Ето, идва пролетта и личат се вече СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбачета!!!

• 12 242
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
  • морето и сините вълни :)
здрасти сладка октомвриййкие---на тебе ще ти гледам лично като дойдеш на следващата ни среща на ВАРНЕНКИТЕ....
Инъче движението на халката  за момче-се клати в права посока,а за момиче се върти във кръг.Започва леко и бавно да се върти и започва да очертава кръг-демек "дупка"

Ина,Ина-каква я свърши бе момееее-марш на лекар че да не дойда да те напляскам.Сега ко ща прайм   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78-Ти направо се осакати  ти казвам....остава и бастун да ти дадем и една забрадка и ще си огън Blush
Извинявай за шегата ама найстина е много гадно-и аз съм се сецвала и е направо отвратително-а камоли с твойто положение......май ще си лежиш във вкъщи Mr. Green Mr. Green Mr. Green.На мен на това ми мирише Hug Hug Hug
аз май утре ще ставам селянка за един ден Joy Joy

# 226
ani-bani  да не ни забравиш да ни поканиш на следващата срещичка...акъл   да    ни дадете, че имаме нужда.БЛАГОДАРЯ.Излезе ми момче-от аборта, седа пак момче и после момиченце.

# 227
Здравейте мами:) Моето коремче също започна да се пооформя,но все още с нищо не съм го мазала.Засега нямам оплаквания от бремеността (пу,пу, че да не чуе дявола)Аз също искам да участвам в следващата срещичка на варненките. Досега имах малко изпити и покрай другия бебок все не ми оставаше време за нищо, но сега ще се отдам на почивка известно време:)
Лек ден на всички!

# 228
Абе, мацки, вие ме разбихте с тая таблица! То там пише колко тежи бебето, ама на нас да не ни е само бебето? Имате си увеличена матка, която е мускул и тежи, имате води, плацента, кръвта си увеличава обема на края до 50% доколкото знам.
Я споко, яжте си без брутални ексцесии, движете се по малко който не му е забранено и толкоз.
Аз искам само да съм като миналата бременност - качих 13 кг, с раждането загубих 9 от тях, а шест месеца по-късно бях 3 кг на минус спрямо преди бременността. Изпи ме дребосъчко, много свалих с кърмене.
Дай Боже на всяко бебе майка която по този начин си сваля килцата  Grinning Grinning

# 229
Мамита да ви се оплача. Мен нещо днес ме заболя коремчето ниско доло и се търкалях до преди малко уж да мине, ама... то не че ме боли много и не е постоянно, ама ме притесни нещо та утре или др. ден май съм на лекар. Уффф тоз сериал глупав само ме разсейва не мога да си хвана мисълта  comp03 сега след като метнах тв- то да продължа...
Аз реших да готвя пак cook и нали се сещате кво стана. Ся ще правя пълнени картофи. Ама не знам как се правят и аз умната първо бях до магазина и като се прибрах и гледам някаква рецепта и то половината ми продукти липсват smile3511, ама нали ме мързеше пак да се преобличам и си викам ша импровизирам. И слагам си аз да сваря пусти картоф и си казах ся като го сложа цял и няма да се напука - да ама не. Вадя ги аз и като почнах да ги чъгъркам с лъжицата и те се разпаднаха. И от 10 картофа останаха 4 дето са що годе цели smile3515. Та сложих аз от плънката и почнах да лепя отстрани парченца картоф и си викам то яйцето сигурно ще го залепи и отгоре малко кашкавал ако сложа трябва да ги закърпим. Ся съм метнала четворката в печката и отстрани някво такова объркано плънка и съсипан картоф... ще видим дали ще стане за ядене или мъжо ще е пак на сандвичи  smile3506.
Инка дано се оправиш бързо мила. Аз веднъж така си бях сецнала врата ( няма да ви казвам сега как, че мъ иъ срам още ) , ама тогава като ми застана главата на ляво и няма мърдане. Повече от седмица като идиот ходих newsm50.
Мамита аз ще се мятам пак в леглото, а по късничко ще надникна да видя що сте сътворили.
Някой спомена нещо за мазане. Аз сега съм си взела на джонсън бебешкото олио с лавандулката и с него се мацам всяка вечер, ама се чудя дали да не почна и с нещо друго, че хич не ми се иска да има изненади после. Цункам ви мами и ви гушам spoko...

# 230
Привет и от мен мамита! Аз днес ходих да си взема пак болничен и сега още 30 дни ще си седя вкъщи и се чудя после да започна ли пак работа или...ама повече ме влече да започна, че ми е мъчно за хората там:)
За сега за настинката ми лекарката каза да пия само витамини, ама какви???Вие какви пиете мамчета?Знам обсъждали сме тази тема, ама...
И ми промени термина с един ден назад, сега вече подокументи се води 29.09. Ам аняма да е тогава , защото нали ще раждам секцио.
хайде сега да извадя списъка дето си водих че много сте изписали за 1 ден:)

Добре дошли на новите две мамита.    bouquet леко бременеене при нас ви желая!

Bravy дано вече си по добре, и въобще да не ставаш от леглото, камо ли за работа. И пии компот, вода със захар и разни такива течности. Недей нагладно лимон, защото ще те заболи корема високо горе, гастрита.
Аз малко късничко се включвам ам адано да е от полза.

Ани ще си правя метода с халката след 2 месеца, защото тогава ще се сдобия с такава:) А съм чувала че с пръстен не се прави, защото той не е равномерен и натежава в едната страна. Но този метод може да се прилага и с игла. Я пробвайте дали ще излезне същото.

bebe_to лягай да почиваш и не се притеснявай. Dida76 и ти да се пазиш. Дано няма повече такива притеснения.
Инка ама как така си се контузила. Горката. То много боли, и доста време ти трябва за възстановяване. дано се оправиш по-бързо.

Basilisk мойте съболезнования за дядо ти. Запали свещ  и се опитай да не мислиш много за това. От бабите знам, че бременна жена не е хубаво да ходи на гробища и погребение.Също така не трябва да носи черни дрехи като жали. Но винаги съм си мислила, че недай си боже ми се случи, сигурно ще отида.

Лека вечер ви желая!

# 231
Здравейте Wink
това ми е първият пост тук. И ние чакаме бебе през септемрви. Терминът ми е 2 или 3 септември. Не знам къде и как и какво още трябва да регистрирам тук, но се надявам и с ваша помощ да се оправя Wink
Поздравления и за всички други настоящи и бъдещи майки тук. Grinning

# 232
Хей  Escarina миличка много съм щастлива че точно аз мога да те приветствам първа с добре дошла  smile3525. Леко бременеене ти желая и да се забавляваш тук с нас Simple Smile.
Инчето ще те запише като се появи в нашите редици. Моя термин също е на 2 Simple Smile не погледнах от кой град си:)?

# 233
Здравейте момичета и много благодаря за съветите.Утре си записах час и ще посетя зъболекаря.А иначе се допитах и до гениколога ми и той каза че може да се вади зъб но с упойка в която липсвало нещо си там.Ще видим какво ще каже утре чичо зъболекър,но май ще трябва да го вадят.......... ooooh! ooooh! ooooh!
Ееееее гледам доста ВАРНЕНКИ се излюпихме.Лятото ще запълним май центъра с тумбаци.
 Супер.И дано на другата среща да дойдат всички.
Добре дошли и от мен на всички нови майчета и приятно бременеене.
Базилиск мила много,много съжалявам за дядо ти.Сигурна съм че сега е на още по-хубаво място.И те гледа от там и със сигорност не би искал да се измъчваш, нали! Бог да го прости. Praynig
Инче миличка и на теб пожелавам бързо да се оправяш, че кой ще ни прави тези страхотни странички ааааааа Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 234
Базилиск, моите съболезнования и мир на душата на дядо ти!
Запомни го такъв какъвто е бил, усмихнат, здрав и колко много те обича.
Не знам какво да те посъветвам за ходенето, Варна не е далеч, но децата са по важни, гледам твоя син е почти на възрастта на дъщеря ми...те разбират всичко сега, защо да гледат...
искам да ти напиша, поплачи си, запали му една свещ...но думите са безсилни.
Аз съм кръстена на моя дядо и когато се изселих в Америка той го прежива много тежко. Прекара 2 инсулта един след друг. Не го бях виждала 4 г. Миналата есен се прибрах, за да им покажа Нати. Тъжна картинка...остаряли с баба ми, все нещо копаят в градината, парите дето съм им ги пращала спестени и нито лев изхарчен. Добре че заведох детето да им се разсее малко душата.
Бъди силна!

Момичета и аз да се оплача.Вчера мъжа ми ме заведе на любимия ми ресторант. За последните 2 месеца почти никъде не сме ходили заради състоянието ми. Всичко беше идеално докато не ни сервираха манджата. Стана ми адски зле от миризмите и вкуса. Като се прибрахме не можах да заспя до полунощ от гаденето. С извинение за обяснението, поне да можех да повърна и да ми олекне, а не става.
Тази сутрин съм малко по добре но ме е налегнала голяма носталгия по детето ми. След 15 дни си идва и ако ще да се влача по пода повече няма да я оставям при майка ми. Започвам да си мисля че ми е толкова зле не от бременността а защото детето ми е на 6 ч. полет. Имам чувството че когато е при мен много бързо ми минават неразположенията.

Ина пожелавам ти да се оправиш бързо и да не се случва вече. Аз от активен спорт сега лекувам стари травми и кръста ми е най слабото място.

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 21:43 от Jungle

# 235
  • Sofia
Дида дано неприятностите са вече зад гърба ти и от тук нататък само убавини!

Инче дано по-бързо се оправяш, че както сме трудни сега откъм лекарства....

Катрин за витамини аз съм на Хип Натал (док ми ги изписа) - плодови сокчета са и лично на мен много ми допада състава им.

Бебе и твоите постове, както тези на Ани много ме разсмиват. Laughing

Escarina добре дошла при нас! Hug
Така се радвам, че се увеличаваме! Crazy

Джънгълче, дано някак по-бързо минават тези 15 дни.

Аз вече гледам към леглото .... ама в 4ч. като стана до 00 и се одзверя  Shocked  и нИнам к'во да правя  newsm78.... и така ми е криво, че не мога да легна в любимата ми поза - по корем... и още колко дълго няма да мога... ooooh!
Иначе освен мързела, който ме владее от известно време насам сега май и пролетната умора се задава, та...

# 236

Морена, и аз само по корем мога да спя;) Да ти кажа, назначи някой роднина на пост до бебето след като родиш и веднага си лягай по корем. Първата нощ спах 14 часа;)

# 237
  • Sofia
Джънгъл бебето хубаво ще го зачисля към някой ама циците...  newsm78 Simple Smile , то сега невъзможноста ми е и от корема и от циците ooooh!

# 238
Джънгъл бебето хубаво ще го зачисля към някой ама циците...  newsm78 Simple Smile , то сега невъзможноста ми е и от корема и от циците ooooh!

хахахаха забравих за втория етаж. Слагай една възглавница и да не ти дреме;)Моите станаха гигантски чак на 2рия ден след раждането;) Имах късмета на една спокойна нощ. Майка ми тогава беше при мен и като ме събуди каза - това ти е последната;)

Ани Бани правих пак теста с конеца и след 2 часа пак ще пробвам да видим дали ще покаже същото.
Момиче-момче-момиче и после спря.
Да ама ние не планираме да имаме 3 деца....

# 239
  • София
Добро утро, момичета!
Инче, мила, как си? Какво стана? Пази се!!! Стискам палци да си по-добре вече и бързо да се оправиш  Praynig
Добре дошли на новите момичета, много лека бременност ви желая, спокойствиеи усмивки   bouquet
Катрин, на мен когато бях болна от грип докторката ми препоръча да го атакувам с Вит С, ефервесцентни таблетки. Иначе сега си пия центрум матерна през ден.
Бебето, Дида и въобще всички с болки, почивайте се щом ви боли и не се поддавайте на щури идеи!
Джунгличке, мисли позитивно, с полетът всичко ще е наред и остават само две седмици  Hug
Беринче, ваденето не кой знае какво, важното е да го направят качествено, ако се наложи, че да не ти се налага после да пиеш обезболяващи и антибиотик. Аз минах с 2-3 парацетамола след ваденето и съм много доволна. Успех!
Дона, какво става с теб, как си?
Честит петък на работещите и хубав ден на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт