КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 128
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Да е честита Анжелка, да са честити именниците, да си честита Пипи! Най-сърдечни благопожелания! 🍀❤️🌹!

Още веднъж добре дошла на Жана49! С прекрасни впечатления съм от нея и сладкото ѝ кученце (ще запазя името му в тайна)!
Благодаря за чудесното настроение на срещата вчера, за почерпката от Пипи (наздраве!) и за подаръците от Снежанка-Фло! Чувствах се уютно във вашата компания Heart, мили дами!

Хубав слънчев ден на всички!

Х

# 76
  • Вила Великула
Ех, че хубав ден. Имам торта и толкова много хубави пожелания.
Аз искам да поздравя и дъщеричката на Нинка, с която сме родени в един и същи ден. Да е здрава и много обичана. Нинка, весело изкарване.

# 77
Нинка, честита и благословена да е твоята дъщеря! Здраве, късмет и много обич! Весел празник!

Добре дошла на новата баба Жана 49! Sparkling Heart

# 78
  Пипи, за теб!  Изживей прекрасен  празничен ден и той да се повтаря със същата емоция до следващия  рожден ден!!

# 79
  • София
Пипилота, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, успешна, обичана и късметлийка! Радвам се, че те познавам! Хубав празник!
Нина, да е честита твоята дъщеря! Да е здрава и да сбъдва мечтите си! Хубаво изкарване на екскурзията, ще чакаме снимки!
Как съжалявам, че не бях част от вчерашната ви среща! Надявам се, че ще има още много и ще се включа и аз!
Хубав слънчев ден от мен!

# 80

Пипи, за теб!!!

Тану, благодаря!
След няколко проби- грешка, станА Simple Smile
Тенкю, баба Simple Smile .

# 81
Честит рожден ден Пипи!
Здрава да си!
Много любов,обич,време  за почивка,вдъхновение!
Все така дейна и неуморна!🍀🌸🌼🎈🎈🎂🥃🥃

Честит рожден ден на щерчицата ви Нинка!
Здраве и любов!
Благословена да е!
🍀🌸🌼🎈🎈🎂🥃🥃

Днес съм разносна търговия по домовете,т.е
в Чирпан сме при свеки 🙂🤭

Довечера повече

# 82
Пипи, честит рожден ден!
Бъди здрава и щастлива и нека
само хубави неща да радват
твоята душа!

# 83
Хайде отново е празник тук Simple Smile

ПИПИ, честит рожден ден! Здраве, спокойни, усмихнати  дни с любими хора и романтични пътешествия ти пожелавам! Heart Eyes

НИНКА, честито, здраво и щастливо да е момичетото ти! Heart Eyes  Приятна разходка на теб!

Айша, не знам какво да кажа, относно докторите .....  И на мен така ми каза джипито, че ми няма нищо, да кашлям и да си задържам въздуха Rage  Дано пък наистина да ни няма нищо Simple Smile  ей на виж минала ти е другата болежка Simple Smile

Аз съм на работа. Още малко и ще има голяяяма глътка въздух, поне в службата. В къщи си е все така натоварено. Не харесаха храната която вземахме. Ще видим дали ще намерим от друго място, което не е гаранция, че пък и нея ще харесат. Извадила съм големите казани и снощи до 21-21.30 съм готвила и така всеки ден, затова не ми се сърдете когато съм кратка тук.

Гуш Hug и чаф Kissing Heart

# 84
  • Вила Великула
Стана ми интересно и затова споделям - днес е роден и Брад Пит. Който го харесва да си знае.
Аз довършвам работа и нали няма да се приготвям за гости ми е широко около врата.
Направих резервация за ресторант в близкото градче и ще ходим да хапнем там само двамата.

# 85
  • София
Привет, дружки!
Оооо, ПИПИ, чудесна идея. Романтична вечеря на свещи...Може би?  Супер!
КАССС, съчувствам ти. Hug Голямо семейство сте, та затова ще готвиш като за една рота. Здраве да ви е, всичко, което сготвиш да се изяде. И да не капризничат, ей! Grinning
АЙША, така значи - на Пл. внимание и ухажване, а теб, кучета те яли. Нали знаеш? Здравия човек е един неизследван човек! Stuck Out Tongue Winking Eye Карай, колкото си изкарала до тук, а натам ще видим. Blush
КРАСИВА БЕЛЛА, имаше ли предоговаряне на условията или карате постарому? Не всичко на всяка цена, нали? Hug
МАМСИ, как се прибра вчера от матинето?
ГЪБКЕ, КАГ, ДИДИА, за вас прегръдки!:hugs:
КЛЕЧИЦЕ, много хубав музикален поздрав си избрала за ПИПИ! Браво! Получило ти се е.
МЕРИАН, заряд имаме, ще повторим срещата. Не съжалявай! Cake Coffee
ТЕТКЕ, до вчера беше най-новичката в компанията, сега вече си стара пушка! Вписваш се чудесно у групата. Hug
ЖАНА, къде си? Ей така навремето, "подадох заявление" да ме приемете в КГБ-то и после 20 дни не се сетих да видя какво става. Grinning
Лелееее, ЕНИСА у квартало ли набра тия гюлове, мОме? До кига мислиш да се шнюаш у работАта? У градо на винкело така ли пра'ите? Уж си отпуска, ма нали си вредна, дУпе да ти е яко...Не е арно това...СЕдни си у дОма, пущи си инкята да ти пое и земи та нАправи едън зелник, че зарадваш и мъжо и сино! Stuck Out Tongue Winking Eye мале ма па се замлатуем...Яжка я нема да превежда, ама Тануто све че ви каже. Simple Smile
ЯНЕ, предаде ли поздравите на Анжелка? Как ли са отбелязали празника? А ти от кога започваш работа?
На дъщерята на НИНА, Честит рожден ден и хубав празник! Flowers Hibiscus
БОРЯНА добре се отчете. Много е вкусна тортата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Изчезвам, че имам още много работа!
Heart

# 86
  • София
Пипи, и тук честит рожден ден с най-добри пожелания!
Да си здрава и щастлива с близките хора. А клиентите да спазват сроковете и да те слушат.
Нина, да е жива и здрава дъщеря ти! Да се срещате често и там, и тук!
Кас, старците като вземат да не могат стават и много претенциозни. Нещо и вкусовите рецептори им се променяли, така съм чела. Не им обръщай много внимание - да има там сготвено и продукти -  ако щат да ядат. Нас с Ани ни подлудяваха - напр.  ама това сирене не било като предишното на вкус. А е от исканата от тях марка и от определен магазин.  Продавачките не дават да дегустирам предварително. Манджата веднъж солена, друг път нямала подправки и подобни оплаквания. Чак пакетчетата чай не били ароматни. Хич ги отразявах - купила съм, като огладнеят да ядат.

# 87
И аз се юркам насам-натам покрай мама и татко. Печката-духалка не топлела, пък и апаратът за кръвно се бил развалил. Да, ама не! Много юруш за нищо. Добре, че реших да проверим нещата преди да се изръсим предколедно в магазина. Печката била включена само на вентилатор, а на апарата се бил измъкнал кабела.
Сега зет като мед им готви пача по поръчка. Аз такова нещо не кусвам.

# 88
  • София
Привет!
Скъпи приятелки, много благодаря за поздравите и хубавите пожелания за дъщеря ми.
Показах и ги и тя ви благодари.

# 89
  • София
Трудно е с възрастните. Тъкмо се зарадвам, че едно ястие се одобрява и следващия път вече е омръзнало. Търпение и нерви трябват. Аз например в такъв период готвех в едни големи тенджери. Сега не са ми необходими вече и ги дадох на дъщеря ми, че са четирима и са млади, имат апетит. Кръговрата на живота. Иначе една качествена тенджера от алпака може доста поколения да изхрани.
Пипи, хубаво си решила да не домакинстваш в твоя ден! Хубаво да си изкарате с ТМ!

Общи условия

Активация на акаунт