, те т'ва ядене е за месец
. Пък ако го сметнем в калории - за два месеца направо
.Аз до тук скромно - готови са шест буркана компотени зеленчукова крем супа сбирщайн , ама направо - пюре- супа. Готова съм за беззъбия бебешки период, който ми предстои
- баба Клечка е хитра, гладна няма да остане. На прясното мляко ( не че не мога да го изпия, ама не ща) му намерих лесното - в четири бурканчета и във фризера. За овкусяване на следващите крем супи
.Сега остана да си измия съдинките и тръгвам да разхождам хубост
.Но първо си обгрижвам другарчето, че на крака, където пет дни му беше абоката, се беше получила гнойна рана от стъпалото до коляното му.
И за да не си ближе форумното мазило от Фло, съм го гушнала и го къткам да го разсейвам
. Звяр проклет е
, онзи ден, докато го галих да забрави да се ближе, не само, че не забравя, ами и се опитваше да ми ръмжи и показва зъби, гадинката му с гадинка
. Не знае той, че без баба си е за никъде:) и такава баба да го обгрижва, със свещ да търси няма да намери
. Сега е сговорчив, гушнала съм го като бебе в скута, галя го по главичката и чак от кеф затваря очи.Още малко и ще го пращам в леглото.
Докато пишех ми изкачваха съобщения за нови отговори, но първо ще публикувам тогава ще чета.
Да не ми изчезнат ,,умните мисли"
.