https://youtu.be/UTr4ojaSSGE?si=iOHpRFBz2NiBU1s0
Ако финансовата част е проблема - онлайн магазина на Деца на борда предлагат столчета на изплащане, от Емаг също може да се поръча на изплащане, вероятно в други магазини също. Наши приятели взеха Косатото, защото не им се даваха още 200лв отгоре за Бритакс. След като дойде и го сравниха стабилността след монтажа с нашето съжалиха, че са избрали него (да не говорим за липсата на краш тестове). Според мен е много по-смислено да се инвестира в безопасно столче за кола, отколкото в количка примерно. Да, в количката детето прекарва повече време, но стола го пази живо. И ние нямахме възможност за супер скъпо столче, затова взехме бритакса (дебнах промоция), с ясното съзнание обаче, че ще го ползваме само обратно на движението, защото така има по-добра оценка от краш тестовете.
Но него ми избра д-р Михова, в последната секунда го смени. Иначе Павлова е уникална, ама май не поема лесно пациенти. За бебето не се плаща да, моите стояха доста, не сме дали нито лев. Също така аз бях два пъти по около две седмици в рискова бременност и също не съм плащала. Това беше преди 4г, ама предполагам е същото.