми и трябва. А дано,  ама надали. кучета имаше навън е и вързани,  в къщи не искам, аз себе си те мога вече да гледам. Иначе имаше мерак да ми домъкне пазач.

Цитат
Професията "четец" възниква в тютюневите фабрики в Куба още през 1865 година, когато работниците за първи път избират колега, който да им чете на глас вестници и литературни произведения. Въпреки първоначалното недоволство от страна на собствениците на фабриките, практиката бързо се разпространява из целия остров.
Свивачите на пури заплащат труда на четеца от собствения си джоб и тази традиция се запазва чак до 1960 г. Днес  тази професия се заплаща по щатно разписание.
Ако четенето се харесва, свивачите на пури изразяват одобрението си с почукване на ножовете. От класиката се четат автори като Сервантес, Балзак, Зола, Юго, а най-популярни са Дюма и Шекспир. Смята се, че именно прослушаните по време на работа книги дават имената на пурите „Montecristo“ и „Romeo y Julieta“.
Професията е призната за национално богатство на Куба, като на острова работят над 200 четци.
Образованието винаги се възприема като средство за преодоляване на бариери. Дори при ограничен достъп до знания, хората винаги ще намират начини да разширяват своя кръгозор и да обогатяват душата и ума си.

Какво нещо - бедност, черна работа и  книги. И то какви книги.
 Да убиеш  мързеливите, дето имат всичко и не искат наука. Чалга в отношенията, в изкуството,  от главите до петите.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 19:42 от Бор_яна

# 63
  • София
Е голяма веселба в нашата къщурка настана! От празниците, от това, че още една готина баба ни избра, да сме заедно.
Прекраснице, Анжелка, честити да са ти твоите 18. Бъди благословена, миличка! От всички най-хубави неща, ти желая по достатъчно. Бъди щастлива! Heart
ЯНЕ, поздравления и за теб. До тук вървяхте заедно, а занапред й завещай корени и й дай крила. Радвай се и се гордей с успехите й! Hug
Честити да са имениците - КРАСИВА БЕЛЛА, щерката на МЕРИАН и гаджето на ПИПИ! Наздраве на празнуващите!
Комитета по посрещането беше на мястото си. Stuck Out Tongue Winking Eye Само дето червения килим го бях дала на химическо чистене, а оркестърът беше разпуснат. Чаровната ЖАНА мисля, че ни хареса! И как да не ни хареса? Кой разбира, при нас се спира.
Още веднаж, Добре дошла, ЖАНА! Чувствай се като у дома си. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
За срещата какво да добавя? Получи се един зеленчукосмес от позитивно настроение, добронамереност, чар, ентусизъм, оптимизъм, гарниран с много искрени усмивки и желание за нови срещи! С две думи - беше чудесно!
ТАНУ доприпка от по-далеч, ТЕТКА и аз, намерихме време за лирическо отклонение, ПИПИ долетя с белия кон, ЯЖКА и ЖАНА - на метла, МАЯ и КЛЕЧИЦАТА притичаха по комшийски, а МАМСИ? Къде куцук, къде примък, беше истински щастлива! Е това беше!
ЯН, не предадох поздравите ти на групата, защото късно ги видях.
Момичета, предавам ви всичко, казано от ЯН: Истинският приятел е като четирилистна детелина - труден е за намиране и щастие е да го имаш! Жалко, че не съм с вас. Поздрави от студен Смолян. И следваше музикален поздрав.
Благодаря ти ЯН. Ще се видим! Hug
След купона отидох на тръстиката, та до здрачаване.
За сега толкова. Отивам да се подготвя за утрешната ми среща с групата за подкрепа. Може по-късно пак да ви наобиколя!

# 64
Ехеее, ама не мога да ви насмогна бре Simple Smile
Ха добра вечер и да започвам:

ЯНЧЕ, здрава, щастлива, успешна сбъдваща да е Анжелика! Все така радост и гордост да ти носи! 🎂🍀🥰

Сега разбирам, че си имаме и баш именици в къщичката. Нека здравето, късмета и щастието да следват навсякъде КРАСИВА БЕЛА, ММ на ПИПИ и момичето на МЕРИАН! 🥂🍀🥰

Добре дошла на новата дружка Жана 🌹. Тук бързо ще свикнеш и много ще ти хареса. Чакаме обаче членския внос и да разкажеш нещо за себе си. А когато имаш въпроси към нас питай без да се притесняваш .

АЙША, как си, какво каза доктора, нищо не каза 🤔😘

За сега изчезвам, че ми е доста натопорчено, дано утре ми остане време да разкажа.

Лека и мека момичета 😘

# 65
Пипи, Мериан, Красива Белла, честит празник!

Честито пълнолетие на Анжелка!

Няма да разказвам за срещата гореща, защото е ясно. Благодаря на внучката на Дядо Коледа за изненадата, на Пипи за почерпката и на другите готини бабчета за това, че два часа и половина минаха като две минути и половина

# 66
  • София
Кас, благодаря че ме мислиш и питаш.
С 2 думи - претупа ме. Прави ми ЕКГ, видя записаното кръвно - нормално било за ЕГНто и кг. Нищо ми нямало, да не жуля концентрат/не го правя/, можело червено вино/харесвам бяло/ и да отслабна. Края на годината - нямало направления, не можела да ми пусне кръвни, не можела да ме прати на ендо.
А същата с голямо внимание обгрижва Пл. 2 пъти годишно, хиляди изследвания и мерения му прави. Май трябва да ревнувам от наборката?
Но пък от доста ходене насам-натам ми мина гъзобедрената болка. Е, от вчера измазах всички налични волтарени и подобни.

# 67
  • София
Добро утро, красавици!
Днес имаме рожденичка в нашата къщурка. Grinning
ПИПИ, ЧЕСТИТА ДА СИ, БЛАГОСЛОВЕНА ЗА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ! ЖЕЛАЯ ТИ ОЩЕ МНОГО РАДОСТ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ БЛИЗКИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ. ЗАСЛУЪЖАВАШ ГО! ГРЕБИ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ ЖИВОТА!

# 68
Добро утро!
Втора съм Simple Smile , но с най - голямо удоволствие казвам -
Честит рожден ден, мила наша Пипи!Бъди благословена със здраве и много любов!
Невероятна жена си, радвай се на всичко, което си постигнала и продължаваш да усъвършенстваш, радвай се на  всички около теб, които те обичат и не спирай да мечтаеш и осъществяваш мечтите си!

За мен е удоволствие, когато съм в твоята компания!

След този възторжен поздрав, настроението ми е така приповдигнато все едно имам личен празник.
Пак ще дойда.
Нека този ми пост е посветен само на Пипи!
Прегръщам те, мила приятелко!

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 08:45 от Важна клечка

# 69
  • в сърцата на любимите ми хора
ПИПИ, честит рожден ден и от мен. Желая ти много здраве и любов. Бъди все така неуморима и борбена. Нека щастието и късметът да са твои спътници. НАЗДРАВЕ за твое здраве 🥰

# 70

Пипи, Честит рожден ден, да си жива и здрава, силна и  устремена!

# 71
Пипи, честит рожден ден! Желая ти здраве и вдъхновение, любов и слънчево настроение! Бъди щастлива и благословена!

# 72
  • София
Привет!
Пипи-Нинче - ЧРД!

Специални поздрави от мен за твоята майка с която сме преживяли в един ден огромно щастие.
Съжалявам, че не мога да пиша повече с телефона. От ранни зори пътуваме за Нюрберг.  От аерогарата  ни взе зетя с колата и вече сме във Вюрцбург.
Хубав ден.

# 73
  • Кубрат/ Пишурка
Пипи, мила, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! Бъди все така лъчезарна и ентусиазирана!
Благодаря за хубавите пожелания за Анжелка! Дано се сбъднат!

# 74

Пипи, с  много любов и уважение и пожелания за здраве и любов у дома!

Общи условия

Активация на акаунт