Отговори
# 495
Аз просто спирам да коментирам и да предполагам , каквото и да е било. Няма логика , няма червени линии за сценаристите. За тях всичко се върти около това кой с кого си ляга. Още в първите епизоди се отвратих от Орхан и Ифа. После Кязъм и  Зерин и как той "разбирал" Ферит за любовницата. После  Хатидже с нейната жестокост и ненаказаност. За Пело пък да не говорим. За разните Невра , Дияр и Синан  също.Сега Феро и Суна. Само Сейран не са пъхнали в леглото на Аби . Един нормален образ не остана. Да им имам и посланията и примера ! Човек ще си помисли , че в този живот няма нищо свястно и стойностно. И това  "нещо" го излъчват в най-гледаемото време .
Ами ще ви чета утре .  После ще видим как ще продължим.
Момичета , желая ви светли и хубави празници. Обичайте се !

# 496
Първо си спомнете през какво премина Сейран, тогава съжалявайте Суна, че няма нейния късмет. Ако Ферит беше приел съдбата си и беше се оженил за Суна, нямаше да се ядосваме сега Grinning Двамата щяха да са отдавна семейна двойка с деца. Сейран щеше да е завършила университета, омъжена за Юсуфи, сбъднала мечтите си. Е, нямаше да е преживяла голямата любов, но щеше да си е спестила толкова много болка и страдания. Ах, горкото ми момиче!

# 497
След трейлъра и след озета съм пребита емоционално повече и от Ферит. Grinning

Дали е халюцинация, дали наслагване на сцени, дали реалност не знам...Тези копнежи на Суна по Ферит са доста закъснели, може би ако това ни беше представено в 1 сезон негативния отзвук нямаше да бъде чак такъв. Недооценени от семействата си, търсещи утеха един в друг...лудост голяма. Ако е реално, ако съм на мястото на Сейран заличавам до живот и двамата.

# 498
На фона на всичко това Юсуфи ми залипсва.😄

# 499
Добре, ами ако Сейран е бременна и състоянието и се влоши, как ще реагира блудният ни син Ферит?

# 500
Добре, ами ако Сейран е бременна и състоянието и се влоши, как ще реагира блудният ни син Ферит?

Няма как да е бременна, защото сценаристите не ги кефи тая идея. Очаквам обаче Суна да забременее и този път бащата ще се окаже Ферит. 😁

# 501
Аз се отказвам да гадая. Официално се признавам за победена от "сценаристите" ни.
Споделям линк с една много малка част от разговора на Мерт със студентите, в която обсъждат необходимостта да се прави разлика между образа на екрана и актьора, който го играе. С превод на английски е.

https://www.instagram.com/reel/DECXvjTIFxC/?igsh=eXhxbXltZTJ0YzM4

# 502

Знаем как ще реагира, но каква файда?

# 503
От тук на там сценариите са няколко, но не мисля, че ще са в положителна насока за СейФер....или Сейра ще е бременна и ще загуби детето като разбере за изневярата, или ще излъже, че е загубила детето, или въобще няма да е бременна, или ще си е бременна...... но какъвто и да е сценария  НИЩО НЯМА ДА Е СЪЩОТО Rage

Няма как да е бременна, защото сценаристите не ги кефи тая идея. Очаквам обаче Суна да забременее и този път бащата ще се окаже Ферит. 😁

# 504
  • Яко в Матрицата...
Продукцията продължава да натиска бутона на червената линия на фандома и го прави много успешно. Хората пишат ли пишат, дори и аз имам желание за това Joy Не се наемам да прогнозирам какво точно ще се случи в серията, защото от тези хора очаквам всичко. Вчера не се вързах на думите на оня лъжец с чифте байрама, но много хора пак му повярваха и падането от розовите облаци беше болезнено. И пак ми беше тъпо, защото не очаквах чак пък такъв резиллик... Значи логика няма, ама пък "неоценените" от семейството си ще се утешат един друг.

Добре, да кажем, че е истина. Сейран разбира по някакъв начин и заминава далеч от всичко и всички. Питам се какво ще я накара да се върне? Защото нали имаме още половин сезон за запълване... Дете от Ферит ли ще е? Чудото на живота? Или да им натрие носа ли? Откъдето и да го погледне човек продължаваме с нелогичните събития... Заради това си мисля, че няма ама абсолютно никакъв смисъл да се ядоваме. Надявам се рейтингите да се вдигнат тази седмица, за да продължат с простотиите, а след нова година така да паднат, че никога повече да не могат да ги вдигнат.

Ив32, това, което казва Мерт, е че не трябва да се пише сценарий според реакциите на зрителите и написаното в соц. мрежи. Какъвто е героят, това да дават, да не променят непрекъснато историята му. И съм напълно съгласна с него. Ама от продукцията още в 19 епизод ги беше страх да дадат, че Феро е спал с Пелин... Нейсе... Сега ще се "реабилитират" със Суна Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 13:30 от Reni 🧿

# 505
Бях отвратена от начина на живот в някои части на Турция, но от друга страна се радвах, че света има възможност да види това отстрани, с надежда да се променят тези обичаи в полза на жените в Турция. И това ме накара да харесам сериала, но тези извръщения не мога да понеса. От една страна вече не искам да гледам, защото достатъчно нерви изхабих с тези сценаристи. От друга страна любопитството и надеждата да ни лъжат за Ферит и Суна, ме провокират да гледам. Мисля за първи път да изчакам вашите реакции и ако си заслужава, тогава да гледам серията. Ако тази сцена е истина, сериала за мен приключи.

# 506
Емрулах с цялата си наглост е препубликувал този отвратителен фраг, не стига че вчера цял ден даваше надежди на хората, сега се гаври с тях отново като препубликува тази гнусотия.

# 507
Не съм съгласна с казаното от Мерт относно това, че не трябва да се обръща внимание на коментарите в социалните мрежи и трябва да си следват линията, която са си решили. Това важи когато насреща си имаш нормални хора, които си разбират от работата, но когато имаш некадърници, които съсипват 2 годишен труд на толкова много хора няма как да се мълчи.

# 508
Здравейте, момиче! Спрях да гледам сериала след 2ри епизод на 3ти сезон . Днес гледах фрага и съм ужасена в какво се е превърнал обичания ни сериал. Въпросът ми е заслужава ли си да започна да го гледам наново или да си спестя

# 509
Здравейте, момиче! Спрях да гледам сериала след 2ри епизод на 3ти сезон . Днес гледах фрага и съм ужасена в какво се е превърнал обичания ни сериал. Въпросът ми е заслужава ли си да започна да го гледам наново или да си спестя

За психическото Ви здраве, по-добре не си го причинявайте

Общи условия

Активация на акаунт