Отговори
# 480
Някои дори вярват на Бирсен, че сцената е истинска при положение че тази жена напоследък нищо не познава за сериала, първо беше че сериала ще приключи през декември, после че Пакил си била тръгнала заради сценария, а след това заради падналите рейтинги

# 481
Темата за правенето на детето беше толкова нелепа погледната на цялостната картина на "СейФер". Първо казват бавно, лека-полека да се случат нещата, много се били наранили и преживели в тези 2 години, да не бързали, като нормални хора и двойка да са..после цак, две минути по-късно решиха дете да правят?? имайки предвид, че даже в една стая не живеят, а че живеят като съквартиранти...но дете искали. Цирк😃

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 11:10 от bellie_ellie

# 482
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Снощи много късно изгледах фрага и какво виждат очите ми .. бам ..ШОК  и УЖАС . Разумът ми не приема това, което гледах. Това беше най голямата гнусотии, която можеха да сътворят "умните" ни сценаристи.  Страхотен новогодишен подарък ни спретнаха. Толкова се разстроих, че не можах да заспя и бодувах дълго време.
Силно се надявам, че това е нечия болна
фантазия и ще бъдем приятно изненадани утре.
Ако това се окаже истина аз не знам дали ще имам нерви и желание да продължа да гледам дори и само заради АфРам.
.

# 483
Буче и Пелин се измъкнаха без значение дали заради сценария или заради фенската любов, но Афра и Мерт не могат. Болно ми е, тъжно ми е и много, ама наистина много ме е яд именно заради тях двамата, заради Дирен, заради магията СейФер, която убиват с всеки следващ епизод.😭

# 484
Като се замисля , след повече от 80 епизода , единствената любов на Суна ще се окаже Ферит. Няма Аби , няма Кая - той владее  мислите и фантазиите `и. Много тъжно !  Като си спомня през какво премина и тя - то баща насилник , то бракове , то разводи , то гледачки , то гадната манипулаторка Ифа. Просто тя нямаше късмета и шанса на Сейран да има нейния характер и психика.

# 485
Ками, права си, но тя имаше Сейран, а така и не успя да го оцени.

# 486
Ками, права си, но тя имаше Сейран, а така и не успя да го оцени.

И Сейран имаше нея .  Много ме радваше как се подкрепяха и ретроспекциите им.  Но.... идва един хубав мъж и грабва сърцето ти и изважда наяве всичко скрито дълбоко в теб-  завист, недоволство и т.н. Не я оправдавам , само  я съжалявам.  Тя ми е най-драматичния образ.

# 487

Има в озета за Ферит и Суна.

# 488
Добро утро!!!!
Това ми излезе с преводача!!!! Хич не ми хареса последното изречение. Май ще се окаже истина.....ще имаме нова двойка

# 489
Отврат! 🤮🤮🤮

# 490
Не знам какво да мисля 🤕🤕🤢🤢🤮🤮🤮🤮
Ако това е реалност между Ферит и Суна, както ни казва озета, тури му пепел на всичко...
Бу неее.. Чичек и Халис 🤦‍♀️🤦‍♀️...Жената, която почти уби Ферит 👿👿

# 491
Добро утро,значи от озета и грам съмнение нямам че е истина.Страстта на Ферит да ми обяснят само,как така от нищото избухна.Приключихме със Сейфер и общите сцени на Афрам,ако има по 5 мин на епизод ще е добре.Имам съмнение за финал с щастлива семейна двойка с деца-Суна и Ферит.

# 492
Отказвам да го повярвам! Може кулите ми от слонова кост да рухнат, но ще е след епизода. Sad

# 493
Това вече е много. Ще отблъсне толкова много фенове. Ферит се оказа слаб и непостоянен в чувствата си. Към всички жени подхожда с голяма страст и желание, което граничи с извратеност. Омерзена съм от действията на един любим образ Ферит.

# 494
Дано финализират това извращение до 2-3 седмици. Никакъв март или още по-малко юни. Афра и Мерт не заслужават да участват в подобни глупости.

Общи условия

Активация на акаунт