👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 5

• 12 728
  • 190
  •   1
Отговори
# 180
Аз давам витамини- д и ц ежедневно, пробиотик от време на време.

# 181
При нас има и друг проблем. Август беше в болницата защото изкара мононуклеоза и от тогава какво стана на постоянно е със запек… ето вече 4ти ден не е акал… тук в Англия не предприемат мерки и ми казват да давам лактулоза…

# 182
Сави към края на Септември беше със стрептококова ангина и пи антибиотик. От тогава е със запек и мисля, че вече стана психологически проблем. Лекаря даде сироп за да втечни изпражненията, но вече те са добре и тя продължава да не иска да се изхожда и да плаче с часове, когато й се доходи. Позната ми каза, че с нейното дете са се борили 2 години с този проблем.

# 183
Милата душичка,дано скоро се възстанови!

Аз давам едно спрейче и да чукна на дърво 4-та седмица кара на яслата.Но това пусто ядене ...

# 184
Какво е спрейчето

# 185
# 186

Здравейте . Малкият е на 2г и 5 месеца вече. Вчера напипах нещо там където ми е пръста но не мога да обясня какво е ,не се мести ,като по твърда част е може би топче.
Нормална анатомия ли е това според вас или може би има лимфни възли там?
Разбира се ще се допитам и до лекар .

# 187

Здравейте . Малкият е на 2г и 5 месеца вече. Вчера напипах нещо там където ми е пръста но не мога да обясня какво е ,не се мести ,като по твърда част е може би топче.
Нормална анатомия ли е това според вас или може би има лимфни възли там?
Разбира се ще се допитам и до лекар .
   Преси няколко месеца и аз напипах там, дори мисля че и от двете страни имаше. Водих го на лекар, казаха ми лимфни възли и че му е слабо място, ако получи инфекция или алергия към нещо, първо там ще се образува топче. Няколко дни преди да го усетя беше нахапан от комар по главата и се беше подул, оказа се че има алергия към ухапванията. Това се оказа в нашия случай, дано и при вас е така.

# 188
За колко време се махнаха движеха ли се защото при нас не се движат просто си е там, но видимо не се вижда

# 189
За колко време се махнаха движеха ли се защото при нас не се движат просто си е там, но видимо не се вижда

Не се движеха, имах чувството че е част от черепа му. Намаляват големината и пичти изчезват и само един течащ нос и всичко наново.

# 190
Благодаря за споделянето и при нас са така…

Общи условия

Активация на акаунт