🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 237
  • 967
  •   1
Отговори
# 840
  • SF
Иван, кенчето, фенът на Глория, е рекламно лице на HARMONT & BLAINЕ

# 841
Не разбирам защо канят Грозденка. Нищо лично към нея, но не виждам интересен риалити персонаж в нейно лице. Най-много за провокации и скандали да вкарват подобни хора, но определено не очаквам да допринесе с нещо важно и качествено.
Но пък, като цяло, май в днешно време скандалът е по-важен от стратегии или нещо животопроменящо, както в Сървайвър, например.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 10:48 от outcast

# 842
  • София
Грозденка дори и за скандал не става. Иначе някои хора се обиждат, като се сложи знак за равенство между инфлуенсър и безработен, но тя е живият пример.

# 843
Грозденка е скандалджийка, отделно от това и заради етноса е интересна. И наистина е Тиктокър, излизали са ми нейни клипчета, без да я следвам. Беше и отпреди Островът, даже точно така я бяха надушили в Спойлерите, че участва.

# 844
Не разбирам защо канят Грозденка. Нищо лично към нея, но не виждам интересен риалити персонаж в нейно лице. Най-много за провокации и скандали да вкарват подобни хора, но определено не очаквам да допринесе с нещо важно и качествено.

Именно - търсят хора на които им "избиват чивиите". Къде от глад, къде от други особености и правила на шоуто, въпросните започват скандали и става "интересно".  Например  Евгения Калканджиева и много други.

# 845
  • София
Грозденка е скандалджийка, отделно от това и заради етноса е интересна. И наистина е Тиктокър, излизали са ми нейни клипчета, без да я следвам.

Ако всеки, който направи 10 клипчета е тиктокър, то всички сме такива. Вече и хора с 1000 последователи се смятат за велики инфлуенсъри

# 846
  • София
Грозденка не е с 10 клипчета, отдавна снима, поне от четири години. Има близо 500к последователи в Тик Ток, така че има основание да се представи за такава. В Острова ме дразнеше с тези измислени драми.

# 847
Тиктокър и ютубър - добре. Става ясно с какво се занимава.
Но "инфлуенсър" е нещо което зависи от аудиторията а не от самия субект. Също както и "лидер".  Примерно аз мога да кажа само за един човек, че е инфлуенсър, в смисъл нещо да ми е повлиял и пак не е много сигурно щото повлиял малко сякаш включва да си бил на друго мнение преди това. А не съм била на друго мнение, просто той го казва, обяснява и доказва много по-компетентно.

Тоест - не си лидер и не си инфлуенсър ако сам се провъзгласиш. Трябва масите да те признаят.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 04:20 от Soney

# 848
  • някъде другаде
А , то вече всички деца са тиктокъри.

# 849
Тиктокър и ютубър - добре. Става ясно с какво се занимава.
Но "инфлуенсър" е нещо което зависи от аудиторията а не от самия субект. Също както и "лидер".  Примерно аз мога да кажа само за един човек, че е инфлуенсър, в смисъл нещо да ми е повлиял и пак не е много сигурно щото повлиял малко сякаш включва да си бил на друго мнение преди това. А не съм била на друго мнение, просто той го казва, обяснява и доказва много по-компетентно.

Тоест - не си лидер и не си инфлуенсър ако сам се провъзгласиш. Трябва масите да те признаят.
Инфлуенсър е най-общото събирателно на ютубър, инстаграмър, тиктокър и стриймър. Да, не е правилно във всичките си нюанси, но все пак е най-удачно за име на формата. "Къщата на създателите на съдържание" е тъпо.

# 850
А аз си мислех, че "инфлуенсър" е човек, който оказва положително влияние (influence), чрез публичните си изяви. А те може да са и само от телевизионния екран например. Не просто един uploader на content в социалните мрежи.

p.s. "положително" по подразбиране. Иначе сами знаем, че повечето влияят пагубно на подрастващите. Всяка една чалга певица също е инфлуенсър, защото влияе на аудиторията, слушат песните й, помнят ги, пеят ги "феновете" Grinning

# 851
  • София
Аз писах, с идеята, че не смятам Грозденка за инфлуенсър, но всъщност може да влияе на някого кой знае...

# 852
  • Варна
А аз си мислех, че "инфлуенсър" е човек, който оказва положително влияние (influence), чрез публичните си изяви. А те може да са и само от телевизионния екран например. Не просто един uploader на content в социалните мрежи.

p.s. "положително" по подразбиране. Иначе сами знаем, че повечето влияят пагубно на подрастващите. Всяка една чалга певица също е инфлуенсър, защото влияе на аудиторията, слушат песните й, помнят ги, пеят ги "феновете" Grinning
Аз инфлуенсър винаги съм го разбирала, като хора, които налагат определен начин на живот или определен продукт в социалните мрежи  като нещо, към което техните последователи да се стремят да постигнат или да имат.

# 853
Етимологията на думата е едно, името на предаването е друго. В предаването влизат различни хора от социалните мрежи, че даже и изпълнители. Грозденка е популярна в ТикТок и участник в предаване, определено пасва на профилите, наложени от предишните 3 сезона. Предаването е за забавление, не за морал.

# 854
Предаването е за забавление, не за морал.
Лора и Марина не са съгласни Trollface

Общи условия

Активация на акаунт