От коя марка съдомиялни сте доволни - тема 6

• 18 611
  • 396
  •   1
Отговори
# 105
Изобщо не е нужно да я пълниш.

# 106
  • Бургас

А ще се съкратили програмата ако има по-малко посуда? И разхода съответно на вода?

# 107
  • Велики Преслав
Страхотна съдомиялна. Да си я ползвате със здраве и дълго да ви служи.
Аз също до колкото знам и разбрах от книжката няма. Вероятно е с автоматичен контрол над натоварването. Оставете я тя си знае. Иначе ако има бутон за 1/2 зареждане ще е вдясно на панела.

# 108

А ще се съкратили програмата ако има по-малко посуда? И разхода съответно на вода?
Машината Ви има интелигентни функции. Раздели 6.2 и 6.3.
Дали сте доста за нея- възползвайте се от възможностите ѝ Simple Smile

# 109
  • Бургас
Благодаря Ви! Още я разучавам и не съм имала преди това друга съдомиялна. Затова съм неориентирана още Simple Smile

# 110
Здравейте,
След 12 години вярна служба старата ни миялна БОШ(60 см. за вграждане) взе да сдава багажа и ще търся нова. Може ли препоръки?
Искам да може да събира по-големи тенджери и тигани. Дали с трето чекмедже за вилици,чаши и .. е по-удобно от кошница?
Искам да е тиха,бърза,да мие добре и да си отваря вратата автоматично. Не ме интересува да ми показва времето на пода, за приложениято и инернет само,ако има смисъл.
Бюджет няма, но не ми се дават много излишни пари. Предпочитам Бош като марка, но ако има нещо друго няма проблем.

# 111
Третото чекмедже определено за мен в по-удобен вариант, но моето е само за прибори. Чаши няма как да влязат там. Второто е с регулируема височина и позволява да се събират и по-големи тави в долното. Моята обаче е свободностояща, с такава за вграждане нямам опит.

# 112
Моите и двете са с трето чекмедже (събира прибори и малки чаши - за кафе), бих предпочела такова разпределение пред кошница за прибори, която заема място в долната кошница, а там все има нужда да се сложи някой голям съд, че и повече от един.  И двете са за вграждане, не намирам някаква разлика във вътрешното разпределение в сравнение със свободно стояща.     

# 113
Благодаря Ви! Още я разучавам и не съм имала преди това друга съдомиялна. Затова съм неориентирана още Simple Smile
Със здраве да си я използвате. Не я мислете и не я жалете. Просто се възползвайте от благинките, които предлага. Вържете я към рутера ( видях, че работи на двете честоти на мрежата- 2.4 и 5 GHz), но според мен, по- добре в свържете към 2.4  и се наслаждавайте на допълнителните програми и функции, които предлага.

# 114
# 115
  • Варна - Черна гора
Имам по-стария модел FFB73517ZM
Справя се перфектно със задачата си. Не съжалявам нито миг за избора си. Цената ѝ беше с ок.200 лв. по-малко.
Ако не Ви е спешна покупката изчакайте. В Техмарт периодично правят промоции.

# 116
  • Бургас
Със здраве да си я използвате. Не я мислете и не я жалете. Просто се възползвайте от благинките, които предлага. Вържете я към рутера ( видях, че работи на двете честоти на мрежата- 2.4 и 5 GHz), но според мен, по- добре в свържете към 2.4  и се наслаждавайте на допълнителните програми и функции, които предлага.

Благодаря Ви!
А тефлонови тигани могат ли да се мият в съдомиялната? И каква посуда да избягвам да мия в нея?

# 117
Повечето съдове в днешно време имат означения дали стават или не стават за миене в миялна машина - или на етикета, или на самия съд. При по-стари съдове или такива, които отдавна са без етикети освен с проба-грешка, няма как да разбереш.

# 118
По спомени на тефлоновите съдове едно време имаше изрично обозначение, че се мият ръчно. Сега може да има и други, но тъй като не ползвам, нямам актуални наблюдения.

# 119
  • Велики Преслав
Единственото което не мия в съдомиялната е дърво. Даже по-скоро дървени дъски. Ножовете и приборите с дървени дружки ги слагам. Тефлона се измива, не ми се е увредил, просто виждам, че съхне по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт