КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 131
  • 722
  •   1
Отговори
# 90

Честит рожден дени  на дъщерята на Нина ,да е здрава, засмяна, успешна!
 И тази торта е вкусна.

# 91
  • в сърцата на любимите ми хора
АИША, има нещо вярно в това за капризите на възрастните. Майка е същата - преди нямаше никакви претенции, сега това не ядяла, онова не било вкусно. Едва сега разбрах, че не обича леща, боб, риба, зеле. Явно преди се е съобразявала с нас, сега трябва ние да се съобразяваме с нея. Като я попитам какво й се яде - ами каквото решиш, аз всичко ям; пък после побутва в чинията и обикновено си прави попара със сирене. Вече не я питам - готвя, сервирам, да яде каквото има. Май така е по-добре Rolling Eyes
Като ви чета, май всички се печем на един огън. Важното е да са ни живи и здрави. Гледали са ни толкова години, дали са ни всичко, което са могли, научили са ни на толкова много неща - сега ние сме наред да се грижим за тях.
ФЛО, прибраха ме с колата след матинето и легнах да поспя, да възвърна сили Simple Smile
Днес, боли не боли, трябваше да заведа Алексче на лекар, че нещо го щипе като пишка, а казва, че и кръв видял. Не знам доколко може да му се вярва, но все пак ходихме до личната и утре ще даде стерилна урина за изследване. Имало, каза личната, вирусен цистит. Утре ще се разбере.
След това взех Еми от градината и на фризьор за прическа. За утрешното тържество се сдоби с две плитки "рибена кост" и само пита: "Бабе, нали съм много Убава?".  Сега още е при мен и чакам всеки момент мама да я вземе. Краката си ме болят, ама като има задачки, кой те пита Simple Smile
ПИПИ, да си изкарате хубаво довечера. Днес е твоят ден, наслаждавай му се!

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 17:50 от Мамси

# 92
Ей мЪ и аз най - агажиментната Simple Smile , от сутринта не сколасвам да поздравя и другата ни рожденичка Simple Smile .
Нина НН,
Честит празник в семейството ви!
Честита да е дъщеря ти - здрава и щастлива!
Поздрав и за теб, че си станала майка на този ден!

И днес се изтърколи...
К'во правих, нищо съществено, но времеотнемащо Simple Smile , ама приятно времеотнемащо Simple Smile Simple Smile .

Тази вечер съм на Мария Калас в НДК и за сега до тук са ми платените резервации. Седмица има до Коледа, ще видим ще ходя ли още някъде или ще се кротна дОма Simple Smile .

Весело изкарване на празничната вечер на двете ни рожденички!

# 93
  • Кубрат/ Пишурка
Нинка, честит рожден ден и на твоята щерка! Желая й здраве и верни пациенти!
Клечи, винаги съм мислила, че ако живея в голям град ще ходя често я на театър, я на опера, я на концерт! Ти изпълняваш моята мечта.
Моята майка / лека й пръст /пък се чувстваше някак виновна, че е на моите ръце и никак не беше капризна. Беше доволна от всичко, милата. А аз готвя като нея, нали тя ме е учила. Винаги й беше вкусно.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 17:59 от Янче-то

# 94
Янчик, от една порода сме Simple Smile .
Питаш ли ме, какво ми беше когато се опитвах да се ,,присадя"" в селската ми хасиенда ... Не беше моето... Вехнех Wink , дето казваше един мой колега ,,като препикано мушкато "''Simple Smile  Wink .

# 95
  • Кубрат/ Пишурка
Клечи, видях и усетих.

# 96
https://oneticketjustgo.com/zlatograd-zabelezhitelnosti-prirodni … 3HOAGHcSE0Ckb5E6A
 Златоград - да ни е яд дето няма да го видим.

# 97
Нинка, честито на дъщеричката ти! Много здраве и да ѝ върви във всичко!

На теб приятно гостуване!

Янче, и нашият град е малък, но постоянно идват театрални представления и концерти от София. Тук също имаме два театрални самодейни състава на високо ниво, духов оркестър, певчески групи, смесен хор с коледни програми, които са и безплатни . Има голям избор.  На мен пък не ми се ходи! Преди години не пропускахме с ММ. Сега ми е някак безинтересно. Ходя, но рядко. Имаше много събития във връзка с откриването на Златното съкровище. Не отидох на нито едно. Сега има коледен базар, украси, а аз не съм стъпвала на центъра вече месец време.  Боря се за приза  "най-голямата мързелана"  в групата.
За родителските капризи, аз нямам спомен моите да са били такива. Вярно е, че не са живяли при мен, но ходех редовно и им носех разни неща, включително и нещо сготвено, сладкиши, кашкавал, маслинки, салам.  Не  бяха лишени от нищо. Татко и свекърва ми бяха по сдържани и не се оплакваха от болежките. Майка ми в това отношения беше по- оплакваща се.  Ами слушах, каквото чула, какво не , успокоя е, че  не е болка за умиране. Така и стана. Умря си от старост на 94 г. без грам деменция.   Затова  ми е чиста съвестта, че и моите родители, и секърва ми (свекър ми почина рано) не ги оставихме до самия им край.  
За днес толкова. Лека вечер и спокойна нощ на всички!

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 19:15 от К.А.Г.

# 98
Пипи, честит рожден ден! Здраве, радости и късмет!

Нинка, честит рожден ден на дъщеря ти!

Днес съм в някакво меланхолично настроение, а ИИ сякаш ме прочете и току ми пускаше във фейса разни сентенции.

"На младини ни се струва, че щастието е напред, на старини, че е зад нас. Как да не го изпуснем - като се радваме на настоящето."

"Това е невъзможно! - казала причината.
Това е безразсъдство! - отбелязъл опитът.
Това е безполезно! - отрязала гордостта.
Опитай! - прошепнала мечтата."

Клечи, последното е като за твоята сполука с ю-туб 

# 99
Вие вече може би спите,а аз украсявам ли украсявам🙂
Не се оплаквам.Нощта е моя.
Когато се оправя.
Днес пазарувах по списъци за аптека,магазини и т.н.на свекърва ми.
И при нея проблемът с нехаресването на храна е в пълна сила.Когато почина свекър ми тя реши,че няма да си готви.Записахме я за храна към соц.грижи.Не хареса.С триста мъки и връзки успяхме да я уредим по някаква социална програма към общината за храна .Също не хареса.Сега получава храна от едно заведение,което се занимава и с кетъринг и разнася по домовете с предварителна заявка за следваща седмица по тяхно меню.Избор богат.Готвят повече от добре.Вече и тях не харесва.Накрая и казах да започна да си готви .Все едно на заколение и казах да отиде .Категорично не .
Та така .Цял живот е живяла на гърба на свекър ми .За всичко той е бил.
Добрия човек винаги е използван.
Е,аз може и да съм добра,но не чак толкова🤪

Така,че Каси-адашче,не се впечатлявай .
Угода няма .Особено на свекърви🤪🤭🙂
И най-вече на моята.

Ей,свекървите,сега да не ме грабнете и да ме разнищите 🤭😁

Поприказвах си с вас,почивката ми свърши.
Ставам да довършвам.

Лека и спокойна нощ за всички 🍀

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 23:29 от Gabkata

# 100
Много си търпелива,  има син ,да се оправя с него.
 Свекърва ми последната година бе на патронаж,  и тя не е  по готвенето, не беше де, лека и  пръст ,че забравих лошото и само добри неща помня. Нямах възможност да готвя всеки ден, тя  и не бе чак толкова несъобразителна, в смисъл зла и заядлива ,но има ниво някакво, нямаме идиоти. Събота и неделя само от мен ядене.  Брат ми се бори за титлата сега ,  беше добро момче... Всичко за него и вършеха заради него, той послушен, сега зле.

# 101
  • София
От мен лека нощ. Спокойни сънища. Дърпам шалтера, завивайте се през глава и заспивайте.
И утре е ден! Нов ден, нов късмет!
Коментарите за капризните бабета, утре по светло.Grinning

# 102
Добро утро, момичета-;кокичета Simple Smile !
Още един хубав ден е в началото си, да го изживеем по най- добрия начин.

Болничните, да се похвалите днес с подобрение.

На Нинка НН, може и да не и е удобно от чужда къща да сервира кафе толкова рано, затова аз ви слагам първоначално няколко мънички кафенца Coffee Coffee Coffee
- да замирише къщичката ни на дом, на наше  си място Simple Smile .

Нямам какво да кажа съществено.
Още ме държи емоцията от снощния филм - невероятна жена, невероятна любов и невероятна Анжелина Жоли.

Имам малко читателска работа в интернет, трябва ми информация и после ще видим с какво ще започвам днешния ден.
Но първо да си допия кафето...
Хубав ден на всички ни!

# 103
Добро утро!
Клечи, радвам се за хубавите емоции от филма, ще го гледам по празниците. Колко струва билетът
в НДК?
Фло, закъсах го, утрепах се от извънреден, неплатен труд. Налага се разговор скоро, но не вече всичко на всяка цена.Нали!

# 104
Добро утро!
Клечи, радвам се за хубавите емоции от филма, ще го гледам по празниците. Колко струва билетът
в НДК?

Красива Бела, мисля, че билетите са по цените, които са и в кината.
За пенсионери - 14 лв.

Общи условия

Активация на акаунт