КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 103
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
Мериан, честит имен ден на дъщеричката ти! Здраве и късмет! Ако има и други именици и на тях здраве и щастливи дни!
                   Не знам дали има и други именици в темата, но знам ,че Янчето трябва да почерпи! Днес Анжелка става на 18. Честито пълнолетие на порасналата бабина красавица! Да е здрава , успешна и много щастлива! Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 09:21 от Didia

# 46
  • Вила Великула
Ето ме пак. Споделям мнението на Кассс са информацията за имени дни или други празници.
Честит имен ден на Красива Белла, на дъщерята на Мериян и на ММ.
Анжелка да е много здрава, все така упорита и  да постига всичко,  за което мечтае.

# 47

Честито пълнолетие на Анджелка, късметът да е с нея, много здраве , любов и  успехи!
 Честито на имениците!

# 48
  • София
Честита да е Анжела! Много да е здрава, щастлива и късметлийка!
Пипилота, да е жив и здрав и твоя мъж! Да сте щастливи дълги години заедно!

# 49
  • Кубрат/ Пишурка
Бре, изпреварили сте ме! Аз, докато си попиша с Анжелка и даже тортата е готова! Благодаря, Борянке! Дано пожеланията ви се сбъднат! Казах й, че вече всичко й е разрешено, но и отговорността е по - голяма. CoffeeHamburgerDango
На всички именици пожелавам преди всичко здраве, другото само ще дойде!

# 50
Здравейте,  готини момичета!
Приемате ли нови баби във вашата компания ?

# 51
  • София
Ма много ясно, след заплащане на членския внос всички баби са добре дошли! Необходимо е да разкажат един виц и по желание да кажат няколко думи за внуците. Добре си дошла, Жана! Те момичетата се черпят в момента, затова комитета по посрещане го няма, ама ще се явят следобяд.
Айде, със здраве!

# 52
Добре си дошла, Жана 49!  Надяваме се , че  ще ти е топло в нашата компания!

Честит имен ден, Красива Белла! Жива и здрава да си!
Честит имен ден на твоя красив и добър мъж, Пипи! Жив и здрав да бъде!
Честит имен ден на дъщеричката на Мериан!  Здраве, любов и успехи!
Честит 18-ти рожден ден на Анжелка! Здраве, успехи, любов, целеустременост ѝ пожелавам!

На всички пожелавам приятен и ползотворен  вторник!

# 53
  • Вила Великула
Добре дошла и тук, Жана.
За уточнение да кажа, че на срещата на живо се запознахме с тази чаровна баба и с нейното прекрасно кученце.
Понеже бяхме доста баби и масата ни беше голяма, нямаше как да разбера подробности за Жана. Ще се радвам да сподели освен вица и нещо за себе си и за внуците.
А иначе за събитието - то е ясно. Времето никога не ни стига. Видях се и с момичета, които отсъстваха от срещата при дядото.
А и Снежанка дойде с чувалчето с подаръците - а бе въобще, пълна програма.

# 54
Честити да са имениците ни днес!
Красива Бела,щерчицата на Мериан,момчето на Пипи!

Честит рожден ден на чаровната Анжелка!
Да е здрава,да е все така упорита,любов ,късмет и сбъднати мечти!🍀🌸🌼🎈🎈🎂
Яне, гордей се с нея!Гордей се и със себе си,че я отгледа  и възпита! 🍀🌸🌼

Добре дошли и от мен на Жана!🌸🌼

# 55
Момичета, благодаря за поздравленията!
На всички именници честит празник, както и на всички празнуващи!

# 56
Здравейте, бойни бабчета! Добре дошла на новата баба! Започвам поздравленията за Янчето с нейната внучка,  да е жива и здрава Анжелка,  да постигне всичките си мечти!
На всички именници пожелавам да си носят с гордост името и да са живи и здрави!
Аз продължавам да се юркам по задачи, а иначе се водя отпуска. Утре ще гледам да приключа и дано вече да успея да си ползвам дните до края на годината. В четвъртък вечерта  съм в рок клуба на НДК за традиционния Коледен купон, къщата също си чака украсата. Абе,  веселба!
Хубава вечер!

# 57
Ехооо, здрасти, здрасти!
Не знам писах ли сутринта, не писах ли, четох, к'во четох, но да се обадя, че днес е един много хубав ден Simple Smile .

Първо -
Честит рожден ден на Анжелка!
Пожелавам и да е много здрава, да  сбъдва всичките си мечти, много любов и щастливи моменти да има в живота и!

Поздрав и за баба Янче, за всеотдайните и грижи, напътствия и обич!
И двете бъдете благословени и закриляни! 

Честит имен ден на нашата Красива Бела, на дъщерята на Мериан и съпруга на Пипи! Да ви се слави името и да ви носи късмет!

Добре дошла на новата баба Жана.
Чувствай се уютно при нас, а ако имаш нужда от помощ за нещо, което не разбираш и не ти е ясно по начина на комуникация във форума, не се притеснявай да попиташ.

Днес беше един невероятно хубав ден !!!
До обяд среща - прекрасна,  след обяд - разходка, също прекрасна. След малко отивам на концерт - любопитна съм, че е с малко непознати и изненадващи за мен изпълнители, но на забавление, като на забавление Simple Smile .

Няма да ви коментирам, че ще пропусна някой, а и ми е толкова еуфорично , че малко ми е разбъркано кой какво е казал в темата.

# 58
  • в сърцата на любимите ми хора
Ето ме и мен след зареждащата среща. Първо! Честит рожден ден на Анжелка. Много любов и късмет й пожелавам, да сбъдва мечтите си и да постига всичко, което си пожелае Flowers Tulip
Честито и на днешните именици. Да носят с гордост името си и да бъдат благословени.
Сега малко за днешната среща. Събрахме се отбор бабчета и както винаги дъра-бъра и времето не стигна. Имаме си ново попълнение - Жана49, много приятна и мила дама със сладко кученце. Както вече е писала Пипи - получихме подаръци-изненади от Снежанка /разбирай Фло/. Запознах се на живо и с Тетка - от една порода сме, Убавици Simple Smile Много благодаря на всички приятелки, които дойдоха, за да се видим.

# 59

Аз пиша писмо ва Дядо Мраз. Нещо  не спирам на едно желание, та пиша и  бриша,  и мисля...какво да поискам.
 Срещайте се докато можете. Тиквите  свършиха, медали няма и да сте 110%  в полза някому,  важният си ти.

Общи условия

Активация на акаунт