Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 23 953
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Честито момиченце, Гери! Да ви е жива и здрава 🍀🌸.. И да ви оставя някоя друга спокойна нощ, от време на време за разнообразие 🤭

# 466
И тук отново бъдете честити, Гери 💕💖

# 467
  • Замък сред облаците
Честита да ви е Ана, Гери, на теб бързо възстановяване желая!

# 468
Gery666_, честито момиченце! Да е здрава и много щастлива! Бързо възстановяване на теб! Flowers Four Leaf Clover

# 469
Гери, честита да е Ана и много да се гушкате! Simple Smile

# 470
Честито и от мен на Гери и Пълнолуние! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват! 💖💝♥️

# 471
Честити бебенца, момичета. Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!! 🍀❤️

# 472
Момичета, може ли да препоръчате невролог? Малката прави някакви тикове от време на време и може би е нормално на този етап, но искам да направим консултация?

За Маринов някой посещавал ли го е в кабинета на Гешов? Как е апарата там? В Superdoc ми излизат няколко места, на които работи и се чудя къде да избера.

# 473
Писахме по-горе за невролог - ние сме били при съпругата на Маринов - Петрова-Маринова и съм доволна. И двамата работят в новия център, там е най-новата апаратура на доктора и нас лично ни вика вече там. Но още не сме били - предстои ни следващия месец.
Твоето дете би трябвало да е минало невролог, нали се включва в пакета от Токуда или не?

# 474
Извинявам се, хем следя темата и хем явно съм проспала. Минала е на ТФЕ, Абдоминална ехография, ехограф на бял дроб и тазобедрени стави. Мина и на  кардиолог, който платих за мое успокоение. Ако правилно разбирам ТФЕ-то се прави от невролог, ако не бъркам. Все пак ще запиша един час за след месец и малко, за да съм спокойна.

Благодаря ти, Алисън. Чакам да пуснат час за края на май или началото на юни и ще запиша час при Маринов.

# 475
  • Замък сред облаците
А какви тикове те притесняват? В смисъл, на тази възраст и някои вродени рефлекси са още налични също. Та, ако има нещо да помагаме с инфо Simple Smile

# 476
Започва да върти странно очите, т.е обръща ги нагоре. Устата и ръцете започват да треперят. Прави го каро тръгне да заспива. Сега я мъчат газове и не знам дали не е свързано с това. Предполагам е нещо нормално, защото още не е развита нервната им система. Просто мислех да минем на преглед за мое успокоение, че всичко е наред с нея. Първо бебе е и предполагам, че и треперя повече от нужното в някои аспекти.

# 477
Пълнолуние, абсолютно нормално е това с треперането и обръщането на очите. Малката го направи като бяхме в родилното и ми се обърна всичко, но си припомних, че и голямата го правеше същото. Мини за успокоение, но е нормално заради недоразвитата нервна система.

# 478
Ние водихме малкия при д-р Даниела Денева в Софиямед и съм много доволна от прегледите и насоките. При нас проблема беше неволеви движения на очите (нистагъм), който за учудване на всички беше вертикален и хоризонтален. Израсна го, предполагам и при вас ще стане същото, но не пречи да се консултираш.

# 479
  • Замък сред облаците
Да, незряла им е нервната система и трудно се контролират очи, уста, крайници. Но също съм на мнение за да си спокойна да минете на лекар. Личният какво каза?

Общи условия

Активация на акаунт