Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 27

• 26 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • до най-прекрасния мъж
Дренажен комплект е маркуч, посредством който можете да отвеждате водата директно в канала, ако имате наблизо такъв и желаете. Така няма да се занимавате да изхвърляте водата от чекмеджето всеки път.
По отношение на времената на сушене, зависи колко пълните уреда. Датчикът отчита влагата и времето може да е много по-кратко от написаното в книжката. Моята е по-стар модел АЕГ и суша за около 1:10-1:30, въпреки че на дисплея пише 1:50 на програмата за памук. А в книжката изобщо не помня какво пише.

# 31
На мен дядо Коледа ми донесе най-накрая мечтаната сушилня, понеже пералнята ми е Бош, затова и сушилнята е Бош, 6 серия, този модел
Сушилня BOSCH WQG24100BY КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А++, 9.0 kg
Ами много съм доволна, вече я изпробвах около 5 пъти, защото вкъщи много пера.
Има книжка с описание на програми и различни екстри. Всичко излиза сухо, мекичко и си ухаят дрехите на омекотител.
При вас колко време суши при програма за памук?

# 32
Аз искам да попитам, ако пера със вениш във пералнята, след това мога ли да ги суша във сушилня.

# 33
  • на Мелмак
Сушилните имат датчик, който определя влажността на дрехите. Времето на сушене зависи от количеството дрехи, на какви обороти са сушени и материята. Това, което първоначално се изписва на дисплея е различно поради изброените по-горе причини.

# 34
Аз искам да попитам, ако пера със вениш във пералнята, след това мога ли да ги суша във сушилня.
Да.

# 35
  • София
.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 21:00 от Starrydream

# 36
[
При вас колко време суши при програма за памук?
[/quote]

Dreaming_girl Забелязох, че времето е различно според колко кг дрехи съм сложила, на каква програма и дали съм добавила някакви екстри. Днес една пълна пералня - 5-6кг,пуснах сушилнята на памук, но еко и добавих лесно гладене, дрехите бяха готови до напълно сухи за под 2 часа, но колко точно не видях, но първоначално изписа 4 часа, но после си го намали времето.

# 37
Не използвайте програма Еко. Сушене на стандартна Памук.

# 38
Не, че я ползвам. Но какъв е проблема от ползването на програма Еко?

# 39
Не, че я ползвам. Но какъв е проблема от ползването на програма Еко?
Като цяло, за всички уреди — Еко са тромави програми. Ненужно дълго времетраене, ако е уред, работещ с вода — минимално количество.
Еко са програмите, по които обявяват енергийните етикети на уредите. Създадени са за максимални икономии на вода и ток, за сметка на разтегнато времетраене и количество използвана вода при измиване/изплакване/изпиране.

# 40
Все още разучавам,  моята сушка вчера за първи път пуснах бебешки дрехи на програмата, за време за 1 час но бяха влажни.Въпроса ми е мога ли да пусна отново за още време да се досушат или не.

# 41
  • Велики Преслав
Бебешките дрехи не са ли от памук. Защо ги въртите на програма за време. За пръв път чувам потребител с автоматична сушилня да я ползва като обикновена. Те имат други функции тези програми.

# 42
Бебешките дрехи не са ли от памук. Защо ги въртите на програма за време. За пръв път чувам потребител с автоматична сушилня да я ползва като обикновена. Те имат други функции тези програми.
Знам че са от памук. Но в същото време, тази прогрма е на 3 часа и ми се стори много за тези тънки дрехи. При положение че нашите са по плътни и пак ги суши на 3 часа. И както споменах във предни въпроси сега се уча и изпробвам.

# 43
  • на Мелмак
Прочетете малко по напред, отговорила съм за времето.

# 44
  • Велики Преслав
Знам че са от памук. Но в същото време, тази прогрма е на 3 часа и ми се стори много за тези тънки дрехи. При положение че нашите са по плътни и пак ги суши на 3 часа. И както споменах във предни въпроси сега се уча и изпробвам.

Тя може да тръгва на 3 часа. Това не значи че тънките материи ще се въртят толкова

Общи условия

Активация на акаунт