Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 27

• 28 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Аз и през прозрачния не ги виждам, а и не ги гледам.
И аз тъй — не ходя да им бабувам.
А и моята не мотае на топка спалното бельо.

# 226
Е, аз също не стоя да я гледам, но минавайки я поглеждам когато съм пуснала чаршафи. Рядко, но се случва при тези с ластик.

# 227
Днес загледахме тези 2 модела на Gorenje ,понеже са с W-Fi и на прилична цена , някой може ли да сподели мнение за тях ,ако има наблюдения или има същата ?

Сушилня GORENJE DNS93
Сушилня Gorenje DPNE82/GNLWIFI

# 228
Днес загледахме тези 2 модела на Gorenje ,понеже са с W-Fi и на прилична цена , някой може ли да сподели мнение за тях ,ако има наблюдения или има същата ?

Сушилня GORENJE DNS93
Наличието на WiFi не е сигнал за качество. Това е нещо елементарно.
От двете само първата става, горе-долу. Бавна е....
Втората не е с инверторен мотор.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 19:38 от petiaivanov

# 229
Скрит текст:
Доста неприятен тон с тези удивителни за човек търсещ помощ Rolling Eyes

На нас днес ни пристига пералнята. Ще поръчаме и сушилнята днес. Обаче като една типична Везна, ме загложди дали да не дадем 400 лв повече за прозрачен люк...
Дразни ли плътният люк?
Скрит текст:
То си е до човек сигурно, но... Тези 400 лв отгоре ще ги забравим в момента, в който ги дадем, ама този люк ще има да го гледам дълго време.
Мен не ме дразни плътния люк.

# 230
И моята сушилня е с плътна врата. В отделно помещение, суши нощно време с отложен старт, никога не ми е хрумвало/налагало да я гледам докато суши. И аз съм на мнението на Djordja.

# 231

Сушилня GORENJE DNS93

Да да, не става въпрос за качество , а за удобство което е полезно за нас. А иначе гледам в характеристикеите ,че не е по-бавна от AEG или Bosch , какво имате предвид, че е бавна и защо става горе-долу ? Според това,каквото е описано се доближава до високите класове .

# 232

Сушилня GORENJE DNS93

Да да, не става въпрос за качество , а за удобство което е полезно за нас. А иначе гледам в характеристикеите ,че не е по-бавна от AEG или Bosch , какво имате предвид, че е бавна и защо става горе-долу ? Според това,каквото е описано се доближава до високите класове .
Суши бавно, не е достатъчно мощна. Не разбирам защо сравняваш така с АЕГ и Бош. Те също имат бавни модели. Нали не мислиш, че като са една марка, са едно и също.
Абсурд! Несравними са. Горенье си съсипаха всички модели, а до преди 3-4 години имах поне 2 много хубави модела-здрави, с добри филтри.
Ти не искаше ли втора употреба или не си решила?

# 233

Сушилня GORENJE DNS93

Суши бавно, не е достатъчно мощна. Не разбирам защо сравняваш така с АЕГ и Бош. Те също имат бавни модели. Нали не мислиш, че като са една марка, са едно и също.
Абсурд! Несравними са. Горенье си съсипаха всички модели, а до преди 3-4 години имах поне 2 много хубави модела-здрави, с добри филтри.
Ти не искаше ли втора употреба или не си решила?

Втората употреба беше някаква опция от която се отказах. Добре кажи ми за 1300 лв. кое е по-добре да взема от това Gorenje със същите показатели и характеристики ?
Ето тоя Бош в момента е намален на 1150 лв.,но не знам дали е по-добър от Горението : https://www.emag.bg/sushilnja-bosch-termopompa-9-kg-klas-a-autod … 0by/pd/DCMYXXMBM/

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 22:24 от andrea18

# 234
Предлагам ти да си изясниш какво искаш. Нали безжичната връзка ти беше важна до преди малко. Този Бош няма такава.
Прочети, образовай се, изясни си и тогава ще говорим.  Засега виждам, че на всеки 2-3 часа си мениш исканията.

# 235
Предлагам ти да си изясниш какво искаш. Нали безжичната връзка ти беше важна до преди малко. Този Бош няма такава.
Прочети, образовай се, изясни си и тогава ще говорим.  Засега виждам, че на всеки 2-3 часа си мениш исканията.

Точно така . Както казах искам да е с характеристиките на Горението ,което коментирахме. Кажи ми кое би било по-добре да взема за тези или около тези пари ? Сега видях,че тоя Бош няма Wi-Fi .

# 236
Ok. Нека е утре. В момента сайта на Технополис се обновява, а искам да погледна по всички техно-магазини.

# 237
Имате ли сушилни позиционирани в коридора и вградени в стенните коридори. Предстои ми да си проектирам гардероб, на който отдолу ще е само сушилнята (без пералня). Чудя се как е най-правилно да се сложи сушилнята на земята или качена на дъската на гардероба с крачета. За врата се отказах да предвиждам, че когато работи не ми харесва да е отворена, ще ни пречи при преминаване от там.

# 238
Няма значение дали ще е на земята или на дъската/рафта. Важното е да е на равна, твърда основа, която не се огъва.

# 239
Ok. Нека е утре. В момента сайта на Технополис се обновява, а искам да погледна по всички техно-магазини.

Работи вече сайта. Но ако не ти е удобно сега може и утре.

Общи условия

Активация на акаунт