БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 77

• 6 331
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер мили момичета Heart Exl
  БЛАГЕHeart

И аз мисля като теб,
Откакто се обявиха за двойка през 2014-2015 година Фахрие се грижи непрекъснато за всичко!
Външен вид на двамат и децата им. Редовна информация кой къде е и какво прави.
Невероятна грижа за децата , които я обожават.
А старанието и да е винаги с него  и го представя  по-най добрия нячин е впечатляваш.

Приятна вечер!

# 76
  • София
Ще споделя с вас нещо на което попаднах в социалните медии.
Напоследък се носеха клюкарски слухове за развод между Фахрие и Бурак. За мен това е поредната интрига. За кой ли път ги развеждат завистниците. По този повод Фахрие, за да разсее тези слухове, е написала следното: “Уважавайте семейния живот и семейната институция!“, а Бурак е качил снимка, на която е оставил следното послание: "Въпреки всичко ❤️😘 Толкова си красива, любов моя ❤️”.

# 77
Завистта не подминава никого, за съжаление. Да са живи и здрави Бурак и Фахрие и им желая още дълги години щастие.
Ако става на въпрос, прави ми впечатление,  че има някакси пренебрежително отношение към Фахрие. Била надменна и едва ли не никой не искал да снима и работи с нея,но....всички помним нейната роля на Неджля в "Листопад". Тази и роля показва огромния талант на Фахрие. Вече тя само надгражда. Не знам защо е тази злоба....

# 78
Здравейте  момичета Heart Exl

Благе, Боби разбирам възмущението ви  за глупостите ,които пишат глупави и зависливи хора.
Но всички знаем-завистта просто няма почивен ден ,а нашите любимци  я провокират ежеминутно.

Май много хора не разбират ,че ако Фахрие реши да флиртува и кокетничи няма да има мъж който може да и устои НО.....
         Тя е много сериозно момиче/малко демоде за днешно време/ -сериозна във връзките си  преди брака с Бу и още  повече като омъжена жена след брака и с любимото момче.

Някой да каже нещо лошо  по повод  майчинството и?
        Тя е перфектна съпруга за Бурак и най добре го разбира бащата му.

Мпже би последния коментар за раздяла м/у тях е била провокирана от сцени които не успявам да ви постна .
        На събитие на което Бу е с новата визия без брада  с бежов  костюм и правещ снимки с кого ли не .....ама и Каран е бил там и се е рзстроил от липса на внимание към него.
           Имаше сцена в която Фахрие нещо  го съветва да  поговори с него . а Каран блъсна ръката на баща си..
  Конфузно беше но за мен нормално във всяко семейство.

Та......Боби,колкото до изявите на Фахрие  в професионален план след ЛИСТОПАД може да се каже МНОГО!

Както  никой не иска да играе с нея заради характера и  са  били ней
ни партньори  най- красивите и желани турски актьори..

МАЧ  ЗА ДВАМА- с ТОЛГА САИШМАН

ТИ СИ МОЯ ДОМ- с ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ/ имала е дълга романтична връзка с него/

ДЖАНСЕЛ ЕЛЧИН Лъжовна пролет

ЧУЧУЛИГАТА............знае се кой е ?!

ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА ТЕБ-   БУРАК!

БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ- Мурат Йълдъръм

С РУСИЯ В СЪРЦЕТО-  Къванч Татлъту

ДО ЖИВОТ- Енгин Акюрек

Баръш Ардуч..... последния сериал в който участва Фе

А сега бих попитала всички ,които не  я харесват и смятат за посредствена актриса как така се съгласиха едни от най-добрите турски актьори да си партнират с нея?

Лека нощ!

# 79
Себи, човешката злоба няма край. Очаквам Фахрие да се появи скоро на екран с качествен проект, за да покаже на всички, че е една прекрасна актриса.
На Бурак му пожелавам да си починеш хубаво, защото след проект като "Основателят Осман" трябва хубава почивка и възстановяване.

# 80
Привет момичета,

БОБИ,според мен Фахрие е готова с нов проект и скоро ще я видим във  филм , а после може и в кратък сериал.
Тя е много прецизна в изборите си на проекти  и никога не е бъркала.
За мен е по-важно Бурак къде ще започне.
След Осман летвата е вдигната.Много ми се иска да изиграе съвременен  герой и то не лигаво влюбен ,а сериозен адвокат , мениджър,може и лекар.

# 81
Себи, дано да си права. Очаквам Фахрие на екрана. Честно да си призная,  не я гледах в Алпарслан, защото самата тематика на сериала ми бе много далечна. За Осман - не съм гледала последните 2 сезона изцяло, а само отделни клипове. Например, сега ще видя продължението за Орхан, защото в ролята на Нилюфер хатун ще влезе Махасин Мерабет - една много красива актрисата, която има страхотен потенциал. Пожелания си след време да я видя в проект с Фахрие или Бурак.

# 82
БОБИ.  докато чакаме сезона на филмите и сериалите ще се задоволяване  с нещата от живота на всички турски актьори ,които обичаме и харесваме Smile

[

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 18:30 от sebilMM

# 83
Привет..
   Мина без постове близо месец.
   Реших да се пробвам за пост без санкция.

Тъкмо бях взела да се притесняван, че  не виждам нашите  любимци заедно и ето ти днес нови снимки.

А тези двамата мои любимци останаха приятели и след ОСМАН.

Общи условия

Активация на акаунт