КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 114
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ето ме и мен. След нощната смяна мислех, че ще поспя до по-късно, но не би. Въпреки всичко, свежарка съм. Абе младото си е младо! Еле па я! Stuck Out Tongue Winking Eye
ГЪБКЕ, добре си дошла в новата колиба. Hug
Прибрах се от пазар. Ходих и до Еконт. Получих огромен колет изненада от приятелка. Седя си сега пред подаръците, радвам им се и мислено си разговарям с дружката - за човешката доброта, за благодарността, за желанието да помогнеш или да зарадваш някого...Колко трябва, за да стоплиш нечия душа. Трябва да си добър човек, да имаш голямо сърце! А тя е такава Heart
ДИДИА и ти добре си дошла. Flowers HibiscusОт нас зависи да поддържаме огъня, да ни е топло и уютно До къде стигна с плетките? Плети, плети, пък снимай! Как ми се плете и на мен...
Очаквам и останалите красТавици да надникнат в дядовата ръкавичка. Хайде, ей, да не ви привикваме една по една. Grinning
С нетърпение очаквам утре! Ще има изненади - истински, но са под прикритие! Sunglasses
Сега малко почивка и после пак ще се боря с Касата. Ромео замина на среща с колеги.
КАССС, МЕРИАН, КАГ,  за вас - торбата с прегръдките. Hug Hug Hug

# 31
  • в сърцата на любимите ми хора
Влизам, за да се похваля със сумата, която се събра в събота на благотворителния базар в училището на внука: 22 355 лв. Много съм щастлива, че съм едно от трудолюбивите джуджета на дядо Коледа. Сумата се разпределя между дечица в нужда, посочени от всеки един клас. И тази година успяхме да отворим сърцата си за доброто и да подарим малко коледно вълшебство на прекрасните душички!

# 32
  • София
Пипи, благодаря за новата, празнична тема.
Мамси, подобряват ли се краката?
Янке, радвам се 2 пъти за уроците - че ще имаш занимавка е ясно. А още повече се радвам, че хората се прибират от Англия и други държави. Тук си е добре, по-лесно се живее.
Аз днес го закъсах вторично, освен високото кръвно.
Сутринта нищо ми нямаше, ходих си насам-натам. Прибрах се по обяд и на второто излизане се чу пук, хрус и ме заболя тазобедрена става. Не съм падала, не съм извивала крака.  Но не се отказах, свърших си работата навън, нищо че боли и куцукам като бабичка. Всъщност защо като? Утре задължително купувам Остеомув, няма мърдане. То аз и днес минах покрай няколко аптеки, но в понеделник сметки не плащам и лекарства не купувам - закон. Че да не ми върви седмицата на даване и лекуване.
И да ви разсмея с 1 клюка - сутринта отидох до по-далечен Лидл. Там няма много навалица и прИмоциите изостават. Пуснали някакви блузи с тигрова шарка, а аз много я уважавам. Там докато зяпах в хлад. витрина случайно видях бивша КГБейка, надявам се още  вайбърка с гаджето, пазаруваха си. Миличката, чудеше се накъде да се завърти и как да го дръпне само и само да не ме поздрави. Гледа ме накриво, с половин око, но се крие да не я позная. ОК, набързо се изнесох в другата част на магазина, хич не ми е зор да си общуваме.

# 33
Цитат
"Ние не четем и пишем поезия, защото е красиво. Четем и пишем поезия, защото принадлежим към човешката раса; а човешката раса е изпълнена със страст. Медицина, право, търговия, инженерство... са благородни и необходими кариери, за да удостояват човешкия живот. Но поезията, красотата, романтиката, любовта са неща, които ни държат живи. "
- Робин Уилямс,

# 34
  • Вила Великула
Айша, така като тази жена /не знам за коя говориш/, може да постъпи само един гузен човек. Нали знаеш приказката - "Гузен, негонен - бяга".
Оправяй бързо крака и пожелавам на всички момичета с болежки, новата година да посрещнат здрави.
Борянка, хареса ми много тази мисъл на Робин Уилямс.

# 35
  • София
Преди сън да си поговоря с вас. Търся си оправдание, за да не пиша. Още малко и ще свърша половината работа.
Питахте ме за чая от дафинов лист за прочистване на ставите. Изчетох доста за тази отвара. Като заври, 20 мин. се оставя без капак, за да "излетят" някакви токсични вещества. Докато 3 дни се пие този илач, се яде само вегетариантска храна. И това, което най-много ме смути беше, че ако се изпие цялата чаша с отварата, може да предизвика вътрешен кръвоизлив. Затова се пие често по малко, една чаена чаша за  цял ден. Освен това и противопоказанията бяха сериозни - язва или гастрит на стомаха, хроничен панкреатит, бъбречни проблеми. Ще си взема Остеомуув и след Новата година ще правя физиотерапия.
Друга дрЪжка питаше за рецепта за сладки. Ние с малката внучка правим напоследък Балеринките, с Крема сирене. Научих ги от МЕРИАН. Ако искате, ще напиша рецептата. Предполагам, че Линцерите ги знаете. Скоро не съм правила едни сладки с маково семе. Приятни са. С това изчерпах въпросите към мен.
АЙША, как е сега "гъзобедрената" става? А какво каза кардиолога? Аз си купувам голяма опаковка от канадската хранителна добавка Остеомуув 120 капсули за 78 лв.
ПИПИ, почти същото щях да напиша и аз - Гузен негонен бяга. Права си!
БОРЯНЧИЦЕ, умна мисъл на Робин Уилямс. Днес прочетох стихотворението ти на една почитателка и тя го оцени подобаващо. Hands Plus1 Стана ми приятно.
Отивам да спя, че да не откарам до първи петли. Лека нощ, момичета! Hug

# 36
Пипи, получаваш целувка за новата премяна!

Днес ми е ден за ядосване. Като никога реших да направя коледни сладки по-рано. Ми, изгоряха от долу. Но аз не бях виновна тоя път. От няколко дни ми прави впечатление, че фурната не работи както трябва, а то  изгорял горния реотан и пече само долния. И сега съм в чуденка дали да купуваме нов реотан и ММ да се мъчи да го сменява или направо да купим нова фурна. Защото няма гаранция, че и долният няма да даде фира след някой и друг ден.
Ожалих се. За хвалене няма нищо.
Спокойна нощ!

Р.S. Фло, утре ще те безпокоя по телефона да ме ориентираш в посоките. Мола със сигурност ще го открия сама, ама точното място на срещатата ще е само с помощ от приятел.

# 37
  • София
Айде и аз да се изкажа преди лягане. Айше, това твоето не ми звучи добре. Знаеш ли, че на нашата възраст е възможно да се счупи кост без удар или нещо друго. На една колежка майка й си беше счупила крака както си ходела по пясъка. Искам да кажа да си обърнеш внимание и да отидеш на лекар.
И от утре само за гаджета ще си говорим, спираме с болестите! Rolling Eyes

# 38
  • Вила Великула
Тану, не знам на каква възраст е фурната, но така се получи със старата ни фурна на вилата. Купувана беше 8 години преди за спре да работи окончателно, а през годините и сменяхме няколко пъти реотаните. Наистина бяхме купили възможно най-компромисния вариант, но се надявах да издържи повече. Измъчих се с нея, особено като трябваше да се пекат хлябове или сладкиши. Накрая реках и отсеках - нова и още на другия ден я поръчах. Сега съм доволна. Та като започнат да те гризат такива съмнения и ако имаш възможност - сменяй.
Между другото за утре да попитам - колко сме се записали?

# 39
  • София
Фло, утре ще е кардиолога. Докато вие пиете кафе ще се изкаже.
Мариянка, няма страшно - правила съм изследване за костна плътност. Моите са яки, слонски. А и помня признаците, когато майка ми си счупи "гъзобедрената" става и последва операция. Не е същото. Преди се е случвало докато работех и стана рязко - удрям се в бюрото. В къщи бюро няма, но и това ще мине.

# 40
  • Вила Великула
Айша, ще ти стискаме палци и ще очакваме включване за да споделиш какво е казал доктора./ако не е нахално де/

# 41
  • София
Добро утро. Много набързо, че ей сега внучката ще звънне.
ПИПИ ще бъдем 9 красавици. Grinning
МАМСИ, поздравление за сумата, която сте изкарали на базара! Hug
ТАНУ, жалко за сладките. Други ще направиш. Simple Smile
АЙША, стискам палци. Hands Pray
МЕРИАН, браво за инициативата. Ще си говорим само за гаджета!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде, хубав ден. С някои до скоро! Heart

# 42
  • София
Добро утро!
Да пием кафе днес на 17.12.
С риск да подразня някоя баба атеиска искам да поздравя празнуващите днес.

Хубав ден и бъдете здрави.

# 43
  • София
Добро утро!
Днес дъщеря ми е именячка. Пожелах й малко да се отпусне, защото е много на педал. Имаме си именници и в темата, нали? Нека да са ни живи и здрави и много щастливи!
На софийските момичета желая хубава среща и очаквам да споделят малко от настроението!
Айде хубав ден от мен!

# 44
Добро утро Flowers Rose

МЕРИАН, честит имен ден на дъщеричката ти! Здраве и късмет й пожелавам от сърце! Heart Eyes
Не знам дали има други именички и именици в къщичката ни Thinking  Ако има и на тях желая здраве и щастливи дни! Heart Eyes
НИНКА, не мисля, че дразниш някого. Атеисти или не, празниците си ги почитаме мисля всички, еле па имените дни.
АЙША, стискам палци и чакам да се обадиш с добри новини! Kissing Heart
Приятно кафепиене на момичетата които днес ще се видят! Забавлявайте се и после споделете! Heart Eyes

За сега чаф Hug  Ще влизам от време на време за новини! Blush

Общи условия

Активация на акаунт