Отговори
# 465
Весела Коледа!

За фрага: Боже Господи 😅🤣

# 466
Поздрав, момичета! Да разведрим малко обстановката с тримата от запаса 😁🥰🤩...Страхотни са Емре, Гюлчин и Гьозде ❤️❤️❤️

https://www.instagram.com/reel/DEAkFlFIMRL/?igsh=MWV4d3J2cWx3OWh0ZQ==

# 467
Добро утро, аз си мисля че може би ако сцената е истинска, най-вероятно ще я изрежат от епизода заради реакциите, както когато Сейран и Синан се целуваха в мола и хората тогава бяха много недоволни имаше доста реакции и изрязаха сцената

# 468
Добро утро, мацки! 🫶
Тия извратените подлудиха фандома, някои хора не са спали да изследват трейлъра.
Не знам на кой му пука за на Абидин извратените мисли, ако въобще е това!
Значи не съм била сама в будуването. Simple Smile Не знам колко пъти гледах трейлър, при това в малките часове на нощта, търсейки нещо, за което да се хвана и да мога да смеля. Открих го или поне се надявам да е така. На диванчето не се мятат Суна и Ферит.Това не е косата на Суна, 100% съм сигурна. Сейран вижда двойка в разгара на страст, но коя двойка вижда? Вече и за целувката съм разколебана. Simple Smile Сега сигурно ще си помислите, че вярвам и в еднорози, но... Не случайно целувката е снимана от два различни ъгъла. Суна се целува с някого, Ферит също и операторът си е свършил чудесно работата. Просто имаме наслагване на кадри от две различни целувки.
Аз друго не приемам. Точка Simple Smile  
P.S. Вече писах защо според мен това не е фантазия на Суна. Мисля, че не е и представа/кошмар на Аби. Малко по- трудно ми е да си представя какво се върти в главите на мъжете, но силно се съмнявам, че някой нормален мъж така детайлно ще си представя изневярата на жена си.

# 469
Дори и да изрежат сцената, дори да променят първоначалния замисъл на заснетото, стореното е сторено. С глупавия сценарий изгубиха много зрители през втори и трети сезон, но сега ще загубят и малкото хора, които останаха само заради СейФер и АфРам. В това число и мен. В петък аз няма да гледам, ще поглеждам сцените, които пускат, както и какво пишете тук, но ако има нещо между Ферит и Суна то край. Какъв ти 100-тен епизод, какъв ти финал юни ... Ще следя само проектите и изявите на Афра и Мерт, стискайки им палци за смислени и вълнуващи нови проекти и постижения - лични и професионални, които се надявам да продължим да коментираме заедно.❤️

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 10:01 от Iv32

# 470
Добро утро, мацки! 🫶
Тия извратените подлудиха фандома, някои хора не са спали да изследват трейлъра.
Не знам на кой му пука за на Абидин извратените мисли, ако въобще е това!
Значи не съм била сама в будуването. Simple Smile Не знам колко пъти гледах трейлър, при това в малките часове, търсейки нещо, за което да се хвана и да мога да смеля. Открих го или поне се надявам да е така. На диванчето не се мятат Суна и Ферит.Това не е косата на Суна, 100% съм сигурна. Вече и за целувката съм разколебана. Simple Smile Сега сигурно ще си помислите, че вярвам и в еднорози, но... Не случайно целувката е снимана от два различни ъгъла. Суна се целува с някого, Ферит също и операторът си е свършил чудесно работата. Просто имаме наслагване на кадри от две различни целувки.
Аз друго не приемам. Точка Simple Smile 
P.S. Вече писах защо според мен това не е фантазия на суна. Мисля, че не е и представа/кошмар на Аби. Малко по- трудно ми е да си представя какво се върти в главите на мъжете, но силно се съмнявам, че някой нормален мъж така детайлно ще си представя изневярата на жена си.

Май точно Суна е, има обеци в частта с камината и много приличат на нейните с които е когато си дават наздраве

# 471
Ако сцената с целувката е кошмар или халюцинации на някого (Абидин) въобще не е гнусна тогава, защото кошмарите са това, да бъдат лоши и трябва да бъдат предтавени в такъв вид, за да са въздействащи на страховете и съзнанието. Ако е реалност, тогава ще е странно и нелогично, заради посоката, в която изведнъж би завил сценария без предварителни преподставки за това. Гнусно ви е, защото бъркате Суна и Ферит с Берил и Мерт - гледате Суна и Ферит, обаче ги виждате като Берил и Мерт!

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 10:10 от bellie_ellie

# 472
Ако сцената с целувката е кошмар или халюцинации на някого (Абидин) въобще не е гнусна тогава, защото кошмарите са това, да бъдат лоши и трябва да бъдат предтавени в такъв вид, за да са въздействащи на страховете и съзнанието. Ако е реалност, тогава ще е странно и нелогично, заради посоката, в която изведнъж би завил сценария без предварителни преподставки за това. Гнусно ви е, защото бъркате Суна и Ферит с Берил и Мерт - гледате Суна и Ферит, обаче ги виждате като Берил и Мерт!

Много е нормално Абидин да си го представя, при положение че напоследък ги вижда близки и ако Суна е отишла някъде и Ферит също го няма, Абидин би си представил такова нещо, но от друга страна ще си представи ли толкова подробна сцената

# 473
Май точно Суна е, има обеци в частта с камината и много приличат на нейните с които е когато си дават наздраве
Аз се хванах за косата. Много по- дълга и буйна ми се струва от тази на Суна. Въобще не съм обърнала внимание на обеците.

# 474
На мен лично сцената не ми е гнусна, защото бъркам герои с актьори, а защото за моите разбирания да покажат, че мъжът ти и сестра ти, които ти обичаш най-много на този свят си лягат заедно, че даже и изгарят от страст е просто самото дъно. Това е възможно най-гнусното предателство, което може да се стовари върху Сейран. Тя която не малко пъти се караше с Ферит, защото се беше вкопчила да помага на Суна, същата Суна, която Сейран помоли да отгледа детето й, ако с нея се случи нещо. Абсолютно дъно, дъно, дъно са тези сценаристи. 🤮

# 475
На мен лично сцената не ми е гнусна, защото бъркам герои с актьори, а защото за моите разбирания да покажат, че мъжът ти и сестра ти, които ти обичаш най-много на този свят си лягат заедно, че даже и изгарят от страст е просто самото дъно. Това е възможно най-гнусното предателство, което може да се стовари върху Сейран. Тя която не малко пъти се караше с Ферит, защото се беше вкопчила да помага на Суна, същата Суна, която Сейран помоли да отгледа детето й, ако с нея се случи нещо. Абсолютно дъно, дъно, дъно са тези сценаристи. 🤮

Абслютно!

# 476
Здравейте !
След като гневът ми малко отшумя ,ето как аз виждам нещата. Това си е чиста реалност , но само в частта със Суна. Тя според мен действително изневерява на Аби , но не със Ферит. Вече видяхме как и действа алкохола в първите серии. Не случайно не показват пред кого  разкрива разочарованията си. Тя си ляга с друг , но си представя Ферит. За мен това показва , че все още си е същата Суна - завиждаща, комплексирана и неприемаща , че Сейран има повече от нея , във всеки смисъл. Каквото и да прави Сейран за нея , каквото и да жертва , тя няма да се промени  и тази неудовлетвореност я изяжда отвътре. Според мен скоро ще я видим напълно изчаткала.
Това обаче  съвсем не оневинява гнусното заснемане на целувката. Но явно такива са представите на Суна за "любовта" и с Феро.
СейФер ще си ги  има , но при желанието си да трупат епизоди , съсипаха толкова хубав проект и такива прекрасни актьори.
Аз също ще следя следващите им проекти   и се надявам темата да просъществува и след приключването на дизито.

# 477
Берил и Мерт са актьори и ще играят това, което им кажат. Аз не ги виня,  а просто безкрайно съжалявам, че са принудени да играят точно това.
Гнусно е това, което причиняват сценаристите на Суна, на Ферит и на Сейран. Да, Суна завижда на Сейран, винаги се е чувствала пренебрегвана и ощетявана заради нея. Това ни бе показано още в началото на историята. За това, че целуна Ферит в първи сезон можеше да има обеснение, а и чувството за вина и разкаяние след това изглеждаше правдоподобно. Във втори сезон и цялата тази история с врачката, в която я забъркаха, не знам какво да кажа, но поне в края на сезона и върнаха настройките. Суна бе до сестра си, искаше да потърсят помощ. Какво видяхме в трети сезон - Суна отпрати Ферит, но го направи, защото Сейран и каза. Плоско и жалко измислено, но го приехме. Събра се с Абидин, който в първи сезон наистина повярвах, че обича. Опита се да каже на Сейран, че предлага брак, защото се страхува. Но само толкова ... Няколко изречения, един разговор имаше и преди Сейро да се премести, но нищо повече не направи, за да помогне на сестра си. Но както и да е... След това разбра за ситуацията на Сейран с бременността. Първоначално скри, за да я предпази. Добре, това мога да го разбера. Но какво би било обяснението сега? Най-тъжното е, че Сейран винаги е била до нея. Винаги се бореше за нея и за съжаление дори я поставяше често над себе си. И пишейки всичко това в някаква степен мога да видя някакъв замисъл на сценаристите при Суна. Но не могат да причинят това на Ферит. Просто няма как това да има обеснение. Той е правил хиляди грешки и глупости. Имахме Пелин, имахме Султан и Невра. После имахме тези толкова трудни за понасяне епизоди в трети сезон, но и в тях виждахме СейФер, виждахме погледите, задушаването, поведението на Ферит сам и заобиколен от другите. За какво беше борбата да бъде със Сейран, ако се окаже истина това "нещо"? Аз никога, ама никога не съм се съмнявала, че той обича Сейран. Както и никога, поне аз, не съм виждала той да има и най-малко желание за Суна, която не веднъж каза, че приема като сестра. А връзката му с Аби - толкова вълнуваща през първи и за малко във втори сезон... Освен това след красивия епизод с риболова и диалозите в него, след като повдигнаха темата, че иска да стане баща, как може да искат да ни покажат това. Защо?

# 478
  • София
Не ми е гнусно, защото гледам Мерт и Берил, а защото СейФер два сезона нямат такава сцена. И след две години молби, фендома получи това.
И съм на същото мнение като Lilia.
Ако трябва ще си изтрия Х утре, няма да участвам в това извращение.

# 479
Добро утро. ☕️
Мисълта ми тази сутрин е, че в тази психо-драма, най-много пострада психиката на зрителя. Психоложката къде остана?, трябваше да лекува двама души, а разболява стотици хиляди. Ако е социален експеримент, успешен е, най-голямо взаимодействие има, когато разделят СейФер, а моралът в семейството все още съществува...
Иначе Ифакат и Орхан бяха любовници в същия сериал.
Чувствам се като опитно зайче ....
"Биг Брадър" пасти да яде! Онур и сие се оказаха по- добри във всяко отношение. Играят си с нас и още как. Този фраг абсолютно го доказва. Аз съм убедена, че нищо не е такова, каквото ни го показват. Не може в озета на предната серия да пишат, че докато Ферит води битки за имението и камъните, Сейран и Суна се сближават все повече, а в тази да ни покажат предателството на Суна. Аз продължавам да вярвам, че тази фаза на Суна премина, а Ферит никога не е имал каквито и да било задни мисли към Суна. Откъде изведнъж такава страст??? Не, нещо не е както ни се показва.
И да, аз също се чувствам като част от експеримент и то много успешен експеримент. Колко пъти си казах край, спирам го този безумен сериал (имам предвед този сезон) и се връщам пак, и пак, и пак... Напипали са нещо в мен, за което и аз не подозирах, че съществува.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 17:42 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт