Любов от пръв поглед

• 3 309
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Веднага се разбира дали хората се харесват.
Усеща се едно особено привличане, във въздуха се усеща, в погледа.
Дори и да не са общували много. Ако те харесва ще разбереш. Това са някакви много малки и дребни неща, които описваш като поведение.
Изглежда ми като обикновена любезност.
Много странно ми се видя това веднъж те поздравява друг път не.
Ако един мъж има симпатии към теб ще те поздравява всеки ден, че даже и ще те спира да си говорите, ще гледа да се върти около теб, ще ти се усмихва, ще ти пише.
В един момент и на среща ще те покани.
Любов от пръв поглед няма. Това са някакви сериалски работи, романтика в книгите.
Привличане обаче има. И когато е взаимно се усеща, защото емоцията е много интензивна.
Bundyrose го е казала най-добре.
Щом се чудиш значи е не. И важи и за други неща в живота.
На работа с колегите обикновено се поздравяваме всеки ден. Дори само с усмивка или кимване.
Ако някой не ти отвърне си мислиш, че ти е сърдит.
Не описваш нищо, което да навява на мисли, че има нещо между вас. Освен, че те гледа особено. Трябва повече общуване за да разбереш.

Благодаря ти за мнението писал ми е първи
(Как е мадам😉)

# 16
Щом ти пише, има надежда.
То малко като тийновете, но в днешно време, това, че един мъж ти пише си е фактор.
В такива времена живеем. Комуникацията се измести много в социалните мрежи.
Мъжете няма да тръгнат да се занимават да пишат на една жена ако нямат интерес към нея.
Но гледай да общувате повече на живо, че и тези поданици понякога много заблуждават.
Наблюдавам какво е отношението му към теб и как се държи.
Другото, което е лошо е, че работите задно.
Това никога не е добра идея.
Но пък има и много двойки намерили се именно на работното място.🙂

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 10:20 от Caroline_Bingley

# 17
  • Варна
Почукай,за да ти отворят.Поискай си за да ти дадат.

# 18
  • София
Почукай,за да ти отворят.Поискай си за да ти дадат.

А, да бе, да преследва михаля и то на работното място. Никак не е добра идея.

# 19
Тя една такава все ми пишеше първа да ми досажда и .....вече 12 години сме женени

# 20
Тя една такава все ми пишеше първа да ми досажда и .....вече 12 години сме женени
🤗

# 21
Момиче това което ще ти напиша няма да ти хареса.Живеем във времена в които само любов в една връзка не е достатъчно.И ,никога не се влюбвай от пръв поглед или първият секс , защото после винаги излиза че са лекета.Явно си младо момиче без много сексуален опит и не различаваш сексуалното привличане с любовта.Сега реалният съвет.Дръж се на положение защото мъжете са като кучетата и винаги надушват кога ще има секс .Я с поглед ,я с румени бузки и тези сигнали които ти си мислиш че виждаш не са точно сигнали . Отделен е въпросът че ти е колега ,а има не писано правило-Никога не се""ти там където си вадиш хляба !!!!!

# 22
В  един момент човека разбира, че няма правила в любовта.

Едни хора се влюбват от пръв поглед, други не. Да не говорим колко бракове има почнали на работното място. В днешно време по-добре на работното място, отколкото в апликации, там можеш да попаднеш на много по-големи лекета, които не можеш да разкараш цял живот. А работа се сменя.

Ако някой те привлича, действай, покажи го по някакъв начин. Страшно е , но после много повече ще съжалваш, ако не се задействаш. Бързо ще разбереш, ако няма интерес и обратното.

# 23
  • София
Откровено казано, при почти "опечена работа" с колега, бих казала, че е ок и може да се направи компромис. Но при зададеното от авторката - тийнейджърска история, която ще доведе само до проблеми на работното място.

# 24
Откъде може да знаем, дали е просто задявка или има потенциал за нещо сериозно?

Не казвам, че трябва да се мине цялата фирма , за да пробваме със всеки, но ако дамата е решила да пуска тема за човека в бг-мама, то явно е по-специално привличането, поне от нейна страна.

# 25
  • София
Погледни какво е написала за колегата - понякога я поздравявал, веднъж й писал първи... за такива неща не си разтуряш работата.
Не е последният мъж на планетата, ще намери някой, който хем наистина да я харесва, хем да не й е колега.

# 26
Нищо не и пречи да е по активна, да му пише първа или дори да го покани на кафе след работа или в обедната почивка. Нито ще и падне цената, нито ще се изложи, хептен пък да си застраши работата. Жените също трябва да преследвате целите и желанията си, а тя очевидно го желае, да стои пасивна и да чака той да се сети или някой друг не мисля е добра идея. Дори да не се получи ще знае, че е опитала. Жена ми е пример за горното, както написах по назад, никога това не ни е влияело негативно на отношенията ни, дори съм и благодарен, че тогава ме извади от доста кофти ситуация в която се намирах много време

# 27
Щом ти пише, има надежда.
То малко като тийновете, но в днешно време, това, че един мъж ти пише си е фактор.
В такива времена живеем. Комуникацията се измести много в социалните мрежи.
Мъжете няма да тръгнат да се занимават да пишат на една жена ако нямат интерес към нея.
Но гледай да общувате повече на живо, че и тези поданици понякога много заблуждават.
Наблюдавам какво е отношението му към теб и как се държи.
Другото, което е лошо е, че работите задно.
Това никога не е добра идея.
Но пък има и много двойки намерили се именно на работното място.🙂

Попитах дали ме харесва така и не отговори

# 28
  • София
Не е особено изненадващо...

# 29
Момиче, ама как може да питаш един мъж дали те харесва?
Никога не бих задала такъв въпрос. Доста унизително е за теб.
То си личи по поведението, в очите, в жестовете, дори в това, което си пишете.
Той трябва да ти покаже с действия, че те харесва. Ти евентуално може само да покажеш симпатия, оттам нататък то трябва да действа.
Мъжете не се мотаят много с чатове и писаници. Ако искаше щеше да предприеме сериозни действия и ще те покани на среща.

Общи условия

Активация на акаунт