Термин Март 2025 Тема 3

• 34 799
  • 800
  •   1
Отговори
# 615
Поръчах вчера от angel baby чувал за сън 1tog (вкъщи спим и живеем на 20-22° целогодишно). И взех 2 гащеризончета. И чак после прочетох написаното тук и ме е яд, че не го направих по-рано - щях да взема няколко. Взех размер едно 50-56см, и едно 62-68см.
Тези които са си купували оттях - колко се свиват?
Някои от Зара да е купувал за новородени дрехи? Харесах си 2-,3неща, но се чудя колко отговарят на размерите

# 616
Здравейте млмичета, вие от къде пазарувате дрешки,пелени и тн?

# 617
Дрехи купих предимно от hm, но 56 р-р, 50-ти са малки.

# 618
Аз дрешки за момента съм взела от Next, HM и Reserved, но имам доста от приятелки на най-различни марки. Муселинови пелени поръчах на Kikkaboo, харесват ми.

# 619
Аз взех за изписването от Вис Виталис едно гащеризонче и един комплект боди и ританки, с които мисля да е под него, като отделно имам едно като одеяло бяло, под формата на мече тип прегърни ме, което ще ползваме от болницата до колата.

# 620
Още не съм започнала да подготвям багажа, но днес накупих последните липсващи неща за него. В списъка за болницата пише 20-30 памперса за бебе. Най-малкият пакет, който намерих на Памперс 1-ца е 50 броя. Дайте идея откъде да купя плик или нещо друго, което да е удобно, за да са прибрани в сака .

# 621
От аптека Гален, взех палет 26бр, на Памперс рзмер 1. Аз мисля директно целия пакет да сложа, в смисъл да не слагам в отделен несесер.
Дрехи накупих основно от HM,от bgdreshki взех няколко бодита. От Зара си харесах 2-3 гащеризона, но не знам и не намирам инфо как са - т.е. отговарят на размер,оголемени...

# 622
Благодаря, ще потърся онлайн пакет от 26 броя. Обиколих всички магазини, но на Памперс намирам само 50 броя.

# 623
Последната поръчка ми е от Гален, там винаги всичко е по-евтино отколкото във физическите аптеки в София.
Поръчах на Биодерма, както и с първото бебе, шампоан и душ гел в едно с помпичка за по-удобно, хидратиращо мляко за след баня, етилов спирт 95 процента и 70 процента за след като падне пъпчето, антисептична пудра, нощни превръзки (на Белла си ги харесвам най-много) и цикатридина спрей за болницата.
Взела съм също чаршафи с обиколници, протектор, матраче за количка, музикална играчка за креватчето, активна гимнастика ии май това е. Уж доста неща имах от предния път, но сега като изброявам ми се струва, че и доста неща си купихме отново. 😅

# 624
Благодаря, пуснах една бърза поръчка с памперси 26 броя от Гален, лосион , че имам само олио и судокрем. Тъкмо си мислех, че всичко съм поръчала и Rimonna ме подсети, че не съм взела спирт, но ще взема от аптеката до офиса. Римона, каква антисептична пудра взе?

# 625
Тази, която има в Гален, май е само една - ВигоСепт Антисептичен прах за рани 10 гр, предполагам всяка друга ще свърши работа.

# 626
Може ли да поясните за тази пудра защо и кога се ползва? Аз като съвсем нова в това, черпя и попивам от опитните Simple Smile

# 627
Здравейте! Това е линк към чата в месинджър, ако някой пожелае, може да се присъедини и там. 🌞

https://m.me/cm/AbYcZHtiSCcRJSxY/?send_source=cm:copy_invite_link

# 628
Може ли да поясните за тази пудра защо и кога се ползва? Аз като съвсем нова в това, черпя и попивам от опитните Simple Smile
След като се почисти със спирт пъпчето, се сипва малко от пудрата на пъпа, за максимално изсушаване и дезинфекция на областта. Може и при някакви кожни раздразнения по гънките на ръце/крака също.

# 629
Ох напоследък съм все уморена и много тромава....да попитам само на мен ли ми изтръпват ръцете и пръстите през нощта? През деня с времето минават ама сутрин особено палците си болят.. знам, че е нормално ама се чудя дали не е от това, че качих и повече кг🤔

Общи условия

Активация на акаунт