БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 77

• 8 563
  • 115
  •   1
Отговори
# 30
Привет момичета..

Продължават емоциите на Бурак и с него.
Много му се радват в Русия.

# 31
Здравейте..
Днес си мислех, колко интелигентени момичета  пишеха в тази тема .
Отказаха се.
Не зная защо?
Може би си имат други фаворити или се отегчиха,а може би не са харесвали достатъчно Буфчетата.

Както и да е .Важно е те да са щастлви с децата които създадоха.

# 32
Ами няма много за казване. Аз гледам сериала, понякога ми се завъртат снимки, кратки видеота от техни посещения тук там. Харесвам ги много и като двойка и като семейство. Дано успеят да съхранят брака си, че с тези нахалните женоря къде ли не, не знам какви нерви трябва да имаш. Иначе аз чакам 180 епизод на сериала. Май уж убиват Бала. Но ме съмнява. Ще я възкресят по някое време се надявам.

# 33
  • Благоевград
Аз също ги следя в социалните мрежи, радвам им се на прекрасното семейство, но нямам времето да гледам Осман. Активно работещ човек съм и понякога наистина нямам време да обърна внимание на моето си семейство.
При няколкото ми ходения в Истанбул съм си мечтала да ги срещна, уви, не се случи.
sebi, похвално е, че си толкова отдадена на своите фаворити, знам през годините, че ти отне време да приемеш Бурак като сериозен партньор на Фе. Прекрасни са! Истински сродни души!
За съжаление в този динамичен живот, приоритетите ни с годините се променят.
Януари бях в Истанбул и толкова се радвах в мола на снимките на Бурак и Фахрие на магазините, единственото нещо, което си купих беше палто от Котон само заради Фе, така изразявам подкрепата си към нея. Племенникът ми тази година е абитуриент и го заведох в София в магазина на Бурак да купят костюм, пак за подкрепа.
Повечето информация за тях е на турски и руски, не разбирам и не говоря тези езици и ми е трудно да получавам актуална информация, предполагам, че и други са така.
Благодаря ти за целия труд и че продължаваш да поддържаш темата! ❤️

# 34
Здравейте момичета,Себи не напразно ти казвам че си стожера на групата,за съжаление и аз не мога често да влизам,а и миналата седмица ми изтри два поста,интернета на работа нещо го няма,иначе фаворитите са ми те,нямам време за други сериали и да си кажа честно следя само Осман в момента,страхотна игра прави Бурак,толкова се вживя в ролята си че съм просто без думи.
това е от последната серия ,миналата седмица,Бала Изгоря и мъката на Осман беше предадена уникално/все се надявам че ще излезе жива,спасена от дъщерята която все още неможе да си спомни че тя е майкаи,София се е постарала доста за да изтрие памета и,но предполагам че накрая точно тя ще я убие/Тежък за гледане мистава но като знам че е последен сезон нормално.
Иначе самия сериал държи рейтинг нищо че е 5 сезон.
Колкото до пътуванията му по света,известноста е тежка,но съм сигурна че,семейството му е преди всичко
и отделя внимание на любимата си и децата.
Нашите малчугани са били на рожден ден
и малкия сладур порасна.
Пожелавам ви прекрасна седмица момичета,:blue_heart:Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart

# 35
Здравейте отново незнам дали ще остане поста ми Себи я няма ,надявам се да си добре имаме нови снимки от рождения ден на Керем

и видеоклипчета има
https://www.facebook.com/100014911745964/videos/pcb.182799742469 … /3799875613597046
https://www.facebook.com/100014911745964/videos/pcb.182799742469 … 1/593323316909251
Приятна вечер момичета!Нашите симпатяги са на ниво както винаги,силен ген има Бурак и двамата сина приличат повече на него.Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart

# 36
ДЖИЛ...ПРИВЕТ !и на всички които с в темата.
АЗ съм добре за годините си, но ми мъчно за МИМИ , че се отказа от нас.
Желая и и от сърце да е добре.Добър сътематик ни беше.BowtieFlowers Hibiscus

Та по темата.
Да трудно е да си  много известен  и кадърен.
Мнооооооого са завистниците.
Трябва да се борят и  успяват ,защото ги крепи любовта и децата  .

Добри,  даже отлични родителите  са!

A това трябва да ни говори нещо.
   Джил май и аз да не пропусна поста си го пращам  без снимки.

Ако успея ще допълня.

Старахотни   снимки са постнали от РД на Керем.
Най - вероятно когато няма много новини околи тях.

Не успявам да ги постна.

На мен ми се струват много различни двете момчета.

Каран е много екаспанзивен и намръщен.
Керем ,обратно -спокоен , послушен , красив.
НО...... децата се променят и ако имаме желание ще ги следим, заедно и с проекта на майка им.

.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 22:13 от sebilMM

# 37
Здравейте момичета,радвам се че си добре Себи и на линия,малко снежни снимки от прекрсното ни семейство

аз говорех за визуално силния ген на Бурак,иначе ККаран е буйния спор няма,Керемчо е кротушко.
Даса живи и здрави.
Приятна вечер Blue Heart
Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 38
Здравейте момичета, Джил,Тина Вичи....
Благодаря ви че споделяте в темата  приятните си чувства  към БУФЧЕТАТА.
Тинанаистина ме изненада с това ,че си запозната с моите вълнения около настроенията на Бурак понякога:blush:
 Аз винаги си мисля за моите любимци и последното което ме притеснява остават  неясните отношения м/у Фахрие и семейството на Бу. Голяма  и силна е връзката БУ и сестра му. Аз ги помня от 2013 г.....
  Прекрасни снимки по повод 2-я РД на Кермчо.Снимки изпълнени с любов , разбирателство и красота.

Аз да си призная се бях заблудила и от 18 януари чакат тържеството на рожденика.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 17:27 от sebilMM

# 39
Здравейте момичета Себи не съм цопвала от две седмици в темата,проверки,приключвания, схеми.
При нашите всичко е наред като гледам Осман наближава бавно към края си,подържа добър рейтинг,
ту надолу  ту нагоре,но за 6 сезон е просто супер.
Страхотен Осман.
Фе разтоварва и играе голф,учи и Каранчик.

букетче от Каран за Мама.
Приятен уикенд момичета!:blue_heart:

Blue HeartBlue Heart

# 40
Привет Джил Flowers Hibiscus

Тъкмо си мислех .че темата ни е приключила и ти се появи.
Благодаря ти за новините около Осман
Герой е Бурак ... докато снимаше серияла създаде две невероятни момчета и запази любовта   си с Фе.
 Много се чудя какво стана с филма на фахрие ?Нали  го очаквахме  в края на януари?

Много го обичам Бурак в такова настроение.

A Бурак е и много диобър баща. Иска момчетат му да са добри във всичко. Дори малкият Керем да оцелва дупката е голфа.

Добре сменят местат в които почиват _ от дълбок сняг до равната трева  на голф игрищата.

Забелязахте ли  стайлинга им.Браво!

'  Приятна вечер:hearts:

# 41
Привет !

Нашето любимо семейство освен ски , голф ..изпитва и възможностите на Каран  в плуването.

Прекрасни актьори в ролите си .
Очаквам новите  и все така успешни.

# 42
Здравейте момичета явно е че всеки е зает някъде си и  нямаме много време за темичката,и Себи милата остана сама най-големия герой на темата.Да сте здрави и щастливи всеки където и да е,в тези светли празници надявам се всеки е прекарал със семейството си!

Семейството ни е добре всеки зает с нещо,Сериала на Бурак е към края си,тегаво и трудно ми е да го гледам,но трябва да видя как ще завърши.
Приятна седмица ви желая момичета!:purple_heart:Purple HeartPurple Heart

# 43
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Така поздравяваме ние от миналия век:hibiscus:

Мислех си цял месец ДЖИЛ , че темата ни е приключила поради липса на интерес към любимците ни.
Радостна съм ,че не всичо е свършило щом ти си тук Heart

Има доста нови  снимки  и събития около сем. Озчивит.

Каран стана на 6 год.Да им е жив и здрав  и ги радва с талантите си.

Щастлива майка е Фе.Синовете и я обожават и тя тях.

A знаете ли , че за ролята на Hareem Al-Sultan първо е предложена на Фахрие,а след като тя е отказала/не знайно защо е дадена на  Maryam Ozerley💯

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 22:29 от sebilMM

# 44
А знае ли се колко епизода ще е 6 сезон? ПОнеже казвате че върви към края си и вероятно някъде е писано?

Да свършва вече, че почнаха да си съчиняват какви ли не небивалици вече сценаристите. Малко на творческо безсилие отива работата. Да измислят един хепиенд и това да му е края. Много красиви артисти всички, прекрасни деца артисти също, актьорите с положителни роли прекрасни, така също и тези с отрицателни. София ми е любимка от Великолепния Век.

Много силна сцена направиха когато Халиме скочи от скалата. Показаха София колко много се е привързала към Халиме, не по-малко страдаше от Бала. Хем не ми се разделя с героите, хем не ми се гледат бози. Да са живи и здрави всички, да ги гледаме в други филми.

На Мерием толкова да ѝ и отиваше Хюрем. От как се е преправила изглежда много добре. По-добре от колкото във Великолепния Век. Но тя там и по-млада. После другата артистка не ми допадна хич.

Общи условия

Активация на акаунт