КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 114
  • 722
  •   1
Отговори
# 720
  • София
А, каква приятна изненада!
ДРУМ, добре си ни дошла! Flowers HibiscusМястото ти е точно при нас. Кой разбира, при нас се спира! GrinningТук ще намериш внимание, разбиране, съчувствие, ще се радваме заедно с теб на хубавите ти моменти.
ПИПИ ти е разказала всичко. Ще ни опознаваш в движение. Струва ми се, че си от София. Не претендирам да съм Шерлок Холмс, но ако съм познала, обещавам съвсем скоро  да организирам една домашна среща. Ще се запознаем на живо!
Момичета, лека нощ и спокойни сънища! Гушкам ви!  Hug

# 721
Цитат
Приемна на врачка.
Чука се на вратата.
"Кой е?" - пита тя.
"Егати врачката!" - чува се от вън.

За себе си нямам много за казване, работя с намалена  времева заетост от вкъщи, пред екран съм през цялото време и затова в свободното си време избягвам компютър, извън мейлите и съобщенията с близки.
Харесвам природата, обичам животни.
 Вода и плажове през лятото , а планини и сняг през зимата. Европа не ми е интересна, избродила съм я, за по-екзотични дестинации май ще остана с мечтите си, но Кой да знае?
Интересувам се по-скоро от международна политика, българската съм я отписала.
Чета много, харесвам Нетфликс и така.

# 722
  • Вила Великула
Друм, надушвам че сме от една порода. Аз също обичам животните и пътешествията и всяка свободна минута планувам нещо ново. Да не си зодия стрелец?
Момичета, и на тази тема и се вижда края, така че строителите подготвиха и новата ни януарска къщичка. Да бъдем така добри и вдъхновяващи.
Нов ден, нов късмет, нова тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1729661.new#new

Общи условия

Активация на акаунт