Ето, идва пролетта и личат се вече СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбачета!!!

• 12 240
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
...

хахахаха забравих за втория етаж. ...Моите станаха гигантски чак на 2рия ден след раждането;) ...
Да ама ние не планираме да имаме 3 деца....
да ама моЙте от сега са с 4 см напред от гр.об. 90 сега съм - 94 #Crazy ..и се чудя от какво  като пак са си празни... а след раждането не ми се мисли #Crazy
Хихихик ама и ние не планирахме трето до скоро Laughing.... ама като ми влезе мухата един хубав ден и ...

Момичета някой да е борил главоболие с нещо различно от парацетамола, че доколкото си спомням съм чела, че във 2рия триместър не се препоръчва, пък аз нали нагазих вече в 4тия месец, а нощеска се събудих от зверско главоболие и не смях да взимам парацетамол , та ядох шоколад и се наливах с вода..., е факт е, че ми поразмина малко, заспала съм и сега съм ОК.

Хубав ден желая! Grinning 
И честит петък на работните момичета!

# 241
  • Кърджали, България
Сладурчета милички, много ви благодаря за загрижеността, съветите и пожеланията! Много сте мили всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Та, противно на всички очаквания аз днес съм на крака  Mr. Green Вчера наистина ходих като бабичка, Ани, колегите също ми предлагаха разни пръчки за бастунче  Joy Бях решила да ходя на травматолог, ама трябвало направление и сума ти разкарване, пък аз нито мога да седя, нито да лежа, нито да ходя - всякак ме боли, чак се задушавах на моменти   Tired Най-страшното беше, че започна да ми пристяга корема и аз затова най-вече се стреснах... Та отидох само до личната лекарка, съответно нея я нямаше, заместваше я някакъв колега и той каза това, което си и знаех: Нищо не можеш да пиеш през устата, нищо не можеш да си мажеш, само почивка в хоризонтално положение! Мнението на всички беше, че минимум 3 дни ще съм на легло! Обаче, на мен за какво ми е този Овенски инат, като няма да ми помогне, когато трябва Mr. Green!? Та, днес още ме боли, когато се движа, но се домъкнах до работа, че съм затрупана с преводи... Само не ми се карайте сега... Embarassed

Такааа, време е да кажа ДОБРЕ ДОШЛА на Еscarina!!! Приветствам те в нашата септемврийска банда, вече си в списъка за 2.09. Дано първият ти пост да не е последен тук  Hug А Бебето ще бъде много щастлива, че си има съгражданка тук! Бебе, нали видя, че Ескарина е от Русе?

Моренка, аз си планирам трички дечица, ама тая пуста халка показа: момиче (аборта), момче (Стоил), пак момче и спря да се върти  Sad За главоболието аз пих ведъж-два пъти парацетамол и ми мина. Май на някой му бяха изписали и нурофен  newsm78 Ти защо не искаш да пиеш парацетамол? Упс, видях, ти си написала, ама аз съм нещо разсеяна.... Не съм чувала, че не може да се пие във 2рия триместър...

Беринче, и мен ми постави ултиматум моя зъболекар - в понеделник задължително каза да ми затвори един зъб, който точа от цяла година! Дано не е станало по-зле...

За спането да допълня: аз все още спокойно мога да си спя по корем Simple Smile Ама напоследък все не мога да си намеря място, особено след среднощното посещение на тоалетната точно в 3 часа...

Желая ви приятен петъчен ден, момичета!!! Аз трябва да поработя здраво сега, че да не си нося работа за уикенда вкъщи!

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 09:39 от Inna

# 242
Морена принуждаваш ме да се включа след 10 мин с потресаващ снимков материал;)
бях ви обещала преди време да ви покажа как ми стоят +38 кг в деветия месец и ...+38 кг след раждането;)

# 243
Морена принуждаваш ме да се включа след 10 мин с потресаващ снимков материал;)
бях ви обещала преди време да ви покажа как ми стоят +38 кг в деветия месец и ...+38 кг след раждането;)

photos.yahoo.com/petichka7
album: Debelana 2005
Гледайте мами и се учете;) Нека никоя от вас не се освини толкова и да родите големи и здрави бебета!

# 244
  • Кърджали, България
Извинявай, Джунгличке, ама ти тия 38 кила само на корема и на гърдите си ги качила май... Изобщо не изглеждаш толкова дебела... Аз имам една позната, която беше толкова пухкава, че заради голямата си гуша, не можеше да си извърти главата настрани изобщо!

# 245
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Хайде, момичета, пишете много - по петъчно, че да пускам следобед новата тема! Wink

Inna, много се радвам, че се чувстваш вече добре! Hug

Escarina, добре дошла при нас! Дано да ти е уютно тук и да пишеш честичко! Hug

Jungle, това с килограмите ти просто не мога да го повярвам, като те гледахме каква си слабичка на снимките с бебето... Отивам сега да гледам снимки! Wink

Бебе и твоите постове, както тези на Ани много ме разсмиват. Laughing

И аз все това си мисля, като ги чета тези двечките - какво ли ще се получи, ако седнат на една маса да бърборят... Искам да присъствам на тази маса!

# 246
Jungle, напълно подкрепям мнението на Inna! Явно преди тези 38кг си била страшно слаба - изглеждаш перфектната бременна на снимките! bowuu

# 247
  • Sofia
Абсолютно не ти личат тия килограми и изглеждаш много добре и преди и след раждането... и изобщо де. Grinning

Анири пу и за мен място на въпросната маса. Grinning

Ина не слушай халка ти Naughty  Laughing

# 248
Мацки, изглежда само на корема и бюста защото нямам снимки в гръб;))
И ги качих защото в последните 3 месеца ми назначиха диета, заради опастност от гестационен диабет. Съответно аз от позволените храни ядях тройно повече, за да не остане малко бебето Crazy
все си мечтаех да родя една 4.5кг мома каквато съм била аз;)
Сега се надявам да подходя по здравословно към износването...
и мерси за хубавите думи, поне не реагирахте като съседките ми да им се не види и фръцлите калифорнийски;)

Ина, серизна ситуация имаме в нашта къща...Правих теста на мъжа ми ама не му казвам аз  какво се е получило при мен за да не се стресира като му кажа че има предсказание за 3то...
И почвам аз...търкам конеца, слагам го над китката му и хоп момиче. Кеф;)
пак го слагам и едно силно махало се задвижва....аз доволна
давай третия път и точно както при мен - момиче
И той вика - айде схвана ми се ръката стига толкова
обаче аз - чакай сине майчин, къде бързаш, сега ще ти излезе тука на конеца и майчиното мляко
И като започна да ми се върти тоз конец, леле мале, то не бяха 2 женски едно след друго, мъжко, после пак женско, после две мъжки абе по едно време спрях да ги броя ама си спомням че минаха 9!!!!
И нашия види се горд от този си резултат махна си ръката и вика - и кво показа, силен ли съм , здрав ли съм? Той си мисли че нещо за потентност бил теста....и не е в грешка де.
Сега ...ние не сме се женили в първа младост ама чак пък 9 деца...и питам аз - някоя абортирала ли е от тебе бе? И той вика - ама тва за деца ли е? Егати простотията каза, тва ли научи ти от интернета, за теб ултразвуци няма ли, как така ще имам аз 9 деца?
Мина в нападение кучето, нямало казва 9 деца ама не казва дали има 9 аборта Laughing
То не се знае 9 ли са щото той не си даде повече ръката, можеше 18 да се получат Wink))

И каза да не ви вярвам аз на вас щото така съм била вярвала на докторите като ни казали че нямало да имаме деца а виж кво станало, вече 2ро чакаме....Да ама аз как да не ви вярвам като баба си пада малко врачка и на мен ми е в кръвта;)
Сега нашия спи и се чудя....да ходя ли да му въртя пак халката , само че ще ми трябва лист и химикал да си записвам че им обърках порядъка на кое кога следва... Rolling Eyes Crazy Twisted Evil

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 10:50 от Jungle

# 249
и мерси за хубавите думи, поне не реагирахте като съседките ми да им се не види и фръцлите калифорнийски;)

Ама ти наистина изглеждаш много добре!

Пък фръцлите, като забременеят, да ги снимаш към края и да ги изтипосаш и тях да ги гледаме и обсъждаме! Mr. Green

# 250

Ама ти наистина изглеждаш много добре!

Пък фръцлите, като забременеят, да ги снимаш към края и да ги изтипосаш и тях да ги гледаме и обсъждаме! Mr. Green

А на теб все се каня да ти напиша че колкото пъти видя твой постинг не се сдържам да не се разсмея, снимката на аватара е просто уникална...кво му беше сложила на чедото в тази купа че да го предизвикаш да застане в поза - гимнастик;)

# 251
А на теб все се каня да ти напиша че колкото пъти видя твой постинг не се сдържам да не се разсмея, снимката на аватара е просто уникална...кво му беше сложила на чедото в тази купа че да го предизвикаш да застане в поза - гимнастик;)

Туй чадо не е мое, но ще експериментирам, живот и здраве, с всякакви пълнежи в купа, за да постигна подобен ефект! Обещавам! Laughing После ще фотографирам и ще се фукам! Mr. Green

# 252
Калина на Царя как си кръсти сина, знаете ли? Михаил , или ми е грешна информацията?

# 253
Мамита Hug. Аз след поредните 2 тестенки с една боза съм си надула тук джипси кинг и си тананикам....
Цитат
Бебе, нали видя, че Ескарина е от Русе?
Нищо не видях аз тя маминката не си беше написала града погледнах аз явно после го е добавила... Аммм аз си хвърча направо че ще има с кой да си сърбам кафенцето тука  food010 пък и термините ни в един и същи ден newsm44 newsm68. Колко неща имах да пиша и всичко ми хвръкна от главата #Crazy.
А снощи щото нали вие ме хвърлихте малко в съмнения с таз банда дето ми излезе ( по метода с халката ) и идва си мъжо и аз още от вратата му викам бързо сядай на леглото запретвай ръкава и сваляй часовника и той малко такова стреснато ме погледна.
Вика ми ко ша праиш Rolling Eyes и аз '' Ми ся ще видя дали ще си ми верен ''  smile3503. И му казах че ще видя колко деца ще има, ама реших да му спестя моя резултат, че ако има някакви неточности да мога да се измъкна smile3532. И гледам аз на него му излизат първо мъжко ( той е загубил също 1 дете от предишният си брак ) после женско ( демек дъщеря му ) и после като при мен мъжко ( сегашния ни бебок ) женско, женско и мъжко stork-boy stork-girl stork-girl stork-boy и после спира. И аз си викам бати това ще вземе да излезе вярно. Казах му аз абе мъжо и при мен излизат 4, а той моля ви се ми вика, ама ти нали няма да ме оставиш. Е те тоз въпрос не знам по ква луда логика ми го изпраска newsm78 #Crazy. И после ами то от нас зависи, ако можем да ги издържаме защо не и се хили... та мамита аз си мисля че той нещо не остана много очарован пък на мен смешно ми стана smile3501 newsm53.
Аз какво да ви кажа друго. В понеделник ще съм на преглед. Реших да ида при който лекар се падна щото като питам за някой добър един ми казва еди кой си лекар, пък някой друг недоволен от него и аз така и не можах да си избера newsm78.
Escarina ако се появиш кажи ми моля те ти при кой ходиш.
Мамита аз отивам да си измия чиниите и да измисля какво да се мъча пак да сготвя  food002. Моя мъжо снощи си ги омете картофите нищо че бяха такива смешни Laughing то ся като се замисля добре че не е някоя претенция и като цяло ми яде експериментите newsm22.
Мамита аз заминавам сега по късничко пак. Много усмихнат ден ви желая да имате Grinning...
Jungle кръсти го Симеон Simple Smile....

# 254
Здравейте майчета. Не съм писала отдавна, но редовно ви чета. Да се похваля и аз - вчера бяхме на ЖК и видях бебо Laughing И да ви кажа побърках се от смях с това дете - захапало палец и като хълца ли хълца JoyСлед всяко хълцане подскачаше и започваше да рита с крака като футболист. И аз се разхълцах от смях. Викам му на моя - това дете на теб се е метнало хълца като тебе когато си на две ракии Mr. Green Та момичета толкова се шашнах като видях бебо, че забравих какво ми каза лекаря за това колко сме големи - 35 сантиметра ли бяха или милиметра, ей на не помня Thinking И за протокола промениха датата ми на термина - вече не е 22 септември, а 13-ти. Лекаря вика пораснали сте и сте почти наваксали изоставането. Е как не викам аз , ако бебо расте пропорционално с това как пълнее майка му ще наваксаме я Mr. Green А сега да ви се оплача от моята половинка - побърква ме тоз човек. Само ходи след мен и легни си, легни си, почивай си, Аз му викам хайде на разходка, а той не легни си почини.От какво да си почина бре - от лежането ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт