🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 76 139
  • 983
  •   1
Отговори
# 720
Става, ама трябва да налееш маса пари, но в БГ всички искат с "пр*дня - боя". На всичкото отгоре от 20г са монополизирали всички продукции 5ма човека на кръст и съм сигурен, че дори да дойдат някакви нови хора със свежи идеи, всички така са навързани в тия телевизии кат свински черва, че няма кой да го разреши това. Затова и предаванията са в каменната ера. Приличат малко на огледало на политиката, ама в телевизията...

# 721
  • България
Как Ники Николов и Иван и Андрей са взимали само феймъси и познати на познати се чудя как са допуснали Любо Жечев да участва в Къртицата. Не съм гледала това риалити, но Жечев успя да направи голяма Ютюб кариера. Някой път нацелват каста - от Гривните да речем последните 10 оцелели, друг път обаче е голяма греда като Ергенино Виктор и 90% от жените. Не може да наемеш 15 от 18 статиста и да ги държиш в идеални условия и да искаш да правят съдържание. Комунизмът не работи, капитализъм с "тормоз" с липса на храна и недоспиване е начинът. В интернет масово се мрънка, че жените не са с красиви рокли и прически, което привлича женската аудитория.

# 722
Как Ники Николов и Иван и Андрей са взимали само феймъси и познати на познати се чудя как са допуснали Любо Жечев да участва в Къртицата. Не съм гледала това риалити, но Жечев успя да направи голяма Ютюб кариера. Някой път нацелват каста - от Гривните да речем последните 10 оцелели, друг път обаче е голяма греда като Ергенино Виктор и 90% от жените. Не може да наемеш 15 от 18 статиста и да ги държиш в идеални условия и да искаш да правят съдържание. Комунизмът не работи, капитализъм с "тормоз" с липса на храна и недоспиване е начинът. В интернет масово се мрънка, че жените не са с красиви рокли и прически, което привлича женската аудитория.
За първи път срещам коментар, че красивите рокли и прически от миналите сезони привличали женската аудитория. Миналите години бяха с едни и също рокли, които рядко им седяха добре, а грим и прически бяха много зле. Момичетата, които умееха да се гримират си оправяха лицето, а други като Елена от сезон 2 бе вечната жертва на гримьор и фризьор.

Сега са много по-добре, по-естествени и непринудени

# 723
  • България
Отвори тредс и ще видиш 100 такива коментара.

# 724
  • SF
Ясно е, че едни гледат предаване от скука, други от интерес към рокли и грим, трети заради скандалите, четвърти искат целувки, ама от ония "как си трябва" и с повече от една наведнъж, за да има епизод, иначе нямало нищо за гледане по тъпата телевизия...
Опитват се да задоволят зрителския разнообразен интерес.
Искахме ненаправени момичета, естествени, за да ги видим какво представляват под грима, да не са киборги, клонинги, произведения на д-р Н и д-р Х. Ето ни ги. Сега пък в тредс искали прически. Ами има стайлинг предавания колкото щеш. Всеки сутрешен блок си има блок за мода и тенденции. Те обаче ги искат съчетани с Лав сторита и скандали. Гледат Ергенът, нищо че си искат. Точно тези, които са писали за коси и гримове, са гледали епизодите и то тръпнещо. Генерирали са рейтинг.

Истината е, че Островът го гледах със закъснение. Когато мога, превъртам епизодите. Това не е ок за рекламодателите.

Иначе нови хора с нови идеи бол. Но това са купени, доказани предавания в световен мащаб и новата идея   не може да ги бие. Не и срещу тези пари. Или поне не е гарантирано, а телевизията работи с гаранции. А и новият творец трябва да е повече продуцент, отколкото нов творец, защото каквото и да си говорим, винаги става дума за едни ГОЛЕЕЕЕМИ пари.

# 725
Ейй, така се зарадвах като видях, че има коментари в темата. Почувствах се попарена след първото изречение на Дяволо Sad
Предаването искрено ме вълнуваше и нямах търпение за всеки епизод. Много е жалко, че тази есен ще ни лишат от това удоволствие.

# 726
Гривните завърши трагично с тези кутии, само заради това няма да го гледам отново.

# 727
Аз също съжалявам, че засега няма да има Гривни. Според мен се получи добър сезон и съм съгласна с Дяволо, че от бтв трябваше да проявят постоянство, за да си утвърдят формАта.

# 728
Все пак е обнадеждаващо, че може да има пролетта. Така могат да натрупат повече фенска маса, хора, които иначе биха пропуснали да гледат предаването, защото по същото време вървят Игри на волята. За смяната на екипа нямам против. Какво мислите за това Евтим Милошев да се захване с предаването? Grinning Той също отнасяше много критики навремето, но пък какъв каст събираше. Хора, които години напред още се помнят.

# 729
Какво мислите за това Евтим Милошев да се захване с предаването? Grinning Той също отнасяше много критики навремето, но пък какъв каст събираше. Хора, които години напред още се помнят.
Мда, сега и децата им ще се помнят... 😆

# 730
  • София
Ето ви едно топ каст попадение от сезона, което ще се запомни завинаги. 😊

# 731
Такова сладурче като Венцичка скоро няма да намерят колкото ще кастинги да направят, страхотен! И какво прекрасно семейство има, скоро беше качил снимки с майка си, и баща си, много хубави хора са цялото семейство!

# 732
Мая Пауновска има канал в инстаграм - "майки на годината" - качила е клипче как 8-9годишният й син шофира колата й по улиците на комплекса, в който живеят. До миналата година бе в детско столче, вече шофира. Браво, Майче, майка за пример.

# 733
  • България
Включвам се с клюка: кастинг е имало, има одобрен/а, който/която ще влиза. На кастинга е имало повече хора отколкото за Игрите. Друго не ме питайте, не знам.

# 734
  • Другата България
И моята информация за нов сезон не съвпада с тази на Дяволо, но ще изчакам официално да има такава все пак, и тогава ще коментираме. Току виж пък той се окаже прав. Blush

Общи условия

Активация на акаунт