Ето, идва пролетта и личат се вече СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбачета!!!

• 12 252
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
здравейте малки тумбачета:) е някой сме по-големи, но какво да се прави:) първо момичета искам да ви БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ  за проявеното съчувствие много сте мили:)Jungle не знам къде са ти тези 38 кг. обаче много добре ти стоят:)а и на принцеската явно добре са се отразили:) аз пък да ти кажа гледам един сайт/забравих как се казва?!:)/ и най-много ме успокоятват американските бременни -ех кеф като ги погледна и се чувствам като манекенка:)
радвам се за Ина,че вече е по-добре обаче чак и на работа да ходиш? ей внимавай! не че и аз не бях така до преди 2 седмици. обаче много ме стесна преживяването в болница дано няма нищо такова при теб и при никого! най-искрено се надявам да не попадате там. много е стресиращо. но пък има усмирителен ефект поне при мен:) Simple SmileSimple Smile
Катрин7 за витаминки първо пих ..забравих ги? бременен мозък?Simple Smile сетих се топ левюр, а сега пия о`мами.
искам да поздравя и новичката мама добр дошла! ако си ни чела вече знаеш, че при нас е весело.

# 256
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Калина на Царя как си кръсти сина, знаете ли? Михаил , или ми е грешна информацията?

Аз четох, че са го кръстили Симеон - на дядо му и че вече е наличен Симеон III.

silvia_77, с твоя нов термин "поведохте" мамчетата на 11-ти. Wink

katrin7, Pre Natal пия аз.

# 257
Здравейте, и от мен много ми е гот с вас. Jungle ти просто изглеждаш много добре.Нещо за протокола първо дете. За витамините аз все още съм на фолиева кисилина и на разтворим супра вит-мултивитамин,но знам че на следващия преглед ще ми изпише центрум-матерна.Момичето от Стара Загора при кого ходиш ти

# 258
Здрасти, мами!!!

Ескарина, добре дошлаааа  welcome Леко бременеене и наиситна бебе-то как ще ти се израдва  Grinning
Джунгличке, наистина изглеждаш прекрасно - толкова си сладка и лъчезарна, че караш човек да се усмихва само като те гледа.
Катрин7, аз също пия ХИП НАТАЛ - натурални сокчета без никакви химически допълнения, вкусни са като им свикнеш, ама са силно концентрирани като вкус и аз като си глътна дозичката веднага туширам с чаша вода, че всичко тръгва нагоре...
Инна, радвам се, че си по-добре, но дори и на работа, гледай повечко така да вирваш краката на бюрото, че да си по-хоризонтално разположена  Grinning Grinning Grinning

Аз, да ви се похваля - купих си първата бремелинска дрешка - една мнооого сладка туника с късо ръкавче (за през лятото), че летните ми дрехи всички са впити и къси, че само гръдната ми обиколка няма да поберат  Mr. Green Аз не съм си я мерила (а трябва), но май съм сложила и аз поне 4-5 см. отгоре.

Как завиждам на всички мамчета, които са си видели бебо!!! Аз в понеделник съм на док. и ще се отчета.

А царското внуче наистина е Симеон - на мъжа ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хайде, целувки, сладки майчета!!!

# 259
  • Габрово
Ей мацки страшни сте ....  newsm10
не стига че сте изписали страшно много за по малко от ден, а и умирам от смях с вас  rotfImbo rotfImao . Особенно с бъдещите "многодетни" майки и татковци с 4, 9 и пр. деца.  family6
Аз да ви кажа това с пръстена го правих на мъжа ми и после той се опита да ми го прави на мен ама все нещо да разправя как не го интересувало какво ще е бебето, за кво съм искала да знам, после ще разберем и т.н. и аз се ядосах и му взех конеца с пръстена и се скарахме и дотук бях с гадаенето.   smile3515
Аз все си мисля, че ще е момче - първо тук има един ритуал на Тодоров ден - след сватбата ти идват гости, които са идвали на сватбата, и носят краваи и според това колко си събрал се казва дали първото дете ще е момче или момиче. А и нали дебелея основно на корем, но и момиче да е все тая, важното е да е живо и здраво.   ylinfant
Иначе настинката почти ми мина, още ме боли носът - леко е разранен след великото бърсане 2 дни подред и малко кашлям, но вече съм на крака и на работа.
С мъжа ми довечера отиваме при моите родители, интересно ми е защото ще се виждаме за първи път откакто им казахме по телефона, че ще стават баба и дядо и сега очаквам глезене, радване - два дни да ме поносят на ръце, а аз само  почивка  eat  food010 smile3524
Айде приятен уикенд и да се пазите

# 260
Здрасти и от мен мами, аз вчера бях на ЖК в Пз и докторката каза, че бебо отговаря като за 15 г.с. и един игрив, само се върти и не спира Laughing
Джангъл, хич не ги виждам тея 38 кг ама щом казваш... Rolling Eyes
Добре дошли и на новите мами, леко бременеене и повече бърборене тук Crazy
Тва е за сега от мен!

# 261
Здравейте момичета! Хайде и аз да се отчета: Вчера бях на преглед. качила съм 6 кг #Crazy, което ме побърква. Бебока е добре. Вече го усещам.
А сега да се оплача. Вчера, като излязохме с малката на разходка и като ми причерня и ми се завъртя главата, направо щях да падна. Бях при една приятелка в един магазин и се хвананх за вратата, защото направо си падах. После като ходих на ЖК-то и ми мериха кръвното беше 90/60. Кой знае колко ми е било паднало преди това. И акушерката ми каза да си пия по едно кофейново кафенце на ден, не било толкова вредно.  Днес пак ми взеха кръв за хемоглобина, да видим дали се е вдигнал.
А сега да се похваля - вчера си купих и 2 сутиена, че всичко ми е умаляло и една блузка и съм много щастлива.
Четох нещо и ми се ще да си кажете мнението и вие, че бременните не било полезно да ядат коприва, даже било вредно. А аз толкова обичам, а я препоръчват и за анемии, като моята. Вие какво ще кажете по въпроса, чували ли сте нещо такова?
Другия ми преглед е на 13.04.
Добре дошли на новите мамита от мен.
Ами това е за сега от мен.

# 262
Здравейте, мами
Хайде да се отчета:преди малко се върнах от ЖК.Качила съм 2кг. и то само на корема, мислех си че е от бебо, но доктора ми каза, ча са си чиста проба сланинки.........даже ми ги измери 3см. #Crazy!!!
Вече спря да ми се повдига, но за сметка на това ми се яде, яде, яде, постоянно съм гладна.Мисля да огранича малко тестените храни, защото мярка нямам.....
Е, пожелавам успех на всички и хубав уикенд!
Целувки.

# 263
Здравейте, многословни мамчета. То един ден да не ви чете човек, после едва наваксва, но най - накрая успях.
на новите мами - ДОБРЕ ДОШЛИ.
вчера ви изпуснах, че ходихме с любимия ми мъж да доизхарчим заема, ч4е много ме дразни - вече оне знам, че следващите 8 год. само ще ис плащаме, но колко е готино да харчиш, направи не е истина. та от мног ообиклоки из старата столица - около 6-7 часа ( аз нали от 2 месеца само лежа) и това беше невероятно натоварване, така се бях умолрила, че очите ми се затваряха, но оптай се да заспиш, като си преуморен. така ме болеше главата, че ми се повдигаше чак. та снощи мъжа ме вдигна по 1 време да вечеряме, и като му легнахме в 20,30ч( че той замина нощна в 24,00), станах в 12,30 днес и си мисля, че ми се размина повтарянето на грипа. Много да се пазите, ей, че не е шега тази работа с грипа - още не си се оправил, а то взело, че те повторило.
Ей, хубав ден ан всички и пак ще пиша.
Няма ли да се появи някоя мам от гр.Елена, че аз тук още не познавам никого - колегите ми са доста възрасни. май си питам ей така, тук нета не е на особено уважение, така че храня големи илюзии Joy

# 264
ХАУ, мами  smile3519
Ама сте готини сичките  Mr. Green
Симонче 666  Mr. Green Познато ми е това да ти кажа Mr. Green
И ние почваме от нищото и после скарани  Mr. Green
Споко... ше видиш като видите бебо на ехограф и ти кажат какъв е бебо (ориентировъчно Crazy )
и споменеш ли на татито, че ти знаеш .... дали няма да се позаинтересува   angel008
Джангълче, покажи им на калифорнийките  newsm29 какви са българките  4470
И аз не ги виждам тез 38 кг..... нигде да ти кажа  newsm78
Силви.... завиждам ти за татито  Rage Мойто мъжле само гледа да прекрачи прага на къщята по се почва:  newsm22 eat Къде ми е салатката
Ааааа  newsm66 Вънка у градинътъ ...  Rage
Ама днеска по обед ми се доядоха палачинки (сори за мамитата със слаби сърчица   angel008 )
  food002 Оплюсках се едно хубо  fiuuuuuu и ми останаха палачинки. Та за довечера ги понамазах с плънка и увих на рулце .... та да се спася от салатката, че вече не знам де ми израсна  flower
Иначе за теста. Снощи фанах маман и ... направих и теста с халката и .... показаха се две момичета и спря  Mr. Green При което аз и тя:  Shocked После идва бащтаткото ми и вика: Гледай ми и на мен  Hug Викам: Супер:) Дай китката  Party И пак  Shocked две момичета.
Точно се получи всичко, тъй като доколкото знам  smile3557 сме две със сестра ми  Mr. Green
Обаче ... майка ми и тя има един пропуск след мен и той не излезе нито на нея, нито на баща ми...
Иначе се върна вечерта бебчето ми и веднага го хванах и него. Абсолютише същото като на мен: момиче, момче, момиче....
Може би при нас не излизат пропуските, знам ли  newsm78
След години ше сме сигурни  Mr. Green
Аде ... отивам да се опъна засега, че .... то станало 14.30  Shocked

# 265
Inna,
Мислех си още вчера да ти напиша ама не остана време - тези болежки трябва сериозно внимание да им обърнеш, защото ако сега си си направила някоя лека травма на гърба, може да ти създаде проблеми като натежиш повече.
Докторите много не помагат според мен при такива оплаквания, щото най-много нещо обезболяващо да ти дадат, но причината си остава.
Ако има във вашия град някой квалифициран кинезитерапевт или рехабилитатор, потърси помощ от тях - обикновено са много по-адекватни, щото може да имаш някъде просто нещо изкривено за наместване и когато всичко си дойде на мястото ще си като нова.
Аз имам проблем с една тазобедрена става, която ми  хлътва при претоварване понякога леко навътре и малко ми се изкривява долната част на гръбнака - не е забележимо изкривяването, но почва да ме боли ставата и кръста.
И вчера го виках човека да ме намества - той е много внимателен и си знае работата, 1 час ми отпуска мускулите с масаж преди да ми изпука разместените кокали, само че такива специалисти са рядкост, има и много шарлатани. Трябва да е кинезитерапевт с диплома, а не някой измислен лечител.
Дано намериш, че проблемите с костите водят до купища други неразположения, а на нас бременните ставите са ни по-хлабави по начало и не е трудно да се изсецка човек, трябва да се пазим.

# 266
  • София,
Здравейте момичета,

тази седмица (както знаете) съм нощна и нямам много време за писане, да не кажа, че дори и не съм изчела всичко!!!
Току що ставам и исках да ви разкажа за прегледа ми, който беше вчера!
На кратко, гледа си ме доктора, много съдретоточено гледа  в монитора (аз за съжаление не го видях бебето този път, но се надявам на другия да го видя) и изведнъж казва всичко му е наред на бебето, но знаете ли си пола! Аз му отговорих така "Ами не, но ако не е момиче не ми казвайте" и той знаете ли как ми отговори: "Ами добре - тогава няма да ти кажа". На мен направо ми стана лошо, толкова бях сигурна че ще е момиче.... По всички видове таблици, четни и нечетни месеци, халки и всичи други подобни все беще момиче, а сега ПИШОЧЕ!!!!
Е какво да се прави - ще си имам трима юнаци в къщи живот и здраве!
каквото дойде да е живо и здраво само! След прегледа ми стана много мъчно защото реагирах не както трябва като разбрах че ще е момче, даже ми стана гузно пред бебочето....

И така мацки, това е от мен!!
Не съм чела, така че немога да коментирам нищо, но довечера като отида на работа щесе постарая всичко да изчета!!!

Само видях че има нови мами и искам да им пожелая всичко хубаво леко бременеене и сладки бебоци на есен!
Целуфффки и от мен!!!

# 267
Здравейте момичета! Добре дошли на новите мами, а болничките да се оправят! Jungle, на снимките виждам една хубава одуготворена бременна, а пък вече с бебето си направо като манекен. Страхотно възстановяване, дай Боже всекиму!
Да ви се поохваля че нашият тати може да напипва по корема ми (или поне казва че може Mr. Green) пулса на бебчо. Казва че точно на определено място се усеща пулс, който е по-бърз от моя. Вече за втори път така го напипва, след дълго търсене Mr. Green аз се чудя да му вярвам или не. Бях се притеснила малко, защото преди 5-6 дни ми се стори че усещам движенията на бебето, а след това вече не ги усещам... и все някакви мисли, да не би нещо да му е станало. Е, като ми каза снощи таткото че му е напипал пулса, веднага се успокоих Grinning
Лек ден (вечер) на всички  bouquet

# 268
Хей  Escarina миличка много съм щастлива че точно аз мога да те приветствам първа с добре дошла  smile3525. Леко бременеене ти желая и да се забавляваш тук с нас Simple Smile.
Инчето ще те запише като се появи в нашите редици. Моя термин също е на 2 Simple Smile не погледнах от кой град си:)?
bebe_to, Morena много ви благодаря за топлото посрещане. надявам се всичко и при вас да е ок и да нямате проблеми с бремеността и разждането Wink

# 269
Здравейте майчета, ето че и аз ще дам своя принос за бебе бума през септември. Терминът ми е на 04 септември. Това ще ми е второто детенце. Имам си една госпожица на 1г и 11м. Милата още не осъзнава "задълженията " си на кака. От София съм и след по-малко от 2 седмици ставам на 32г. Пожелавам на всички лека бременност

Общи условия

Активация на акаунт