БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 77

• 6 330
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета да цопна за малко в темата,Себи мила много ни е хубава рожденничката държи фронта на всякъде просто страхотна жена Бурак оцели 6-ца от тотото.На мнение съм че тя е в основата на всичко което се планува в тяхното семейство.
Сезона на Бурак свърши снощи с много хубава серия

и с рейтинг който никога не е имал,лято е на никой не му се гледат сериали май,както и да е Бурак е великолепен а и много дълго време продължи,мисля че в следващия сезон той няма да е до края,предполагам може би преход ще направят.
Май дългичко стана желая приятен ден на всички момичета!:purple_heart:Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart

# 61
Здравейте момичета!

Джил Heart

И малко новини от днес.

# 62

Изненада!😃

# 63
  • Благоевград
Здравейте, момичета! ❤️
Много красиви нашите Буфчета ❤️
Вчера са си сложили снимки от Монако, разглеждали са пистата на Формула 1.
Не очаквах Бурак да махне брадата, шокирана съм. Сериалът приключи ли?
Хареса ми новата реклама на Фе с банката, много е красива с коса на степени ❤️❤️❤️
До скоро, момичета! ❤️

# 64
Привет момичета:hibiscus:
Пиленце,Тина:heart:HeartHeart
Гледам го нашия хубавец и не зная какво да кажа,
Спомням си колко много се ядосвахме с Мими и Джил на брадата му .Все ни се искаше да я няма .а сега  ми се струва  по- обикновен.Даже е и с по- освободени  маниери .

Така с еднодневна брада май най-много ми харесва;

Така е през лятото- почивки, визия, среща с фенове на нашите любимци.
   Чакам обаче с нетърпение есента с новите им професионални проекти ,че иначе се губи целта на темата , а именно  ролите, изпълнението сюжет и т.н
    Не се разбра дали Осман продължава,Там Джил е силна. На мен ми омръзна  по едно време и спрях да го гледам.
    Обичам филми и къси серияли до 10 серии.

Керем е лесен ..нищо не разбира.Важно е мама га го е гушнала;

Проблемът е при  Каран- ревнува   баща си от вниманието му към други жени и деца. Да му мислят Буфчетата.

https://getpocket.com/ff_signup?utm_source=firefox_pocket_save_button

Едва ли разбира все още защо татко му гушка другo дете макар и момиче

А за връстник  Frowning1

До скоро.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 18:20 от sebilMM

# 65
  • София
Фахрие и Бурак съчетават почивката си в Бодрум с детския фестивал организиран също там. Момиченцето което се е снимало с тях е Съра Йълмаз. Тя участва в нашумелият напоследък сериал Рибарче.  Вижда се щастието в погледа му от това че ще се снима с такива известни артисти.

# 66
Здравейте,
БлагеFlowers Hibiscus
Не следя напоследък много сериали и затова  ти благодаря за информацията.
Това момиченце е наистина щастливо м/у Буфчетата.
 С огромно нетърпение очаквам  и двамата ни любимци да имат нови проекти подобен на Рибарче.

Не е зле  а ?

Има много снимки с тях но не зная кое е ДА и кое е от ИИлект.
   Мразя го!
   Няма да станем по -умни , но по- мързеливи  и готованци със сигурност  от него.
  Зная ,че не е до възраст, а  от знания и интелект. За сега по Света ги няма според мен.

До скоро с реални снимки и то според  моя интелект:ill:

# 67
Аз нещо Бурак не мога да го възприема без брада. От кога се моля да я махне, сега пък ще речеш друг човек гледам. И аз приключих Осман с триста зора, бая ми беше омръзнал. Едва догледах последния епизод на 5-6 пъти даже. Сега съм си дала почивка. Иначе захванах "Истанбулска енциклопедия" след това. Тотално различен филм, съвременен. Нашите герои не учавстват в него. Но не ми върви. И той ми е на пауза за сега. Та и аз съм в лятна почивка.  След месец ще посетя любимия си Истанбул и като се завърнем ще видим на есен какво ще гледаме.

# 68
Здравейте, 
Надявам се,  че приемате нови хора, които харесват Бурак и Фахрие. Чета Ви отдавна и се радвам на всичко споделено.

# 69
Привт момичета Flowers Four Leaf Clover

Много се радвам когато  компанията ни се увеличава и с нови момичета .
Само дето не се сещам как да се обръщам към теб blueberry97?

Така по- го възприемам -с много лека брада.
Абе хубав мъж си е наш Бу и ме се иска да го гледам  в съвременна роля наесен.

Тази снимка  е стара но не я бях виждала.Много се радвам когато видя заедно цялото семейство на Бурак.
А Фе е винаги до бащата ба Бу . Голяма слабост са си.

# 70
Себи, може да ми казваш накратко Боби. За мен така е по-лесно.
Иначе, Бурак наистина е много променен без тази брада, но според беше време да промени визията си. Като Осман бе страхотен, но му е време за почивка, а след това за нова роля.

# 71
Привет момичета!

БОБИFlowers Hibiscus

Това лято нашите  любимци изглеждат прекрасно и спокойни.

Не им е лесно на известните и красиви двойки.
През зимата се занимаваме с проектите им , а през лятото с личния им живот.Разделят ги , събират ги .....

Прекрасната ФЕ!

Различния БУ!

# 72
# 73
Любима Фахрие, любимо семейство. Надявам се, че ще видим Фахрие в някой проект, дори и да е дигитален. Казвам го, защото чета за огромна криза в турската тв индустрия.

# 74
  • София
Семейство за пример. И според мен това е благодарение на невероятната Фахрие.

Общи условия

Активация на акаунт