👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 5

• 11 228
  • 172
  •   1
Отговори
# 105
Явно и вие преминавате през подобен период, може би ако около нас виждах и други като моето щях да се утеша една идея повече, че нищо му няма, но уви всички други се държат на положение и все едно сме единствените с кризи. 🫠
Днес гледах ето това, не знам дали някоя от вас го е ползвала, мисля да пробвам. 😔

# 106
Моят само мен не слуша,но нормално само аз го гледам.
Трудна работа за сам родител.
Мисля че са в период и ни изпробват ,та вероятно за това така се държат.

Вчера падна от 1 шкаф,докато се обърна и той вече дивее някъде,нещо ...

Аз преди яслата ще заложа на коластра,да видим.
А и да ви се похваля прецакаха ме и от работата - и работа няма да имам скоро.

# 107
Здравейте.
Случвало ли ви се е при децата ви да има кръв в акото?
Днес взех малкия от детска и казаха ,че се е изакал (доста твърдо ) и имало кръв в акото.
Казаха ми да го наблюдавам и ако има пак да го види лекар…

# 108
Може от това, че е твърдо акото да се е получило и лек кръвоизлив, но ако наистина се повтори е добре да се посети специалист. Иначе може да дадеш разхлабващи храни в близките дни, за да подпомогнеш по-лесното изхождане. При нас има голям ефект сини сливи, праскови, круша. По-течна храна също като консистенция.

Малка лисичка, как така те прецакаха? До 3г. имаш протекция от закона, ако договора ти е постоянен и не се закрива звеното,в което работиш. Има хубава тема за майчино счетоводство, можеш да се консултираш там.

# 109
микин , аз съм си паника,та сигурно бих завела веднага.

Номадче , за съжаление ... е решила и го направи.

# 110
Ех, съжалявам 🥺
Желая ти бързо намиране на нещо подходящо и проблемите да са скоро зад гърба ви!
До момичетата с малки диванета като моето- има надежда! От миналата седмица е на ясла и не са казали нито веднъж да е удрял децата, на няколко пъти се е опитвал да дърпа играчки от ръцете, но нищо повече.
Искрено се надявам тази агресия да е зад гърба ни. Цялостно забелязвам и че се успокои след като започна да посещава яслата, вечер заспива изморен и вкъщи истериите понамаляха (не са изчезнали напълно), но го отчитам като голям напредък.

# 111
Здравейте.
Случвало ли ви се е при децата ви да има кръв в акото?
При нас се е случвало, направете снимка на акото, или помолете за такава и отидете на лекар.Про нас беше бактерия и се наложи проем на антибиотик.

# 112
Едвам намираме обувки с много широко краче е.
Говори доста,но само отделни думи,някои ги съкращава.
Кръстихме го вчера.Порева си стабилно.Здраве да е , мина.

Чудя се на яслата как ще е,като го гледам каква гербова марка е с мен , не ми се мисли.

Вие давате ли още детска кухня , АМ ?

# 113
Кухня давам и се яде засега. Нямам намерение скоро да се откажа от нея, ако тя не я откаже. Сега като работя времето е още по-ограничено, а ние караме предимно на скара и салати.
АМ го отказа сама края на Май. Просто една вечер хвърли шишето и това беше. Мъчихме я около седмица, но отказа категорично. Даже не разбрахме защо и как се получи.

# 114
Това е супер.
Баща ми му махна бибата вчера,че минало едно куче и то я е изяло ,малко драма имаше показва с пръст към устата и я отваря,че я няма,но свикна мисля,даже се отпуши да говори.

# 115
Това с бибата и кучето и ние го играхме, ама не мина номера. 🫣
Все още си я търси при заспиване, после я махам. Покрай започването на ясла и никнене на зъби се засили желанието, преди това имаше и дни без нея.
Кухня взимаме готова, не мога да готвя с такова разнообразие. Иска и от нашата храна понякога.
АМ все още пие вечерно преди сън, по-скоро от навик, понякога не се сеща, друг път сам си казва.
Препоръчвам за широко краче на biomecanics, garvalin & superfit. Пробвах какви ли не и само тези са окей, вс друго идва тясно. Сега мина на 26-ти номер.

# 116
Охо,голямо краче.
Ние сме на 24 номер,намерих едни адидас без връзки/лепки.
Благодаря, ще разгледам моделите.

# 117
Отдавна не давам АМ. Постепенно го отказа. Не купувах за след 1г. Било с аромат на ванилия не знам си какво.. зарибявки. Не мерси.
Биберон също не ползва от много време. Беше само за заспиване, но веднъж го метна от кошарата и аз не ѝ го върнах. Не го и потърси.
Говори много. Цели изречения. Отделни звукове още липсват, но се надявам скоро да се регулират.

# 118
Здравейте и от нас!
 Пожелавам успех на всички, на които им предстои тръгване на ясла! Чета ви, но не съм писала скоро...
Нашият юнак АМ го отказа още по Коледа, просто отказа да пие в продължение на 3-4 вечери и така. Биберон много си търсеше и се чудех как ще стане работата с отказването му. Ами отидохме на почивка юни месец, бях взела с мен за всеки случай биба, но не му я дадох. Там покрай смяната на обстановката и новите емоции не се е срещал за нея. Като се върнахме се сети и я потърси точно един път. Аз му обясних, че вече няма биба и му припомних, че на почивката ни не е имал и така приключи въпросът.. Обаче пък не иска да сяда на гърне. Аз и не го тормозя все още. Имах желание да махаме памперса сега в жегите, но той не искаше гърне и така си остана..
Говори много, прави изречения от два месеца насам. Обувки носи 24 номер.

Лисичке, дано да се наредят нещата с работата по най-добрия начин!

# 119
Аз започвам да се отчайвам,явно като е сам човек и се закучват нещата с възпитанието.

Общи условия

Активация на акаунт