Отговори
# 510
  • Яко в Матрицата...
Не съм съгласна с казаното от Мерт относно това, че не трябва да се обръща внимание на коментарите в социалните мрежи и трябва да си следват линията, която са си решили. Това важи когато насреща си имаш нормални хора, които си разбират от работата, но когато имаш некадърници, които съсипват 2 годишен труд на толкова много хора няма как да се мълчи.
Тоест ако героят е замислен като убиец, то цялата история трябва да се промени само защото актьорът е много симпатичен на фандома? Промените в характера на Ферит не са от 89-и епизод, дори не от 19-и. И тези промени са проблем за Мерт, човекът не знае вече кой е...

# 511
Рени, обикновено убийците не стават любимци на зрителите, че заради тях да променят сценария, защото публиката ги е харесала много. Аз говоря за липсата на логика, която граничи с абсолютно нелогични постъпки на героите. Откъде Ферит би извадил тази страст към Суна при положение, че за 3 сезона никога не са го дали да мисли за нея по този начин. Това не е нищо повече от пълен абсурд. Ще ме прощава Мерт, ама няма как феновете да не роптаем, защото за разлика от сценаристите ние имаме акъл.

# 512
Ферит не може да устои на никоя жена. Била стара, млада, случайна от баровете, всички под ножа.
Иначе моралът в Турция е голям. Да , ама не. Видяхме в една голяма фамилия кой с кого спи и колко
извънбрачни любовници и деца има. Като се започне от големият Халис и се стигне до любимецът Ферит.
Сватби, разводи, бременности, изневери и какво ли не видяхме в този сериал.
Толкова съм смачкана от последният фрагман, че май няма да продължа да гледам и ставащото в следващите
епизоди. Даже въобще няма да гледам и бъдещите проекти на Мерт. Вярно, не бива да се смесва сериала с действителността, но въздействието е голямо и се пренася в реалния живот.
Въобще как и двамата със Суна са се съгласили на тези снимки с толкова интимност и страст. Необяснимо ми е.

# 513
Ох, не мога да спра да мисля за серията. Чичек ходи в ресторанта на Есме, представи се с друго име. Научи там за някои семейни тайни и черти на Халис и Кязъм. Да не е и със Суна в заведение и докато тя пие и разказва, да е намерила слабото място на Суна (мечтите й за Ферит) и тя да е организирала нещо, с което да раздели Аби и Суна. Но пък как ще сътвори това между Ферит и Суна? Ферит как би се съгласил на такова нещо? Да е с друг човек, а как той ще прилича на Ферит толкова много, дори с рани?

Надявам се в озета да се загатва, че всички са разбрали за ипотеката и съглашението между Суна и Ферит за това, а не да се има впредвид сцената. Дано тя да е пиянски мисли на Суна или кошмар на Аби.

# 514
Афито е лайкнала мъжо си.

# 515
Имах нужда от това ❤️ от Афра, честно!
Относно откъса с Мерт - Цялата нелогичност на героите идва от липсата на ясна концепция на сценаристите какви герои искат и опитите да провокират и вдигат рейтинги, пишейки "изненадващи" обрати. В думите на Мерт чувам това, което и ние тук толкова искаме - логично изграждани образи, развитие на героите и ясна посока.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 13:31 от Iv32

# 516
  • Яко в Матрицата...
Рени, обикновено убийците не стават любимци на зрителите, че заради тях да променят сценария, защото публиката ги е харесала много. Аз говоря за липсата на логика, която граничи с абсолютно нелогични постъпки на героите. Откъде Ферит би извадил тази страст към Суна при положение, че за 3 сезона никога не са го дали да мисли за нея по този начин. Това не е нищо повече от пълен абсурд. Ще ме прощава Мерт, ама няма как феновете да не роптаем, защото за разлика от сценаристите ние имаме акъл.
Нали това казвам, че логика липсва още от първи сезон. Айде него да го оставим, има ли логика в държането на Ферит в 38 епизод? Няма... Няма, защото нон-стоп го мятаха от едно състояние в друго, без да има някакво логично обяснение или поне подсказка.

Ако си следваха историята, както е била замислена в началото, нямаше да има такива дупки и нелогични неща. Но ги достраша, че рейгингът ще падне. Първото най-голямо недоволство избухна от фрага на 19-и епизод. Уплашиха се и смениха сценария в движение. Точно това казва и Мерт - даваш това, което си замислил, без да се страхуваш от реакцията на публиката, иначе това вече не е твоята история и същата тази публика пак ще те линчува, както и стана.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 13:35 от Reni 🧿

# 517
Здравейте.Аз не съм спала снощи до 4 часа,такъв ужас изживях...Пожелавам ви приятно гледане,ще ви чета и честно казано,дори и нечий сън да е,но аз мисля,че си е реалност,какъв Сейфер,какви пет лева,вече има.Бях решила че заради Афра и Мерт ще изгледам сериала,но душевното ми здраве е по важно.Поне предстоящите епизоди само ще ги чета от вас а за нататък ще видим.Без логично обяснение а го не може да има такова,ако е реалност,както пише в озета,приключвам.Единствено кома би ме върнала.Разкрепостен човек съм,виждала съм много неща,но сестра ми да спи с мъжа ми...не го приемам.

# 518
А как виждате Ферит в този кадър. Според вас какъв е погледа му? Студен ли е към Сейран?

# 519
Според вас дали има нещо вярно? Аз мисля че няма такова нещо като утеха

# 520
Този профил на Мариана, може ли да му се доверим или е на фен? Това ще определи да ли е вярно.

Като погледнем целия сериал, то това е един миш-маш. Започват история и недовършена я спират и хукват в друга посока. Колко много неща останаха неясни: магазина на Невра, благодарността към нея, за която тя се заканваше, че си я иска; около болестта на Сейран; как Синан и Деяр се лепнаха за нашите, снимките от запознанството на кака с Ферит и от лекциите на Сейран, защо бяха на телефона на Синан; наистина ли убиха треньора; къде изчезнаха Асуман и племеницата на Ифакат; и още много...

# 521
Този профил на Мариана, може ли да му се доверим или е на фен? Това ще определи да ли е вярно.

Като погледнем целия сериал, то това е един миш-маш. Започват история и недовършена я спират и хукват в друга посока. Колко много неща останаха неясни: магазина на Невра, благодарността към нея, за която тя се заканваше, че си я иска; около болестта на Сейран; как Синан и Деяр се лепнаха за нашите, снимките от запознанството на кака с Ферит и от лекциите на Сейран, защо бяха на телефона на Синан; наистина ли убиха треньора; къде изчезнаха Асуман и племеницата на Ифакат; и още много...

Ами за пръв път я виждам, но не мисля че е права. Според мен няма такова нещо като утеха, първата целувка е когато Суна е с дрехите, а другата е когато вече няма така че мисля че това ще е последната сцена.

# 522
"Работата е огледалото на човека, а не думите" /за изказването на Мерт/

Най-отвратителното нещо, което видяхме в сериала.
Изтърпяхме уникално отвращение в първата и втората част.
Простихме за Пелин, Нефра, Дияр и забравихме може би повече
от забежките на Ферит, но случаят със Суна излезе извън контрол.
Това и в най смелите си помисли не съм очаквала, че може да се случи.

# 523
Аз взех да приемем нещата, да ви кажа. Като се замисля, знам няколко подобни действителни събития, от живия живот. Човешко е, не одобрявам, не харесвам, но  това е реална възможност. Като помислих, можеше и по-лошо да е Simple Smile помислете върху това...
Само ми е мъчно за Сейран.
За актьорите-не, тази професия са избрали, това ще правят.

# 524
Аз Суна ще в разбера .. ама Ферит?
Нали иска дете от сестра й , нали умираше от мъка по нея , заряза и годеница за нея.Преди 3 серии песни й пя!Как изведнъж си лягаш със сестра й?!

Общи условия

Активация на акаунт