Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 23 923
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря, момичета. АА още не съм и звъняла, реших да изчакам да видя дали пак ще ги направи преди да ме е обявила за психично лабилна. Ще се консултирам и с нея да видим какво ще каже.

# 481
Всички нови майки сме си лабилни и то, ако се изразим меко Flowers Hibiscus

# 482
Кабинетът на Гешов е супер, ние като ходихме при доц. Георгиева там, беше изключително чисто и нямаше никой, но и беше в по-късните следобедни часове. Бяха много бързи и отзивчиви на регистратура. Иначе ТФЕ в Токуда ги правят неонатолозите със сертификат за подобен тип изследване Simple Smile

Историята ми на търсения в Гугъл и "разговори" с chatGPT абсолютно потвърждават, че всички нови майки сме  някакво следващо ниво на лабилност.🩵

# 483
Момичета, аз днес тръгнах по магазините с идеята да си набавя панталони за бременни, че вече едвам влизам в моите и ударих тотелна греда. В единия магазин, в който влязох, нищо не си харесах. Във втория се оказа, че онлайн имат секция за бременни, но в конкретния физически магазин - не. Може ли да ми дадете предложения за физически магазини в София, откъдето сте си купували дрехи за бременни и са ви харесвали? Искам да си набележа тези дни още няколко магазина и в петък след работа пак да се пробвам, а пък дано имам по-голям успех.

# 484
Fayona Аз от HM си взех дънки за бременни, но не са налични в някои от магазините им. В мол Сердика и Парадайз имат дрехи за бременни. Иначе от Лидл си бях взела клинчета и термочоропогащи за бременни, както и 3 блузи. Друго не съм взимала. Но аз не качих много през бременноста и дори зимното яке си ми ставаше в 9я месец. Иначе още си ги нося, че не ми се е прибрал корема и имам чувствителност.

# 485
  • Замък сред облаците
И аз от НМ в Парадайз съм взимала на живо, иначе поръчвах онлайн.

# 486
Благодаря ви, момичета, явно в H&M ще се ходи.. той всъщност е вторият магазин от историята ми, но ходих в The Mall, че ми е най-близо и останах неприятно изненадана, че там нямат секцията за бременни.

# 487
Fayona, колежка си поръча прекрасни неща от Trendyol и идват много бързо. Опция са ти Simple Smile

# 488
Аз си купих от Waikiki - едни дънки и един панталон, но в Пловдив.

# 489
Цяла бременност изкарах с клинове за бременни на НМ. 😂 Даже и след раждането, понеже ми е чувствителна кожата след секциото и не понасям триене. В нашата отчетна казваха за Soon mama, но не знам дали имат физически магазин.

# 490
Аз бременността си я изкарах предимно с дрехи от LC Wakiki и Lidl (+ каквито по-широки дрехи имах от преди бременността). Тогава имаше аутлети на waikiki, вече няма, но пак има доста намаления. Лидл пускат периодично дрехи за бременни.

# 491
  • Замък сред облаците
Аз от Лидл не съм доволна от клиновете им, нонстоп се смъкваха, за разлика от тези на НМ. От Уайкики си взех дънки за бременни, много удобни и бяха бюджетни в сравнение с алтернативите, но съм ги носила броени пъти.
За Шейн, Тему и Трендиол бих се въздържала, производствата са в незнайни азиатски цехове и нерядко боите им не са от регулираните нетоксични и пускат по много.

# 492
Аз преди месец ходих до HM в парадайс и нямаха дрехи за бременни, насочиха ме към онлайн магазина. Вече може и да е различна ситуацията .

# 493
Аз си бях купила много удобни дънки от Н§М, носех си ги и след раждането, докато се скъсаха общо взето. Не съм сигурна от кой МОЛ обаче (май сердика)

# 494
Аз карам втората бременност с дънките на LC Wikiki, които си взех за първата. Joy
Направо се изплатиха.
Миналата седмица ми пристигнаха и едни дънки от Temu. Ами, много приятно изненадана съм, не очаквах чак да са толкова готини. Усеща се, че платът не е високо качество и е малко по-трърд от това, което ми се искаше... но за 14лв са просто в 10ката.
От SoonMama си поръчах рокля за изписването и е много симпатична и удобна.

Общи условия

Активация на акаунт