Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 24 857
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря много, банда! И аз се надявам на най-доброто, то като си я гледам и е толкова перфектна 🥹 явно с майчинството отключих и mama bear личността си. Надявам се всичко при вас върви добре!!

# 391
Fearless при кой лекар си в Токуда? Ще ми е любопитно да споделиш отзиви от болница, екип и отделение. Може и на лично, за да не спамим тук, ако имаш време. Дяволов се оказа, че не взима нови пациенти и отложих часът. Сенкова ми съдейства за среща с Атанасова и в понеделник ще се видя с нея. Накратко и аз ще съм в Токуда.

# 392
Честита дъщеричка! Пожелавам от сърце всички тревоги вече да останат зад гърба ви и много семейно щастие! ❤️😊🍀🌷❣️

# 393
Честита дъщеричка, fearless! Да ви е жива и здрава! И дано тревогите ви останат зад гърба, а за напред много семейно щастие и радост 🍀❤️

# 394
fearless, честито! Пожелавам ви да сте здрави и възмножно най-добрият изход от ситуацията!

# 395
Атанасова е супер избор доколкото съм чела и чувала. Виждам я из коридорите и изглежда доста involved с пациентите си. Аз се следях при Василев в последния триместър, като секциото ми правиха той и Леков. И двамата полагат доста грижи за пациентите си - те се заместват, така че Леков също минаваше на визитации да ме пита как съм и тн. Забелязах, че и двамата държат да си видят пациентите веднага като могат и минават по-често от някои други лекари на момичета, с които бяхме в реанимация например. От останалия екип съм страшно доволна - сестрите се държат много мило и отзивчиво, ако имаш нужда от нещо са насреща. Като цяло съм доволна, че избрах Токуда.
Условията в отделението е сякаш си в хотел. 😅 Хубава храна, чисто е и организирано.
Fearless при кой лекар си в Токуда? Ще ми е любопитно да споделиш отзиви от болница, екип и отделение. Може и на лично, за да не спамим тук, ако имаш време. Дяволов се оказа, че не взима нови пациенти и отложих часът. Сенкова ми съдейства за среща с Атанасова и в понеделник ще се видя с нея. Накратко и аз ще съм в Токуда.

# 396
Честита дъщеричка, fearless! Нека всичко да е наред, да расте жива, здрава, благословена и много много обичана!

# 397
Добре дошла на Мила, здраве и щастие на цялото семейство!!
Пожелавам бързо да са категорични докторите, че всичко е наред Simple Smile

# 398
Честито да ти е малкото съкровище, fearless! Heart Да е здрава и благословена с много късмет и щастлив живот. Дано всичко да се нареди по най-добрия начин, а вие да се радвате едни на други без никакви тревоги повече.

# 399
Честито съкровище, fearless! Да расте здрава, щастлива и много обичана и нека ви дарява с много усмивки и поводи за гордост. Вярвам, че всичко ще е наред! Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 400
Честито да е бебе Мила, да расте здрава и щастлива 🍀

# 401
Момичета, преди 2 години се опитах да се включа в групата ви, но щастието ми беше кратко. Идвам плахо и се надявам този път да съм с вас до успешен финал. Вчера мина вторият ми преглед и за първи път видяхме сърчицето на нашето ембрионче как бие. Надявам се всичко да е продължава успешно и да си споделяме добри новини от прегледите и нататък! Heart

# 402
  • Замък сред облаците
Фей ❤

Надявам се и Фиърлес днес след прегледа да се включи с добри новини!

# 403
fearless, честита принцеса! Да ви е жива и здрава и дано тревогите ви останат в миналото! 💖

Fayona, много се радвам да прочета хубави новини при теб! Мека всичко да е наред този път и да гушкаш здраво бебче на финала! ♥️

# 404
Fayona, много се радвам🥹..Нека всичко е наред до финал 🤞🍀 ❤️

Общи условия

Активация на акаунт