Термин Март 2025 Тема 3

• 32 480
  • 800
  •   1
Отговори
# 210
Честита Нова година! Предстои ни най-вълнуващата и чакана година. Дано всичко да мине благополучно и да гушкаме едни здрави и щастливи бебчета.

# 211
Sunshine lady аз бях така в 3 месец. Ходих на УНГ, който ми изписа олио за уши от аптеката, а след това ми ги проми. Имах ушна кал. Това само, ако не се оправят, аз така бях 4 дни и се задействах.
Аз също получавам стягане на коремче и ако почивам повече минава, пия Алеракт и ношпа от началото на бременността. На 14.01 съм на последна фетална и уточняване планово секцио.

🌲❄️🥂Нека,
~♡~  здравето да ни е добро,
~♡~  всеки ден да ни е светъл,
~♡~  домът ни да е топъл и уютен,
~♡~  късметът да е с нас,
~♡~  децата ни да са щастливи,
~♡~  мечтите ни да са необятни,
~♡~  усмивките ни да са от сърце,
~♡~  а любовта ни да е безкрайна!
                             Да бъде!
💗

# 212
Онзи ден дясното ми ухо заглъхна за няколко минути. Предните дни през нощта спя на тази страна явно повече и имах доста болки в ухото при смяна на позата, помислих че съм го прегърнала и затова. Но вчера сутринта пак заглъхна още бях в просъница и оттогава си е така. Прозявах се на сила, дъвках дъвка, какво ли още не, за да се отпуши ама не и не.Някой с подобни болежки Neutral Face
Честита Нова Година, мами! Нека да ни донесе много щастие и да се радваме на здрави и красиви бебчета!:four_leaf_clover:Hands PrayPeople BabyHeart

Трети ден съм със заглъхнало ухо и вече започвам да се притеснявам, мислех, че съм настинала, но нямам други симптоми. Възможно ли да е свързано с бремеността, сега като видях, че има и други като мен. Thinking
Sunshine lady , ако си намерила някакъв лек, моля сподели, много е неприятно, изобщо не ми се ходи по доктори.

# 213
Онзи ден дясното ми ухо заглъхна за няколко минути. Предните дни през нощта спя на тази страна явно повече и имах доста болки в ухото при смяна на позата, помислих че съм го прегърнала и затова. Но вчера сутринта пак заглъхна още бях в просъница и оттогава си е така. Прозявах се на сила, дъвках дъвка, какво ли още не, за да се отпуши ама не и не.Някой с подобни болежки Neutral Face
Честита Нова Година, мами! Нека да ни донесе много щастие и да се радваме на здрави и красиви бебчета!:four_leaf_clover:Hands PrayPeople BabyHeart

Трети ден съм със заглъхнало ухо и вече започвам да се притеснявам, мислех, че съм настинала, но нямам други симптоми. Възможно ли да е свързано с бремеността, сега като видях, че има и други като мен. Thinking
Sunshine lady , ако си намерила някакъв лек, моля сподели, много е неприятно, изобщо не ми се ходи по доктори.
Пробвах и с памук с топла ракия, също и със спрей за уши....нищо. Лошото е че явно свиквам и даже тази сутрин се чудех още ли е запушено, но да...продължава и тъкмо гледам часовете за УНГ иначе и аз не исках да ходя...дъвках дъвка, прозявах се, какво ли още не...няма и няма, нямам никакви симптоми за настинка или да съм болна, даже ден преди да заглъхне правих кръвни изследвания и левкоцити и СУЕ всичко е в норма, значи няма възпалителен процес. Не знам вече

# 214

Пробвах и с памук с топла ракия, също и със спрей за уши....нищо. Лошото е че явно свиквам и даже тази сутрин се чудех още ли е запушено, но да...продължава и тъкмо гледам часовете за УНГ иначе и аз не исках да ходя...дъвках дъвка, прозявах се, какво ли още не...няма и няма, нямам никакви симптоми за настинка или да съм болна, даже ден преди да заглъхне правих кръвни изследвания и левкоцити и СУЕ всичко е в норма, значи няма възпалителен процес. Не знам вече

Аз от началото на бремеността съм със запушен нос и постоянни секрети, но пръскам Стеримар и гледам да не се задържат, но може би се е запушило нещо. Аз си намерих час при УНГ за утре сутрин, ще споделя какво ми е казал.

# 215
Здравейте, дами. Навлизам в 28 седмица и започнаха да се появяват ново неща. Някоя от вас има ли болка дясно под реброто, както и в стомаха? Четох, че може да е от уголемяването на матката и е един от поредните нормални, дискомфортни симптоми, но нистина е неприятно. Болката се повява изведнъж - при повече движение, понякога след хранене.

# 216
Наистина се води една от нормалните болежки, поради разместването и компресирането на органите. Но ако те притеснява винаги е по-добре да отидеш на лекар. Аз лично ходихна гастро.

# 217
Звучи ми на жлъчката. Може да притиска бебо или да се е възпалила. Аз бих отишла на гастро, ако болката става постоянна. На мен без никакви симптоми случайно на ехограф ми откриха камък 1см в жлъчката и съм на режим, за да не направя кризи и от там усложнение в редки случай. Но знам че боли от други хора точно в дясно под реброто, стомах, гърба.

# 218
Мен там ме болеше по едно време и се оказа раздуто черво (газове) 😁
Момичета, а някоя да е почнала яко да хърка? Като легна и ми се позапушва носа и ...доста неприятно чак мм се мести другаде😁 Чудя се с някакви разтвори/примивки/капки дали ще мине

# 219
На мен започна вечер да ми се запушва носа и да похърквам. Пробвах с разтвор с морска сол - резултата е, че пак хъркаш ама поне по-късно започвам 😆 според мм

# 220
На мен започна вечер да ми се запушва носа и да похърквам. Пробвах с разтвор с морска сол - резултата е, че пак хъркаш ама поне по-късно започвам 😆 според мм

Аз се хванах,че хъркам само по гръб,ако легна. Стряскам се и се завърта веднага. Опита,те с по-висока възглавница, също помага.

# 221
Коментирали сме няколко пъти болката под дясното ребро. На мен АГ ми каза, че бебето притиска жлъчката. От нея е болката, както и жестоките киселини. Над месец бях с такава болка, но не през целия ден, а ако хапна повече. Бях се примирила, че поне още 2 месеца ще ме боли, но явно бебето се измести в някаква друга поза и тези дни почти я няма болката или е за кратко и киселините рязко намаляха. Не съм ходила на друг лекар. Защото и с предните бременности я имах и в момента, в който родих болката изчезна, както и дишането ми се подобри.

За хъркането: От няколко дни ми се приспива много рано вечер и както си гледаме телевизия заспивам и се усещам в съня си, че захърквам Grin Дори се стряскам и събуждам. Но и това след раждането ще изчезне.

# 222
И моят нос започна често да се запушва. Преди беше само от време на време през ноща. А сега и през деня се случва. Не хъркам, но се събуждам от невъзможност да дишам нормално. Не ми помагат нито едни домашни капки, които си направих, нито разтвор с морска сол. Просто решава и се запушва и след известно време от нищото се отпушва Kissing Heart  Иначе гърба и ребрата си ме болят почти постоянно. Приех го че още 2 месеца и малко ще е така. Като ходя пеш все повече се задъхвам, но и това е нормално.

# 223
Привет! Да се “похваля” в 32ра седмица, без кой знае колко отчетливи симптоми съм със скъсена шийка и ме приеха вчера в болницата. На кратко - пийте си магнезия и се следете за инфекции от всякакво естество. 😅Казаха ми, че две таблетки са малко за бременни и ми изписаха 3 пъти по 2т.

# 224
YanchiM, спокойно, всичко ще е наред ❤️ вече сме на финала, бебета са големи Simple Smile а симптоми имаше ли или на стандартен преглед разбра?

Общи условия

Активация на акаунт