Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 27

• 26 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря, взех 760. Не видях смисъл от 600лв+ само заради парата и 1кг по- голяма вместимост. Така или иначе, ако нещо е измачкано се глади, а пералнята е 7кг- ова и никога не я тъпча на макс, надявам се 8кг сушилня да е достатъчна. Няма да мога да я пробвам близките дни, защото трябва да търся подходящ кит за свързване ( пералня Сименс, сушилня Миеле), но след време ще споделя отзиви. Весели празници

# 16
Честито!
Ще ти е достатъчна. Моята пералня е 9 кг, а сушилнята — 8. Стига ми. Барабанът е достатъчно голям, а това има отношение към мачкането. И аз не препълвам.

9-кг сушилня имаше и допълнителни програми, освен парата, но тази, която си избрал, има основните.

# 17
Благодаря, взех 760. Не видях смисъл от 600лв+ само заради парата и 1кг по- голяма вместимост. Така или иначе, ако нещо е измачкано се глади, а пералнята е 7кг- ова и никога не я тъпча на макс, надявам се 8кг сушилня да е достатъчна. Няма да мога да я пробвам близките дни, защото трябва да търся подходящ кит за свързване ( пералня Сименс, сушилня Миеле), но след време ще споделя отзиви. Весели празници
Честита! Добър избор.
Ако сушилнята може да стъпи стабилно върху пералнята, не Ви трябва никакъв кит. Излишни пари са това.

# 18
Честита и със здраве да я ползвате.
Не е само 1 кг. и пара разликата, но приемам, че SilenceDrum, MultiLingua, EcoFeedback, програма с кошница, възглавници и т. н. не са  ви необходими.

# 19
Да се запиша и аз със първата ми сушка.
Чудех се четох, и неможах да взема решение и във магазина, ми предложиха тази и дори не помислих. Сега въпроса ми е понеже изчетох ръководството, се чудя да не объркам някоя програма и да се свият дрехите до XS. Ще суша комбинирано почти защото сме 5 души и ще си играя ако деля всичко. Само спално бельо и бебешките дрехи ще сортирам и още някой. Ако някои, има подобна и може дами каже коя програма ще е наи подхофяща.

# 20
Няма да стане както я мислите...

# 21
Ако може да ми кажете, как да процедирам ще съм благодарна. Нямам опит и затова се чудя и чета зада се науча.

# 22
  • Велики Преслав
Аз пък ако трябва да съм честен, нищо не разбрах от това какво се пита. Кое как да сушите.

# 23
Ако може да ми кажете, как да процедирам ще съм благодарна. Нямам опит и затова се чудя и чета зада се науча.
Е нали казвате, че четете, че търсите....накрая правите имулсивна покупка. След това четете упътването. Там е казано коя програма за какво е, за колко килограма е. Там са посочени степени на изсушаване и техните фини настройки....
Ако не бяха важни тези неща, сулнята щеше да има само едно копче.
Няма как някой да каже да използвате тази или онази програма само.
Трябва сама да се научите, само че за целта никога не се започва с най-висока степен за сухота.
Разучете си уреда.
Сложете няколко тениски, чорапи. Пуснете програмата за памук на степен за гардероб и вижте как са. Ако не са достатъчно сухи, пипнете фините настройки/"слънца".
След това пробвайте програмата за смесени/микс по такъв начин....
Тук няма универсално лекарство.

# 24
На мен дядо Коледа ми донесе най-накрая мечтаната сушилня, понеже пералнята ми е Бош, затова и сушилнята е Бош, 6 серия, този модел
Сушилня BOSCH WQG24100BY КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А++, 9.0 kg
Ами много съм доволна, вече я изпробвах около 5 пъти, защото вкъщи много пера.
Има книжка с описание на програми и различни екстри. Всичко излиза сухо, мекичко и си ухаят дрехите на омекотител.

# 25
Да ти е честита!

# 26
След дълго лутане се спрях за тази сушилня. Моля за мнения и отзиви, както и дали има значение от кой магазин да я купя (освен цената).
https://technika.bg/product/36392/sushilnya-bosch-wqg233d1by-5-g … ni-garantsia.html

# 27
След дълго лутане се спрях за тази сушилня. Моля за мнения и отзиви, както и дали има значение от кой магазин да я купя (освен цената).
https://technika.bg/product/36392/sushilnya-bosch-wqg233d1by-5-g … ni-garantsia.html
А защо не вземете тази, за която жената  2 поста по-нагоре даде отзиви? Хем е на по-добра цена, за 9 кг и има включен дренажен комплект....
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WQG24100B … idkRoCIM0QAvD_BwE

# 28
Моята я взех точно от Технополис,четох за този модел,че е най-хубав и най- продаван.

# 29
По 2 причини.
1. Защото нямам идея какво е дренажен комплект и дали ми трябва Joy Ще съм много благодарна ако ми обясните.
2. Гледах времената на сушене и на 9-килограмовите са много по-дълги от на 8 килограмовите. Поне по книжка. Ако някой реално сподели дали е така ще е супер.

А защо не вземете тази, за която жената  2 поста по-нагоре даде отзиви? Хем е на по-добра цена, за 9 кг и има включен дренажен комплект....
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WQG24100B … idkRoCIM0QAvD_BwE

Общи условия

Активация на акаунт