Термин Март 2025 Тема 3

• 31 150
  • 800
  •   1
Отговори
# 660
И аз се връщам от преглед, 2600 е при мен, долу ниско е, имам контракции, но въпреки това без магнезий и но шпа, да се разхождам повече, даже от другата седмица и секс можело... общо взето ме готви за раждане, погледна плацентата ама нищо не ми каза, за водите също не знам, шийката даже не я погледна за 1 път, нямало смисъл вече, казах даже и на тоновете, че е много кротка с часове и пак нищо не казаха... Нормално е всичко да те боли и така😆 и тотално забравих да я питам за гърдите, подготовка за раждане и тн... само каза, че на 10-15 мин контракции да ходя в болницата да раждам, не на 5...
Rimmona, някъде във форума бях чела за пиене на повече вода, но дали наистина има ефект или са измишльотини не знам❤️
А някой пие ли пробиотик? Някой ми спомена за теория, че ако пием пробиотик за червата можело да се отрази и на бебето после за коликите да е по-добре, ама това няма как да се докаже май, за Омнибиотик Панда ставаше въпрос

# 661
За водите съм чела, че помага кокосова вода да се пие - като цяло дръж се хидратирана. А иначе аз вече започнах Омнибиотик Панда да пия по едно на ден всеки ден от горе-долу седмица - беше ми го препоръчала фармацевтка да го започна от 8ми/средата на 8ми месец. Аз съм малко скептична дали ще помогне за колики, но поне знам, че няма да навреди, а и се надявах да помогне малко поне и за моята перисталтика.
Добавям се, че аз го поръчах от Озон, там май е на най-добра оферта 57лв за 30 сашета

# 662
Аз пия Омнибиотик панда, отразява ми се добре за ходене до тоалетна 😃 иначе и аз четох, че ако се приема от 8мия месец се отразявало добре срещу колики за бебето после, пък да видим..

# 663
И ние растем, около 2.700 е вече.

До другия понеделник трябва да реша искам ли секцио, или не. Знам как звучи. По принцип, заради възрастта ми, може да е по медицински причини. Но мен от естественото като процес, неизвестност и продължителност, много ме е страх. Т.е. страхувам се да не изгубя присъствие на духа по някаква причина. :/ Доброволно да извадим бебчо по-рано също ми се струва ... неправилно. То няма да е много по-рано, ама все пак. И имам голяма вътрешна дилема. Аз на гинекологичен преглед не мога да се отпусна и ме боли всеки път. Не знам какво да правя.

И аз имам бодежи ниско долу в ляво и някак по-осезаеми ритници горе в ребрата. Не знам вече какво и къде да си подпъхвам през нощта, за да ми е някак удобно.

С покупките не се движим много убедително. Не мога още да преценя за размера на дрешките, взех три гащеризончета от вис виталис 62 р-р, колкото да видя въобще бебешка дрешка как изглежда. Засега съм решила да купя от няколко места по-малко, като 56 р-р ще взема от Пепко/Синсей май, за да е по-бюджетно.
И да реша за изписването не мога. Мисля си таткото да взема комлект след като се роди според времето и големината на бебчо. Че то март месец може да е всякакъв. И така. Лутам се по всички фронтове.

От днес съм в болничен от 45 дни. То било хубаво. Направо си се чудя защо натисках до последно да съм на работа. Голяма грешка.

Честити момиченца на tennis_coach! Heart

# 664
И аз много се чудя за вида на раждане, направо не знам Neutral Face

# 665
Реших да родя със секцио, защото за мен това е по-добрият вариант. Имам диоптър -3.00 и това сьщо повлия на избора ми. Важно е за мен да имам контрол върху ситуацията и да знам точния ден и час на раждането, защото това ми дава спокойствие. Според мен и двата начина (естествено раждане и секцио) болят и изискват време за възстановяване, но сьм уверена, че сьм
направила правилния избор. Чувствам се подготвена за този етап от живота ми и сьм благодарна за подкрепата на близките ми.

# 666
Дзак от Декемврийската тема. Съвет: вземете и някоя друга по-малка дрешка. Тоест 50 размер. Дъщеря ми се роди 49 см, ромпъра й за изписването беше 56, тогава можеха 3 бебета да влязат в него, в момента е 52 см...още й е страшно голям. И като цяло първите 2 седмици всичко й беше огромно. Сега вече почват да й стават 56, но не виждам кога ще стигнем до 62...та специално с 62 почакайте и вижте колко ще се родят бебчетата, как наддават и т.н.

Аз родих спешно секцио след като часове бях с 10 см разкритие и контракции, та и двата вида раждане долу горе изпитах. Не е страшно (и то имайки предвид, че аз грам не търпя на болка), съвсем откровено ви казвам, по-голяма драма ми беше главоболието от упойката от колкото болката от контракциите и операцията. Така, че не се страхувайте, както и да изберете да раждате. Всичко ще е наред.

Успех момичета! Пожелавам ви щастлив и пухкав финал! 😍😍😍❤️

# 667

Здравейте отново! Аз съм в 33 г.с., а бебето ми не рита много. Имало е дни, когато преди риташе, но сега през деня почти не рита. Все пак усещам как се мести и мърда. Трябва ли да се притеснявам?

# 668
Калкото по-големи стават бебчетата, толкова по-малко място имат в корема. Щом го усещате, всичко е наред, просто му е тясно вече за супер активни ритници.

# 669
И на мен ми се струва, че по-малко го усещам, а и това, че водите са ми на долна граница още повече ме шашка…

# 670
И на мен ми се струва, че по-малко го усещам, а и това, че водите са ми на долна граница още повече ме шашка…
Моите води също са малко намалели,но пък за сметка на това принцесата я усещам доста активна Simple Smile

# 671
Аз също го усещам доста по-рядко и ако не бях минала на преглед и тонове днес щях да се притесня. Явно наистина вече му е по-тясно и не му се рита толкова 😅

# 672
При мен  откакто се обърна седалищно е нещо страшно, не се спира това бебе - сутрин, обед, вечер... преди това доста по-рядко и слабо го усещах.

# 673
И при мен е така, движенията му по-скоро вече са побутвания. Понякога е по-силно, но в повечето случаи са леки побутвания. Добре, че е хълцането да усетя, че главата е долу, защото по ритането вече не мога да се ориентирам как е разположено. И явно е слязло надолу, въпреки, че коремът ми не изглежда паднал. Горе до ребрата вече е по-празно, киселините и болките в жлъчката, които ме мъчиха 2 месеца изчезнаха.

# 674
При мен  откакто се обърна седалищно е нещо страшно, не се спира това бебе - сутрин, обед, вечер... преди това доста по-рядко и слабо го усещах.
И моята е седалищно и тези дни много шава.

Общи условия

Активация на акаунт