КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 140
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • Вила Великула
Добро утро от мен. Нинка се забавлява при дъщеричката и не може да ни поднесе кафето с важната информация за деня и това ни липсва, но Клечи се е погрижила с малки кафенца. Аз ще ви поднеса пък ароматно капучино

както и вкусна закуска, че тези тела трябва да се поддържат, нали.

Нямам информация дали днес е някакъв специален празник, само знам, че е Никулден по стар стил.

Пожелавам на всички много усмивки и слънчев ден.

# 106
  • София
Свежо утро, красавици!
Добре съм поспала, заредила съм батериите за днешния ден.
А денят ми започна с поезия. Ето това стихотворение ми попадна. Защо да не го споделя с вас?

Скрит текст:
ЖИВЕЙ, ПРИЯТЕЛЮ, ЖИВЕЙ!
Живей, когато имаш всичко,
или от всичко си лишен
и късаш думите на срички,
за да не паднеш в техен плен.
Живей, когато ти се плаче
или от плач си отвратен
от бели вълци и гризачи,
които ровят в твоя ден.
Живей с умората на всеки,
сънувай неговия сън,
и ако всичко си отрекъл
-повикай Слънцето отвън.
Живей, когато те разлюбят
светкавици и ветрове
и нежността започне грубо
с метални устни да зове.
Живей, дори да си измамен
от собствената си съдба
и вместо да усетиш рамо
- усещаш нечий нож в гърба.
Живей за всичко!
А когато в живота всичко изгори
вдигни се пак и без остатък
останките му събери.
Живей и всяка адска жега
с капчукова вода полей!
Дори да ти ковът ковчега
- живей, приятелю, живей!
/ Матей Шопкин /

КРАСИВА БЕЛЛА, не отлагай разговора, колкото и да е труден. По-добре би било инициативата да излезе от работодателите, но след като те не го подхващат, подхвани го ти. Желая ти да имаш успех! Hug
КЛЕЧИЦЕ, тенкю баба за кафенцето. Малко, ама сладко, поднесено с обич! Hug
БОРЯНЧИЦЕ, добра душа си ти. Чакам да те споходи музата. Hug
Разходих се из забележителностите на Златоград. Има какво да се види. Нека не си променяме маршрута. Вече доста време го мислим, да го осъществим.
ПИПИ, как изкарахте снощи? Hug
ГЪБКЕ, като гледам, изобщо не си кофти снаха. Няма да те заклеймяваме, не бой се. Hug
ТАНУ, има и такива моменти, на меланхолия. То не може винаги да сме напружинени на 100%. Прочетеш нещо оптимистично, послушаш любима музика, поговориш с приятелки... и подхващаш работата, че ако вземе да избяга, иди, че я гони после Hug
КАГ, снощи прочетох че между Райна Княгиня и Георги Бенковски е пламнала любов, докато момичето е бродирало въстаническото знаме. Красиви и двамата.  Дали знаеш нещо повече?Hug
МАМСИ, дано с Алексче всичко е наред. Hug А Еми, с прическата вече е готова за танца на бащери с дъщери. Heart
Чета ви, че споделяте за капризни и не чак толкова капризни старци, по отношение на храната. И моите не бяха от капризните, само веднаж татко направи коментар, че моята супа топчета била супа кюфтета-много големи били. Ами така беше, защото бързах да направя супата и да тичам при пациентите. Нека са ви живи и здрави старците, не се впечатлявайте от коментарите. Помислете, че и ние сме се упътили натам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Разбрах, че новата баба ЖАНА се похвалила на ЯЖКА, че ни е изпратила много готин виц. Кой го знае до къде е стигнал вица. При нас още го нЕма! Важното е, че има желание. ЯЖКА ще я обучава, но все още очаква техниците да й оправят И-нета.
Хайде, останете си със здраве, че мен работа ме чака. Гушкам ви!!!

# 107
  • София
Ха добро ви утро!
И аз съм като Бела, правя сега нещо за една фирма, по принцип се плаща сериозна за такава работа, обаче аз дори не съм попитала колко ще ми платят тази година. Предишните две години беше почти символично. Тази година работата беше повече, даже още не съм приключила, обаче не ми е удобно да говоря по темата. Снощи дъщеря ми ми обясняваше, че можело писмено да питам, ама не ги умея тея работи. Колкото дадат.
Предпоследен работен ден. Сутринта навалицата в метрото беше намаляла, значи някои хора вече почиват.
Здравички да сте и да се радвате на слънчевия ден!

# 108

Малко празнични цветни баби.
 Малко да намалим кафето, едната докторка вика - пий кафе и уиски, другата вика - не пий.
  Та карам как ми се прииска, да ходят   на майна си райна.
 Баба Жана да не се тревожи, колко работи сме пращали на майна , докато се научим, кой  се е родил научен.  Аз последно цяло стихотворение, още топло публикувах, но не знам къде, в друго измерение явно. Аз изоставам непрекъснато , имам над 4000 точки от мамата, още не съм ги прехвърлила, писах, че нали с писане се изясняваме , отговор няма. Трябва телефон, аз имам колкото да кажа, не му разбирам никак и  стои в една кутия, за всеки случай, ако се наложи да кажа номер някъде ,че искат. макар че и на синовете мога да  обявявам, кат не се справям, а  и не искам вече.
 Всяко нещо трябва да си плаща разхода,  да носи  или да се износва, да е полезно ,на мен много неща не са ми полезни вече и не си струва.
 Вчера правих малко сладки ,но няма да издържат дълго, не ми се правят, не мога да стоя  дълго ангажирана.  Все съм на къс пас и бягам. Май ще поръчам готово нещо и край.
 Крайно време е младите да правят и  да ми носят, но не се надявам.

# 109
Добър ден, че докато се обърна и утрото свърши! Днес спах до късно, сготвих набързо една гъбена чорба и  стига толкова. Първи ден от отпуската без търчане,  да не чуе онзи с рогата. От 14 ч. пълен релакс  - козметици, фризьори и маникюристи. И Асан е хора Sunglasses Довечера купон, пък после както дойде.
Слънчев и усмихнат ден на всички желая!

# 110
  • в сърцата на любимите ми хора
Здравейте, мили приятелки. Радвам се, че сте добре, че се готвите да празнувате. За Златоград съм на мнението на ФЛО - градчето е много кокетно, някак си "човешко". Пък Смолян е на 60-на километра, колко му е да отскочим единия ден до там.
Днес е тържеството и танцът на бащерите и дъщерите. Ще чакам снимки и видео.
При мен болежките си продължават. Надявам се до Нова година да ги преборя. Докато не съм забравила: днес си получих Osteo Move 120 таблетки. Разбрах, че и други дружки се интересуват от хаповете. Пускам линк за поръчка. Цената е много изгодна: за 120 таблетки около 53 лв. /иначе е към 80 лв./, за 240 таблетки - 101 лв. Ако ви трябва, поръчвайте смело. Доставката е безплатна и дойде за 3 дни. Ето го и линкът:  https://www.ozone.bg/product/osteomove-joint-care-120-tabletki-natural-factors/
Дано съм била полезна

# 111
Маси, ще се възползвам от лика.
Благодаря!
Явно групово ще се церим, а Флото
ще обобщи резултатите.
Фло, може да ти потрябва в бъдещи
лекции.
За Златоград - давайте предложения, дати, хотели и т.н.
Клечи, в Одеон е 12 лв.
Мериан, нашето поколение е възпитано така, а не бива.

# 112
От мен пък добър следобяд на всички  Simple Smile

Вчера и днес при нас благотворителни базари. Децата са изработили  разни неща и събират парички за фондация "Александър Русев" . Много са се постарали, имаше много красиви неща. Аз успях да си купя само от лакомствата. Дано се съберат повече парички.

МАМСИ, благодаря за линка. Аз не знам какво точно ми има, но май ще си поръчам. От известно време сутрин не мога да стъпя на петите си, докато се раздвижа е нещо страшно, вървя като патица и оттова и кръста ме започна. Като четох тук-так ми прилича на артрит, но дали е това не знам. Прилагам разни бабешки илачи и си взех да пия милгама. Малее направо като някоя бабичка се оплаквам, то не че не съм такава де ама... Спирам и няма да се давам аааа Simple Smile   Чакам с нетърпение да разкажеш, а ако и покажеш ще е супер, за танца с татковците.
БОРЯНКА, тези две дружки ме развеселиха и напълно съм съгласна с онова за майната и райната Grinning
КРАСИВА БЕЛА, успя ли да си извоюваш или повече почивка или повече парички? Стискам палци!
На ЕНИСА пожелавам приятни разкрасителни процедури и довечера щур купон!
ТАНУ, излизай от меланхолията и ни пусни един хубав  музикален поздрав, както си го умееш, че май всички имаме нужда от това сега.
ГЪБЧЕ, не се притеснявай, няма да те разнищваме за свекървите. Знаем, че МАМА си е МАМА! Нали освен дето сме свекърви, сме и снахи и дъщери.

Момичета, прегръщам всички ви и казвам до скоро Hug

# 113
  • Вила Великула
Хайде и аз барабар Петко с мъжете си поръчах остеомув. Освен на мен, поръчах и на майка ми. На ММ витамин В12. Дано сутрин като го пия да не съм като малкото дървено човече.
Фло ме пита как сме изкарали снощи - беше много приятно. Супер съм изненадана от ресторанта. Наистина не предполагах, че в такъв малък град може да има толкова изикан ресторант. Менюто беше много богато и всичко адски вкусно.
Днес не съм свършила работа за пет пари, ама нощта е пред мен. Нали съм нощна птица.

# 114
Знаех си, че групово ще се възстановяваме!
Започнах разговор с работодателите, но нищо конкретно.
Единственото сигурно е още два месеца, предстои ясла.
Каквото такова.
Всяко нещо има начало и край.

# 115
Разбирам, че това е работа ,щом са работодатели. И в ясла има много отсъствия, ще те викат, пазариш се на час.

# 116
  • София
Момичета,ето ме,вече съм тук.
   Първо да честитя на всички,които са имали поводи.Да сте живи,зздрави и с голем късмет!
   Дълго време отсъствах от темата.Дано вече да съм редовна.Бях затрупана с работа от три страни.Тъкмо когато привършвах,се разболях от някакъв гаден вирус.След това -нова задача.И накрая за десерт  останах без интернет.Минах през големи разправии.Точно 18 дни ми отне възстановяването.И понеже никога не оставам без ядове,най-новото е от снощи.Не мога да стъпвам на петата на левия крак от силна болка.Хей така се появи от нищото тази болка.Както стоях в метрото ми се подкосиха краката и отмалях за няколко секунди.След това ми остана само болката в задната част от петата до глезена.Когато съм седнала или ходя само на пръстите с този крак не ме боли никак.Когато стъпя на петата ме боли изключително силно.Външно няма никакви промени на крака.Мислите ли ,че е възможно да е шип?Някой ,който е имал шип ,нека да каже колко силно боли!Първоначално смятах,че ми се е счупила някаква дребна кост.После си помислих за спукана вена/случвало ми се е преди много години/Приятелка  смяята,че е шип.Утре ще пристигнат щерката и зетко с децата и се чудя дали да ме закарат на лекар или да поизчакам  до след празниците.
  Имам много за четене.Полека-лека ще насмогна.

# 117
  • София
Градско ЯЖКЕ, преди много време ей така изведнаж започна болка само в едната пета. Точно както го описваш. На пръсти катро ходех, не боли. Ами ходех като балерина. Ромео случайно чул по ТВ рецепта от проф. Мермерски и реши да ме лекува. Купуват ти една прясна зелка и шише по-силна ракия. Приготвяш и чука за пържоли. Аааа, не се подсмивайте, не се шегувам, не си мислете за зелева салата и ракийка и пържолка в добавка. Взимаш едно зелево листо. Начукваш го леко, да пусне сок. Поръсваш с ракия и слагаш на петата. Обуваш една найлонова торбичка и чорап и лягаш да спиш. На сутринта изхвърляш компреса. Вечерта отново. Рекламата казваше, че за 4 - 5 дни трябва да мине болката. Е да, ама не. Бях упорита и го слагах 11 - 12 дни, докато една сутрин тръгнах да изхвърля листото и изобще не ме болеше. Не чакай след празниците. До тогава може да те вземат в балета на Операта или Музикалния театър. Stuck Out Tongue Winking Eye Кажи на щерка ти да ти донесат една прясна зелка, а зетко да вземе ракийка под мишница и да заповядат. Може до Нова година и да ти мине. Опитай!
Изчезвам, че днес цял ден се размотавам, а документите чакат.
Всички остранали сте многократно прегърнати! Hug

# 118
Фло, тези документи сто дни пишеш, ще рече човек, че имаш хиляда клиенти на ден. Сядай  и пише ,далеч от екрана. Празници идват, няма на Коледа да правиш  отчет.

# 119
Яжка, не мисля, че шип.
Пробвай нещо елементарно, работи.
Търкаляй стъклена бутилка или
пластмасова пълна съд стъпалото

Напред - назад, седиш в креслото и
разговаряш с нас!

Общи условия

Активация на акаунт