БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 77

• 6 326
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
Нова от семейството

# 46
Heart Exl

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 22:31 от sebilMM

# 47

Здравейте момичета  с любимци БУФЧЕТАТА:hugs:

Когато децата се създават с любов се получава това.

# 48
Нови на Фахрие

# 49
А има ли някаква истина че Орхан и Холофира напускат сериала? Постоянно ми излизат някакви слухове и не знам дали са вярни или клик байт. Също ми се завъртя че са и двойка в реала. МНого се зарадвах. ТОлкова да си отиват двамата, както и Аладин и Гонча. Големи сладури. Обожавам ги тези деца. Отделно на инстаграм излезе че Черкутай(Керкутай) не знам кое е правилно и те си имат бебче с Айгюлчето. И те много са ми красиви. КОлко връзки е създал този сериал..... Чудесно. Дано създадат хубави семейства по примера на "бея" си. МНого се радвам за всички.

# 50
Здравейте,
Ази , тази Фахрие... страхотна  е!
Децата пораснаха, грижите намаляват и тя все  спокойна и красива става.
Това пишат рускините над снимките ,които ти си поснала.
Чудесная реклама к дню матери, Фахрие просто прелесть, услада для сердца и глаз, машАллах. Хочется поскорее увидеть её в новом интересном успешном проекте с харизматичным партнёром, иншАллах амин амин амин.

Вичи аз за съжаление  не следя последния сезон на Осман и не мога да коментирам героите, но от тези които зная и създадоха семейства по време на снимките , но много харесвам Черкутай и Айгюл .Страхотни са .
  С приятното чувство съм, че и самите актьори  създадоха  истински приятелства.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 21:26 от sebilMM

# 51
  • София
Фахрие, Бурак и синовете им са били на вечеря в ресторант с прекрасен изглед към Босфора.

# 52

# 53
Здравейте  момичета Flowers Hibiscus
 Приятно ми е  , че темата ни живна  благодарение на    вас - Джил.Ази, Благе Вичи

Винаги много ми е приятно когато виждам нашите Буфчета заедно, спокойни и кроящи нови  проекти  в личен и професионален план.

Аз ли не съм в час или не са публикъвани тези снимки ,но много ми харесват.
Мисля си защо сега  ?
Не беше ли РД на Каран през аптил?

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:18 от sebilMM

# 54
Здравейте прекрасни,одавна не съм минавала през къщичката,и какво да видя красива Фахрие ,страхотно семейство.
Фе явно снима реклама много дейна и красива,пораснаха децата време е за работа,не че е спирала
,и Бу снима реклама.
работливи и всеодайнни,макар на доста да са трън в очите.
Рождения ден беше април,явно снимките са по късно пуснати

Ето една снимка от мама Селджан-в реала мнпго пораснал сладур вече

Колкото до Осман не ми се щеше още един сезон с Бурак да има,исками се другаде в друга светлина да го видим,но
явно още един сезон или може би половина за да преминат къмвремето на Орхан.И аз четох че ще има смяна на актьора играещ Орхан с някой по известен даше се впрягаше някакво име.Нищо сигурно няма.Да ви кажа само че чест му прави на Бу че се е съгласил да играе до последно,предишния артист играещ в Ертогрул отказа да играе като баща на Осман с Бурак.Но пак ще видим.Май дълго стана.Извинявам се за което.
Приятна седмица момичета,Себи специални мила:purple_heart:Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 55
момичета свърши ли 6 сезон? Че серия от миналата седмица не мога да намеря...

# 56
Здравейте момичета Heart

Джил...нали знаеш, че когато те няма ми липсваш  много  Hug

Галя , за съжаление  не съм наясно със сериите и сезоните на Осман .Изпуснах му края.
Затова  пък да сложа един незабравим ОСМАН.

уже 11 лет вместе с 2014 года.😊😍

И това тарикатче няма да е много кротко, но с времето ще се кротне като батко си.

Лека и спокойна нощ!

# 57
Ново  от Фахрие

# 58
Здравейте,
  АЗИ:hibiscus:

Нашето  момче  вече порасна .
Първите млечни зъбки вече са за смяна с постоянни.

Ново посещение  на Бу в Русия.

И Фе ... красива и преди и сега..

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 19:42 от sebilMM

# 59

БЛЕСТЯЩА!

A и страхотна майка  и любима:heart:

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 09:56 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт