БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 77

• 8 540
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен. Аз също не съм се включвала скоро, но така се случи. Иначе, в инстаграм следя нашите патрони и много им се радвам. Надявам се, че поне Фахрие ще се появи в някакъв дигитален проект, защото всички виждаме какво се случва в техния дизи сектор.

# 91
Здравейте.....Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

ДЖИЛSparkling HeartFlowers Hibiscus Толкова много се радвам и за внучето- да е живо и здраво и има КЪСМЕТ в този живот:hugs:HugHug

И най -вече , че намери време и за нашата обител.
   И аз си пожелавам нов и успешен  проект на ФЕ , а защо не и наш БУ да намери толкова успешен проект колкото бе и Осман.
   Ще внимавам да не се поддам на ИИ.За сега не го зачитам освен в сверата на медицината където имам някаква експертиза.Stuck Out Tongue Winking Eye

БоровинчеHug така  ми е по- лесно да те наричам и на теб много благодаря  , че си при нас.

Тази есен май нашите любимци са решили да обиколят източната час на Земята къде сами ,къде с децата но ме радват много.
Дано това е зареждане батериите:yum: преди силен сезон като главни герои в успешни проекти.

Дано можем да им се насладим на таланта тази зима.

Желая ви спокойна и приятна вечер!

# 92
Аз също очаквам скоро любимата ни Фахрие на екран, но дано да е за платформа. Надявам се да я видя и в някоя реклама, но съм твърдо НЕ да се върне по телевизията на този етап. Всички виждаме какво се случва. Липсват ми качествените сериали. Дано да се промени всичко, защото искм да гледам любимците си в качествени проекти.

# 93
Огнена жена

# 94
Още нови на ФАХРИЕ

Със семейството

# 95
Днес вече съм на работа и веднага ми попаднаха нашите симпатяги.Страхотни били на посещение на някакво шоу всички семейно.С една дума класа ,облекло визия всичко,после в устата на враговете.Ние си знаем кой е причината да изглеждат така Фе няма да излезат като размъкнати по улиците всичко е топ.Нека завиждат.
за ръчичка напук на враговете
всичко изпипано.Ето за какво ги харесвам,знаят че са видими и винаги са топ.
Приятен ден момичета вече съм на линия и ще се отбивам по-честичко!:purple_heart:
Purple HeartPurple Heart

# 96
Здравейте момичета,

Това искам да виждам ,докато двамата родители готвят своите проекти.

Дни наред не можех да изпращам снимки.

Сега е добре и се включвам.

Много съм доволна ,че Бу и Каран са  щастливи заедно. Имаше моменти когато Бурак се раздаваше на фенките си и детето нормално безгранично обичащо майка си се дразнеше и реагираше. Сега е е доволен.Толкова време са заедно на почивка.

Дано да е истина и е филм а не реклама в която участва Бурак.
 Gugal ми го превежда.

НАЙ-КРАСИВОТО МОМИЧЕ В ИСТАНБУЛ!

А на тези момчета останали приятели и след ОСМАН им се възхищавам искрено.

Приятна вечер мили момичета.!

ДЖИЛ:hugs:

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 21:07 от sebilMM

# 97
# 98
Здравете,

Нашите  любимци са в Берлин май. Дано не греша но това няма значение . Важно е да са заедно е щастливи.
Аз това виждам на тази снимка.

Продължавам  да се надявам ,че Бу се готви да ни изненада с  нов филм.

# 99
Семейство Озчивит

# 100
Здравей АЗИ,
Виждаш ли колко са естествени нашите  БУФЧЕТА
Ето затова  ги обичам и интересувам от тях.

А това е малкият Керем в поза на брат си от преди години.

Готови са за празниците.

А нашият Каранчо е вече със сако и вид на пораснало момче.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 18:36 от sebilMM

# 101
Прекрасни HeartHeartHeartHeartHeartHeart

Но как така празнуват КОледа, имат елха...Много странно. Нали са мюсулмани?
Имам колега от Йордания, направо побеснява като види тези елхи и коледни украси в Турция. Какво било това. Аз пък въобще не съм се замисляла даже, докато той не се разфуча един ден, че това не било редно.....Нямам представа кой какво празнува, кое е прието, кое не, но след като тоя не го преима, се чудя другите как са го приели.....

# 102
  • София
Само последната снимка изглежда истинска, другите са създадени с ИИ.

# 103
Здравейте, момичета!

Много отдавна не съм писала в темата, поради прекалено ангажименти в новата ми работа, но от време на време чета и следя вашите постове за Буфчетата.
Включвам се днес, за да ви пожелая на вас и вашите семейства светли празници и много усмивки.
Бъдете здрави, щастливи и благословени !

Себи, Джил и всички други фенове позволявам си да ви предложа един нов и страхотен приключенски сериал, докато чакаме проект на Бурак или Фе. Изгледах го набързо и много ми хареса. Себи, с нашия любимец е Джан Яман, казва се САНДОКАН,принцът на пиратите. Започва излъчване и по БТВ на 05.01.2026 г. Малко прилича на Карибски пирати с Джони Деп.
                Весели празници и щастливи дни!

# 104
МИМИ......HeartHeartHeartHugHugHug
Просто нямаш представа колко се радвам , че се обади.
Чувствах се изоставена.

Днес Бу става на 41г.
Пораснаха  любимците ни.

Надявам се , че поне един Бурак е истински, че ми писнаха тези с ИИ

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 22:07 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт