🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 057
  • 967
  •   1
Отговори
# 75
Да допълня Към Продукцията
Разни любовни линии. Сюжетни линии и всякакви линии да НЕ ни биват вменявани и показвани и подсказвани !!!
Ако не можете да запълните 2 часа монтирайте статична камера в лагерите. Така ще имате много ЕСТЕСТВЕНИ разговори. Тази година ми писна от зададени теми за разговор от продукцията . Половината от времетраенето на тези глупости можехте да ги запълните с размисли и лафове на Гогов[/b,] а в последствие се разбра и, че Митов е имал много интересни истории.
Много от участниците сега споменават, че е имало много интересни ситуации и истории,  но продукцията ни ги е спестила. Което ме води към размисли, че. режисьори, сценаристи, монтажисти които са били във Фермата, Биг Брадър, Ергена да не участват в Острова. Ако искате нещо наистина добро трябват нови лица, нови идеи, ново виждане. Защото ако ще ми сервирате последните  3 предавания ( Ергена не съм гледал и никога не бих!!!!!!!)  под ново име
 имам ДИСТАНЦИОННО и.... чаооо рейтинг!

# 76
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много се дразни, че хората казват, че Миро я е "бутал" и отчита като негова грешка, че й редеше пъзела и я избута ( сори Бистре) да спечели последната игра, трябвало той да си спечели, а после да я спаси, защото така излязло, че тя е супер слабачка на тази игра, но това не било така, тя имала "страшни качества" и била много силна ( явно й се е развалило телевизорчето на Бистра).
Стигнах дотук и подпалих сериозно! Каква е тази наглост от Бистра, няма ли някакъв лимит това нейното безочие?!
Миро в Надкаст подчерта изрично, че тя така е пожелала да протече играта - той да си играе с всички сили, само на последния компонент да отстъпи и да й даде победата. Вярно, че всеки от двамата би могъл да лъже, но аз абсолютно вярвам на Миро. Още повече, че тя сама си призна след играта на синхрон, че по едно време доста се е изплашила да не би Миро да продължи да играе за себе си и да победи. Т.е. съвсем очевидно това е било изговорено и тези й думи потвърждават, че Миро казва истината.
Възможно е Бистра постфактум се е сетила, че този начин на игра я прави да изглежда слаба и смотана /което си е така, плюс нагла/ и затова сега ги плещи подобни, но не й прави чест и отново плюе по човека, който направи най-много за нея. Аз лично съм отвратена!
Тя като цяло е страшно тъпо същество. Как продължава да не вижда /не съм гледала подкаста с нея, правя си изводите от публикациите в социалните мрежи/, че Мая не спази обещанието си да я спаси, с което ни проглушава ушите цял сезон, но беше силна само на думи? Единствените, които наистина си дадоха животите за нея, са Миро и Дзами.
И е страшно жалко, че се гордее от начина, по който изигра играта. Това означава, че няма капацитета да разбере какви кофти качества има или пък си ги харесва и умишлено си ги отглежда и развива.
Разбира се, има възможност просто да не иска да падне по гръб и да си признае, че й се получи екстремно зле, но това също е глупаво и не е постъпка на зрял човек. А тя не е дете.

В анкетата гласувах, че ще гледам втори сезон /50, а понякога много повече процента от удоволствието да гледам риалити формати се състои в коментирането им с вас Heart/, но се надявам да успеят да си оправят грешките, допуснати в този и да надградят. Основата е много добра, но ги оцених със средна оценка.
Иска ми се да не участват познати, приятели, съдружници, роднини,гаджета и пр.
Да има повече игри за храна, за да не бедстват така отчаяно, медицинската грижа да е по-адекватна, да се улесни интеракцията между различните лагери, за да се поощри социалната и стратегическа игра.
Да се забранят преписването и подсказването от останалите играчи, както и да се забрани да могат да играят двама срещу един.
Също битките да бъдат с малко повече и по-разнообразни компоненти /знам, че горещината пречи/, което да дава възможност за обрати. Най-добре би било в една битка да има от всичко - ловкост, сила, баланс, точност, съобразителност, бързина.
Няма да е никак зле да се направи нещо по отношение на наградата, за да не гледаме повторно такива мизерни резултати накрая.

Благодарности за последната нова тема! Темите на Дяволчето винаги са били образец на перфекционизъм и изчерпателност. Респект за огромния труд и отделеното време!

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 18:14 от Reinа

# 77
Много ми хареса предаването и хич не ми хареса финалния епизод. Аз продължавам да смятам, че кутиите трябва да се отварят "до бомба" и кой колкото спечели. Някои /като Венци/ ще останат с малко пари, други /като Алекс/ - с повече. Други /като Георги/ просто ще влязат с малко на брой гривни и така или иначе сумата им няма да е голяма, дори да отворят всичките си 12-13 гривни преди бомбата.
И в крайна сметка спечелената обща сума едва ли ще надхвърли 120-150 хиляди лева. Съвсем нормален награден фонд.

Много ми харесаха водещите. Излъчваха доброта и спокойствие. Много свестни.

Много искам да има втори сезон. Като препоръки за него:
- друга дестинация с по-здравословна среда; най-големият минус на предаването бяха огромният брой отпаднали по медицински причини и голяма част, сериозно боледуващи участници. Истински страдам за Влади и Шериф, а и за Иляса, Кънчо...
- по-добра селекция на участниците - минимум познаващи се; бих приела с удоволствие някои участници от стари реалити, които не са могли да развият потенциал в тях /примерно някои от участниците в последния Сървайвър или в по-стари ИНВ/; по-малко туристи, въпреки че никога не се знае на кой турист ще му дойде музата посред играта;
- аз съм ОК с преписването и подсказването; предполагам, че във втори сезон истинските играчи ще бъдат подготвени с противомерки и ще ми бъде интересно как ще го отиграят;
- относно игрите - не ми пука дали ще са по-трудни или по-дълги, но нека да изискват повече хитроумие (последната игра между Георги и Митов много ми хареса). Супер беше, че игрите бяха равностойни и безопасни - нека продължават в този дух!
- нека участниците имат повече места, в които да могат да обсъждат схеми и камерите да могат да ги заснемат - примерно смесени мисии между участници от различни отбори /с награда храна?/

Относно намесата на продукцията - нека продукцията да не създава зорлем сеири като този с "другарския съд" или "любовната двойка". Ама тук нямам надежда.

Пиша на предаването много добър 5 и то главно заради медицинските проблеми и заради финала - двете големи слабости за мен.

Любими играчи нямам. Приятни ми бяха повечето играчи. Откровено неприятни с поведението си ми бяха само Мая и Дзами. Мая, защото ролята, която си беше избрала в играта - на нежна гейша, която да създава комфорт на мъжете в групата си, не ми допада. Иначе си е легална стратегия за оцеляване и то тя я изигра отлично. Дзами, защото провали любимия ми отбор с глупавата си игра.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 21:18 от Гарганела

# 78
Качили са Надкаст и с Георги в сайта на БТВ.

# 79
Леле верно много скучен Надкаст с Бистра, басирам се, че този с Беркето (без да съм го гледала) е в пъти по-интересно. Липсват дълбочина и пластове в личността, обещо взето един пласт 5мм,  добре че не спечели!

Но тези блицове ги препоръчвам:
Блицът на Венци:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … ochita-venci.html

На Лошко блиц:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … chita-georgi.html

Блиц на Мая:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … pochita-maja.html

Блиц на Мирицата:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … pochita-miro.html

А Джоканови са си топ:
Скрит текст:

ООО и това е излезло:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … bira-za-igri.html
Венци обещава да се регистрира на bg-mama Grinning

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 21:57 от Одри ♡

# 80
На малко по-различно мнение съм относно това защо от продукцията смениха в последния момент социалния вот. На този етап Венци и Алекс са ядосани и непредвидими, така че както Бистрето си даде гривните на Алекс, така и те в разочарованието си биха могли да гласуват за Жоро. По-лесно ще е на "нашето момиче", ако има две игри, шансовете й нарастват с 2/3. Още повече нарастват, ако случайно й е подшушната фразата, която трябва да нареди Wink По тази логика не беше предвидено само, че Бистра ще се оплете така на моста, както и че Георги ще вземе да препише.

# 81
Този мост на Бистра някой гледа ли внимателно читав ли беше?

А Джоканови са си топ:

Другият татко:
Цитат
Vaso Gurov
3 д  ·
Да решим, че ще живеем с по-малко, за да има и за другите.
Да се научим да споделяме по-добре ресурсите, за да остане и за тези, които идват след нас.
Кауза, която си заслужава!
За да остане в съзнанието една кауза, играта която я съпътства, трябва да е впечатляваща.
За да бъде запомняща се една игра, тя трябваше да бъде рискова. Така с всяка  отворена кутия, риска се увеличаваше, но каузата получи възможност да стигне до повече хора.
Ти го направи!
Alexander Vaso Gurov
Благодаря

# 82
Не вярвам въобще да има чак такава конспирация. Фразата не беше особено трудна, но Жоро изпадна в паника. Отделно Мая изнерви продукцията като си тръгна, едно трасе остана неизползвано и за да е по-непредсказуем финалът смениха правилата.

# 83
Не вярвам въобще да има чак такава конспирация. Фразата не беше особено трудна, но Жоро изпадна в паника. Отделно Мая изнерви продукцията като си тръгна, едно трасе остана неизползвано и за да е по-непредсказуем финалът смениха правилата.

Точно!

Аз не мога да разбера конспирациите за Бистра.
Тя е един обикновен човек. Бивша състезателка по художествена гимнастика с НЕ влиятелни родители. Абсолютно безсмислено е продукцията да я бута напред. Дори и да са имали някакви такива идеи, трябва цялата продукция да са малоумни за да продължават 54 дни там и още месец монтаж след това.
За Алекс съм мааалко по- склонен да повярвам, че са имали някакви такива идеи. Най- вече защото целия сезон споменаваха баща му и как щели да влязат заедно. Та са имали някаква сюжетна линия която се е осъществила на около 0,001%.
И тук вярвам на Миро, че го хвърлиха без да го предупреждават на 5-тия ден на Острова, а не от началото с всички. Той си направи стратегията и я промени след месец, когато Алекс изпълзя от сандъка.

# 84
Травмата на Миро, за която той говори, си е точно разочарованието от Бистра накрая, а най-вероятно и след края, след като е видял какво е станало и какво са говорили. Едва ли той сега с нас е гледал епизодите и е видял какво става. Знаел е от преди това, 100% са му казали. Всичко, което уж си е мислил, се е оказало и напразно, и безобразно различно от това, което е предполагал и в най-смелите си представи. Затова и в социалните мрежи има негови снимки с този или онзи от участниците, но с тях двете - нищичко. И от тяхна страна - също. Отделно явно е отказал после да чисти реномето на двете гимнастички (браво за което).
Под/над храсти не гледам. Благодаря за преразказите тук.

# 85
Миро си промени стратегията точно при напускането на Влади и време преди да се активира Алекс.
Който не вярва да провери.

# 86
  • Варна
На мен не ми беше интересен подкастът с Бистра. Единствено разбрах, че си е търсила баща и майка на острова.

И някой, който да я бута, опаа да й помага. 🤣🤣

# 87
Аслъ - защо Миро да чисти реномето на някого който не е чист по начало.
Grinning

# 88
  • София
Бистра и Мая са супер нагли и непрекъснато хранят Миро.х

# 89
Одри, благодаря ти за линковете!
Пускам надкаста с Венци. Ще водя записки и ще ги пусна тук.

Общи условия

Активация на акаунт